Ostaa Inopil

Ostaa Inopil ilman reseptiä

Inopil (Aceon) Kuvaus

Inopil on angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjä. Se toimii estämällä ACE, osallistuva entsyymi kapenee verisuonia ja aiheuttaa natriumin ja nesteen kertyminen munuaisten kautta.

Tämä aiheuttaa verisuonten rentoutumaan, jolloin veri pääsee virtaamaan vapaammin ja alhaisemmalla paineella, ja lisäämällä sydämen kykyä pumpata verta joidenkin sydämen vajaatoiminta.

Inopil tunnetaan myös Coversyl, perindopriili, Acertil, Armix, Coverene, Coverex, Coversum, Prestarium, Prexanil, Prexum, Procaptan.

yleisnimellä Inopil on Perindopril.

tuotenimi Inopil on Inopil.

Inopil (Aceon) Annostus

Inopil on saatavilla:

 • 2mg pieni annos
 • 4mg normaaliannostuksen

Tavallinen aloitusannos on 4 milligrammaa päivittäin, otetaan kerta-annoksena tai jaettuna kahteen pienempään annokseen.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Inopil äkillisesti.

Inopil (Aceon) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Inopil (Aceon) Yliannostus

Jos yliannostus Inopil ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Inopil (Aceon) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Inopil (Aceon) Sivuvaikutukset

Inopil on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • yskä
 • huimaus
 • päänsärky
 • jalkakipu
 • valo- headedness
 • nenätulehdus
 • kurkkukipu
 • ylähengitystieinfektio
 • heikkous

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Inopil: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)

Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät.

Inopil (Aceon) Vasta-aiheet

Älä ota Inopil jos olet allerginen Inopil osia.

Ole varovainen Inopil jos olet raskaana tai aiot olla vauva, tai olet imettävä äiti.

Älä käytä kaliumia täydentää tai suolan korvikkeita.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia se on parempi välttää alkoholia.

Ole hyvin varovainen, kun ajat koneella.

Inopil saattaa alentaa vastustuskykyä infektioita vastaan. Tartuntavaaran välttämällä kosketusta ihmisten kanssa vilustuminen tai muita infektioita. Älä koske sinua silmiin tai nenän sisään, ellet ole pestävä kädet ensin.

Älä lopeta Inopil äkillisesti.

Inopil (Aceon) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Inopil?

: Inopil käytetään hoitoon korkea verenpaine (hypertensio) ja estää sydänkohtauksen ihmisiä, joilla on sepelvaltimotauti . Inopil on angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjä.

K: Millä tavoin Inopil toimii?

: Se toimii estämällä ACE, osallistuva entsyymi kapenee verisuonia ja aiheuttaa natriumin ja nesteen kertyminen munuaisten kautta.

K: Onko yleinen saatavilla?

: Kyllä, yleinen on käytettävissä. Yleisnimellä Inopil on Perindopril.

K: Voinko sekoittaa alkoholin kanssa Inopil tabletteja?

: Ei. Älä käytä alkoholia kun käytät Inopil.

Ostaa Inopil

osta Inopil (Aceon) verkossa ilman reseptiä, Osta Inopil (Aceon) verkossa, Osta Inopil (Aceon) ilman reseptiä, Osta Inopil (Aceon) halvalla, Osta Inopil (Aceon) ilman reseptiä, Osta Inopil (Aceon) Kanadasta, Osta Inopil (Aceon) Kanada, Ostaa Inopil (Aceon) verkossa, Ostaa Inopil (Aceon) online ole reseptiä, Ostaa Inopil (Aceon) ilman reseptiä, Inopil (Aceon) suullinen pilleri

top