Ostaa Intagra

Ostaa Intagra ilman reseptiä

Intagra Kuvaus

Erektiohäiriöt tapahtuu, kun ei riitä veri virtaa penikseen, minkä seurauksena ihminen ei voi ylläpitää erektio. Voit parantaa erektiota nimisen lääkkeen Intagra.

Intagra tuotetaan Intas Pharmaceuticals Ltd (Intia).

Intagra ei suojaa sinun ja kumppanisi sukupuolitaudeilta (mukaan lukien HIV) ja raskaudesta.

Intagra tunnetaan myös sildenafiilisitraatti.

Intagra Annostus

Intagra on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

Ota tämä lääke suun lasi vettä. Annos otetaan yleensä 1 tunti ennen yhdyntää.

Älä ota Intagra enemmän kuin kerran päivässä.

Jos haluat saada nopein tulos kannattaa välttää rasvaisia ​​ruokia ( perunoita tai juustohampurilaisia) ja alkoholin 2 tuntia ennen Intagra.

Intagra puuttuu annoksen

Intagra käytetään vain tarvittaessa, mikä jäi annokset eivät ole merkityksellisiä. Kuitenkin, sinun ei pitäisi ottaa enempää kuin lääkärin suositeltua annosta, ja enintään 24 tunnin välein. Älä ota kaksinkertaista annosta Intagra.

Intagra Yliannostus

Jos yliannostus Intagra ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Intagra Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Intagra Sivuvaikutukset

Intagra on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • ripuli
 • huuhtelu
 • päänsärky
 • ruoansulatushäiriöt
 • tukkoinen tai vuotava nenä

Joskus voit kokea:

 • allergiset reaktiot kuten ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, kasvojen, huulten tai kielen
 • hengitysvaikeuksia
 • muutokset kuulossa
 • näköhäiriöt, näön hämärtyminen, vaikeuksia erottaa sininen vihreä väri
 • rintakipu
 • nopea, epäsäännöllinen syke
 • pidentynyt tai tuskallinen erektio (kestää yli 4 tuntia)
 • kohtauksia

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan lääke käytät mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Intagra Vasta-aiheet

Älä ota Intagra jos otat sisapridi, metskopolamiini nitraatti, nitraatteja kuten amyylinitriitti , isosorbidi mononitraatti, nitroglyseriini, nitroprussidi, muut sildenafiili tuotteet (Revatio).

Intagra voi myös vuorovaikutuksessa tiettyjä lääkkeitä korkean verenpaineen, tiettyjä lääkkeitä HIV-infektion hoitoon tai AIDS, tietyt lääkkeet joita käytetään sieni tai hiiva-infektiot, kuten flukonatsoli, itrakonatsoli, ketokonatsoli, ja vorikonatsoli, simetidiini, erytromysiini, rifampisiini.

Älä ota Intagra jos olet allerginen Intagra osia.

Ole varovainen Intagra jos sinulla on silmän tai näköhäiriöitä, kuten harvinainen perinnöllinen sairaus nimeltä retinitis pigmentosa, sydänsairaus, angina, korkea tai matala verenpaine, aikaisemmat sydänkohtaukset, tai muut sydänongelmat, munuaissairaus, maksasairaus, aivohalvaus , epätavallinen tai allergisen reaktion sildenafiili, muita lääkkeitä, elintarvikkeita, väriaineita tai säilöntäaineita.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon ammattihenkilön heti, jos erektio kestää yli 4 tuntia tai jos siitä tulee tuskallinen.

Jos havaitset muutoksia visio ottaen tätä lääkettä, ota yhteyttä lääkäriin tai terveydenhuollon ammattilaiseen niin pian kuin mahdollista.

Intagra ei suojaa sinun ja kumppanisi sukupuolitaudeilta sairaudet (kuten HIV) ja raskaudesta.

Intagra Usein kysyttyä

Q: Mikä on Intagra?

: Intagra on uusi laadukas lääkitys, joka on otettu erektiohäiriöiden hoitoon. Intagra tuotetaan Intas Pharmaceuticals Ltd (Intia). Intagra toimii anti-impotenssi lääkitys.

K: Voinko juoda alkoholia aikana ottaen Intagra?

: Jos haluat saada nopein tuloksia kannattaa välttää vahvoja juomia.

K: Milloin minun pitäisi ottaa Intagra?

: Sinun tulee ottaa Intagra kerran päivässä, 1 tunti ennen seksiä.

Ostaa Intagra

osta Intagra verkossa ilman reseptiä, Osta Intagra verkossa, Osta Intagra ilman reseptiä, Osta Intagra halvalla, Osta Intagra ilman reseptiä, Osta Intagra Kanadasta, Osta Intagra Kanada, Ostaa Intagra verkossa, Ostaa Intagra online ole reseptiä, Ostaa Intagra ilman reseptiä, Intagra suullinen pilleri

top