Ostaa Inderal

Ostaa Inderal ilman reseptiä

Inderal Kuvaus

Inderal on täydellinen lääke, joka auttaa taistelemaan verenpainetauti ja muut sydän- tai verenkiertoelimistön olosuhteissa. Sen tavoitteena on estää sydänkohtauksen ja vähentää vakavia päänsärkyä.

Inderal säädöksiä vaikuttamalla sydämen ja verenkierron. Se on beetasalpaaja.

Inderal tunnetaan myös propranololi, Avlocardyl, Deralin, Dociton, Inderalici, InnoPran XL, Sumial, Anaprilinum.

yleisnimellä Inderal on Propranolol.

tuotenimiä Inderal ovat Inderal, Inderal LA, InnoPran XL.

Inderal Annostus

Inderal on saatavilla:

 • 10mg pieni annos
 • 20mg normaaliannostuksen
 • 40mg suurempi annos

annostus inderal riippuu tilanteestasi.

Ota inderal tablettia ja kapselia joka päivä samaan aikaan suullisesti vedellä.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

laajennettu versio (pitkävaikutteinen) tabletti otetaan yleensä kerran päivässä. Välittömästi toimiva Inderal voidaan ottaa 2-4 kertaa päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Inderal äkillisesti.

Inderal puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Inderal Yliannostus

Jos yliannostus Inderal ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Inderal yliannostuksen: hengenahdistus, epätasainen sydämenlyönnit, takavarikointi, heikkous, pyörtyminen, huimaus, sinertävän värinen kynnet.

Inderal Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Inderal Sivuvaikutukset

Inderal on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • ahdistusta
 • väsymys
 • unettomuus
 • hermostuneisuus
 • ongelmia seksuaalisessa elämä

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Inderal:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • kylmä
 • tunne jaloissa ja käsissä
 • pyörrytystä
 • pyörtyminen
 • hidas sydämen lyönnit
 • epätasainen sydämenlyönnit
 • pahoinvointia
 • masennus
 • alhainen kuume
 • vatsakipu
 • tumma virtsa
 • ruokahaluttomuutta
 • keltaisuus
 • savi-värinen uloste

Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös terveydentilan ja muut tekijät.

Inderal Vasta-aiheet

Älä ota Inderal jos olet allerginen Inderal osia.

Älä ota Inderal jos ? uudelleen raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista. Älä käytä sitä, jos imetät.

Ole varovainen Inderal jos käytät sydänlääkkeitä (kuten nifedipiini (Procardia, Adalat), reserpiiniä (Serpasil), verapamiili (Calan, Verelan, Isoptin ), diltiatseemi (Cartia, Cardizem)), MAO-estäjän (kuten isokarboksatsidi (Marplan), Tranyylisypromiini (Parnate) feneltsiinin (Nardil) tai selegiliini (eldepryl, Emsam)), kylmä lääkkeet, nautintoaine lääkkeitä tai laihdutusvalmisteita, lääketieteen astma tai muita hengitysvaikeuksia häiriöt (kuten albuterol (Ventolin, Proventil), bitolteroli (Tornalate), metaproterenoli (Alupent), pirbuteroli (Maxair), terbutaliinin (Brethaire, Brethine, Bricanylia) ja teofylliini (Theo-Dur, Theolair)), diabetes lääkitys (kuten insuliini, glyburidi (diabeta, Micronase, Glynase), glipitsidi (Glucotrol) klooripropamidia (Diabinese), tai metformiinia (Glucophage)), allergia lääkettä, guanabentsi (Wytensin), klonidiini (Catapres).

Ole varovainen Inderal jos sinulla on tai on ollut bradykardia (& lt; 50 lyöntiä / minuutti), sydämen vajaatoiminta, sairas sinus-oireyhtymä, eteis (2 tai 3 astetta), kokaiini myrkyllisyys, astma tai krooninen keuhkoahtaumatauti (COPD), diabetes, masennus, maksan tai munuaisten taudin, myasthenia gravis, Raynaud'n oireyhtymä. Voit ottaa Inderal alemmalla annoksella.

Ole varovainen Inderal jos aiot olla leikkaus.

Älä käytä kaliumia täydentää tai suolan korvikkeita.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia on parempi välttää alkoholia.

Ole hyvin varovainen, kun ajat koneella.

Älä lopeta Inderal äkillisesti .

Inderal Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää inderal tieto minun pitäisi tietää?

: Inderal on tehokas lääkitys, joka auttaa taistelemaan verenpainetauti ja muut sydän- tai verenkiertoelimistön olosuhteissa. Se on myös ryhtynyt estääkseen sydänkohtauksen ja vähentää vakavia päänsärkyä. Älä juo alkoholia. Kannattaa olla varovainen, kun ajat tai käyttää koneita. Varo tätä lääkettä, jos käytät: sydänlääkkeitä (kuten nifedipiini (Procardia, Adalat), reserpiiniä (Serpasil), verapamiili (Calan, Verelan, Isoptin), diltiatseemi (Cartia, Cardizem)), MAO-estäjän (kuten isokarboksatsidi (Marplan), Tranyylisypromiini (Parnate) feneltsiinin (Nardil) tai selegiliini (eldepryl, Emsam)), kylmä lääkkeet, nautintoaine lääkkeitä tai laihdutusvalmisteita, astmalääke tai muita hengitysvaikeuksia (kuten albuterol (Ventolin, Proventil), bitolteroli (Tornalate), metaproterenoli (Alupent), pirbuteroli (Maxair), terbutaliinin (Brethaire, Brethine, Bricanylia) ja teofylliini (Theo-Dur, Theolair)), diabetes lääkitys (kuten insuliini, glyburidi (diabeta, Micronase, Glynase), glipitsidi (Glucotrol) klooripropamidia (Diabinese), tai metformiinia (Glucophage)), allergia lääkettä, guanabentsi (Wytensin), klonidiini (Catapres). Ole varovainen Inderal jos aiot olla leikkaus. Älä ota Inderal tapauksessa allergia lääkkeen tai sen osia. Älä käytä Inderal kun olet raskaana tai on nurseling.

K: Mitä ovat inderal sivuvaikutuksia?

: Inderal on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten: ahdistus, väsymys, unettomuus, hermostuneisuus, ongelmia sukupuolielämää. Mutta hylkäämisen tapauksessa inderal ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: kylmä, tunne jaloissa ja käsissä, huimaus, pyörtyminen, hidas sydämen lyönnit, epätasainen sydämenlyönnit, pahoinvointi, masennus, alhainen kuume, vatsakipu, tumma virtsa, ruokahaluttomuus , keltaisuus, savi-värinen uloste, iculties hengitysvaikeudet, allergia oireet (vaikeuksia hengitys, sulkeminen kurkun, nokkosihottuma, ihottuma), lyhyt hengitys.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet inderal?

: tuotenimiä Inderal ovat Inderal, Inderal LA, InnoPran XL. Yleisnimi inderal on Propranolol.

Ostaa Inderal

osta Inderal verkossa ilman reseptiä, Osta Inderal verkossa, Osta Inderal ilman reseptiä, Osta Inderal halvalla, Osta Inderal ilman reseptiä, Osta Inderal Kanadasta, Osta Inderal Kanada, Ostaa Inderal verkossa, Ostaa Inderal online ole reseptiä, Ostaa Inderal ilman reseptiä, Inderal suullinen pilleri

top