Ostaa Ismo

Ostaa Ismo ilman reseptiä

Ismo (Imdur) Kuvaus

Ismoia on täydellinen lääke, joka auttaa hoitoon angina iskut.

Ismoia toimii nitraatteja.

Ismoia tunnetaan myös isosorbidimononitraatti .

yleisnimellä Ismoia on isosorbidimononitraatti.

tuotenimiä Ismo ovat Ismo, Ismo Monoket.

Ismo (Imdur) Annostus

Ismoia on saatavilla:

 • 20mg pieni annos
 • 30mg Standard Annostus
 • 60mg suurempi annos

Ota Ismoia tabletit suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Ismoia samalla vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Ismoia äkillisesti.

Ismo (Imdur) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Ismo (Imdur) Yliannostus

Jos yliannostus Ismoia ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Ismoia on vaikea tai hidas hengitys, lihaskrampit, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, korkea kuume, pyörtyminen, epänormaali syke, näköhäiriöt, punoitus, kouristukset, vaikea sykkivä migreeni, huimaus.

Ismo (Imdur) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ismo (Imdur) Sivuvaikutukset

Ismoia on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • huimaus
 • punoitus kasvojen, kaulan ja rintakehän
 • pahoinvointia
 • nopea syke
 • turvonneet nilkat
 • heikkous
 • päänsärky
 • oksentelu

Harvinaisempia mutta vakavampia sivuvaikutuksia aikana ottaen Ismo:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • näön hämärtyminen
 • kuiva suu
 • epänormaalit sydämenlyönnit
 • pyörtyminen

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilasta ja muista tekijöistä.

Ismo (Imdur) Vasta-aiheet

Älä ota Ismoia jos olet allerginen Ismoia osia.

Älä ota Ismoia jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista .

Älä käytä kaliumia täydentää tai suolan korvikkeita.

Ole varovainen käyttäen Ismoia jos otat dihydroergotamiiniin (DHE 45); tai muita sydänlääkkeitä, erityisesti niiden, joita käytetään korkean verenpaineen hoitoon tai epäsäännölliset sydämen lyönnit.

Ole varovainen käyttäen Ismoia jos sinulla on tai on ollut sydämen vajaatoimintaa, on matala verenpaine; aivohalvaus, ohimenevä aivoverenkiertohäiriö (TIA tai mini-aivohalvaus), ovat anemia; allerginen nitraatit; on ahdaskulmaglaukoomaksi; migreeni, munuaissairaus; maksasairaus, sydänkohtaus, vakavan päävamman.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia on parempi välttää alkoholia.

Ole varovainen, kun olet ajo kone.

Älä lopeta Ismoia äkillisesti.

Ismo (Imdur) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Ismoia tieto minun pitäisi tietää?

: Ismoia on tehokas lääkitys, joka auttaa hoidettaessa angina iskut. Kannattaa olla varovainen, kun ajat tai käyttää koneita. Älä ota Ismoia tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Yritä olla varovainen käyttämällä Ismoia jos otat dihydroergotamiiniin (DHE 45); tai muita sydänlääkkeitä, erityisesti niiden, joita käytetään korkean verenpaineen hoitoon tai epäsäännölliset sydämen lyönnit. Ismoia ei voida ottaa, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se voi olla vaarallista käyttää Ismoia jos sinulla on tai on ollut sydämen vajaatoimintaa, on matala verenpaine; aivohalvaus, ohimenevä aivoverenkiertohäiriö (TIA tai mini-aivohalvaus), ovat anemia; allerginen nitraatit; on ahdaskulmaglaukoomaksi; migreeni, munuaissairaus; maksasairaus, sydänkohtaus, vakavan päävamman. Jos haluat saavuttaa tehokkaimpia tuloksia on parempi välttää alkoholia.

K: Mitä ovat Ismoia sivuvaikutuksia?

: Ismoia on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, kasvojen punoitus, kaulan ja rintakehän, pahoinvointi, nopea syke, turvonneet nilkat, heikkous, päänsärky, oksentelu. Mutta hylkäämisen tapauksessa Ismoia ainesosia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: näön hämärtyminen, suun kuivuminen, epänormaalit sydämenlyönnit, pyörtyminen, oireita allergia (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma).

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Ismo?

: tuotenimiä Ismo ovat Ismo, Ismo Monoket. Yleisnimellä Ismoia on isosorbidimononitraatti.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Ismo

osta Ismo (Imdur) verkossa ilman reseptiä, Osta Ismo (Imdur) verkossa, Osta Ismo (Imdur) ilman reseptiä, Osta Ismo (Imdur) halvalla, Osta Ismo (Imdur) ilman reseptiä, Osta Ismo (Imdur) Kanadasta, Osta Ismo (Imdur) Kanada, Ostaa Ismo (Imdur) verkossa, Ostaa Ismo (Imdur) online ole reseptiä, Ostaa Ismo (Imdur) ilman reseptiä, Ismo (Imdur) suullinen pilleri

top