Ostaa Iremofar

Ostaa Iremofar ilman reseptiä

Iremofar (Atarax) Kuvaus

Iremofar käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Iremofar on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Iremofar tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Iremofar on Hydroksitsiini.

tuotenimi Iremofar on Iremofar.

Iremofar (Atarax) Annostus

Iremofar on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Iremofar voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Iremofar suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Iremofar koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Iremofar vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Iremofar samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Iremofar äkillisesti.

Iremofar (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Iremofar (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Iremofar ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Iremofar (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Iremofar (Atarax) Sivuvaikutukset

Iremofar on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Iremofar:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Iremofar (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Iremofar jos olet allerginen Iremofar osia.

Yritä olla varovainen Iremofar jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Iremofar voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Iremofar jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Iremofar jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Iremofar jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Iremofar tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Iremofar äkillisesti.

Iremofar (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Iremofar tarkoittaa?

: Iremofar käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Iremofar on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Iremofar? ​​

: yleisnimellä Iremofar on Hydroksitsiini. Tuotenimi Iremofar on Iremofar.

K: Millä tavalla Iremofar toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Iremofar ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Iremofar

osta Iremofar (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Iremofar (Atarax) verkossa, Osta Iremofar (Atarax) ilman reseptiä, Osta Iremofar (Atarax) halvalla, Osta Iremofar (Atarax) ilman reseptiä, Osta Iremofar (Atarax) Kanadasta, Osta Iremofar (Atarax) Kanada, Ostaa Iremofar (Atarax) verkossa, Ostaa Iremofar (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Iremofar (Atarax) ilman reseptiä, Iremofar (Atarax) suullinen pilleri

top