Ostaa Imuran

Ostaa Imuran ilman reseptiä

Imuran Kuvaus

Imuran on täydellinen lääke, joka auttaa taistelemaan vaikea nivelreuma. Sitä käytetään myös estämään hylkäämisen munuaissiirtojen. Sen tavoitteena on estää hylkääminen munuaissiirtojen.

Imuran säädöksiä heikentämällä elimistön immuunijärjestelmä niin se ei hyökkää siirrettyä elintä tai nivelissä. Se on immunosuppressiivinen.

Imuran tunnetaan myös atsatiopriini, Azasan, Azap.

yleisnimellä Imuran on Azathioprine.

tuotenimi Imuran on Imuran.

Imuran Annostus

Imuran on saatavilla:

 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Imuran tabletit suun kautta aterian jälkeen.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Imuran kerran tai kahdesti päivässä samaan aikaan.

Älä lopeta Imuran äkillisesti.

Imuran puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Imuran Yliannostus

Jos yliannostus Imuran ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Imuran Yliannostuksen: oksentelu, ripuli, kurkkukipu, kuume, infektion merkkejä, dyspepsia, vilunväristykset.

Imuran Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 25 astetta C (59 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Imuran Sivuvaikutukset

Imuran on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • ripuli
 • lihassäryt
 • dyspepsia

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Imuran:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • yskä
 • voimattomuus
 • ruokahaluttomuus
 • kipu oikeassa yläkulmassa osa vatsa
 • flunssan
 • näön hämärtyminen
 • vatsakipu
 • suun haavaumat

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät

Imuran Vasta-aiheet

Älä käytä Imuran jos olet allerginen Imuran osia.

Älä käytä Imuran kun olet raskaana tai on nurseling.

Varo tätä lääkettä, jos käytät angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjät, kuten benazepril (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Lexxel, Vasotec), fosinopriili (Monopril), lisinopriili ( Prinivil Zestriliä), moeksipriili (Univasc), perindopriiliä (Aceon), kinapriili (Accupril), ramipriili (Altace), ja trandolapriili (Mavik, Tarka); antikoagulantit ("verenohennuslääkkeitä"), kuten varfariini (Coumadin); malarialääkkeitä kuten klorokiini (Aralen), hydroxychloroquine (Plaquenil), meflokiini (Lariam), primakiini, proguaniili (Malarone), pyrimetamiini (Daraprim), ja kiniini; syövän kemoterapia lääkkeitä; trimetopriimisulfametoksatsolia (Bactrim, Septra, Sulfatrim); kultayhdisteitä kuten auranofiini (Ridaura) ja aurotioglukoosi (Aurolate, Solganal); metotreksaatti (Rheumatrex); penisillamiiniin (Cuprimine, DEPEN); sirolimus (Rapamune); ja takrolimuusi (Prograf); allopurinoli (Zyloprim); siklosporiini (Neoral, Sandimmune).

Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille.

Se voi olla vaarallista käyttää Imuran jos sinulla on tai on historia munuaisen, maksan, haiman sairaus, infektio.

Yritä olla varovainen Imuran käyttö tapauksessa kirurginen.

Se voi olla vaarallista lopettaa Imuran ottaen äkillisesti.

Imuran Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Imuran tieto minun pitäisi tietää?

: Imuran on tehokas lääkitys, joka auttaa taistelemaan vaikea nivelreuma. Varo tätä lääkettä, jos käytät angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjät, kuten benazepril (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Lexxel, Vasotec), fosinopriili (Monopril), lisinopriili (Prinivil Zestriliä), moeksipriili ( Univasc), perindopriiliä (Aceon), kinapriili (Accupril), ramipriili (Altace), ja trandolapriili (Mavik, Tarka); antikoagulantit ("verenohennuslääkkeitä"), kuten varfariini (Coumadin); malarialääkkeitä kuten klorokiini (Aralen), hydroxychloroquine (Plaquenil), meflokiini (Lariam), primakiini, proguaniili (Malarone), pyrimetamiini (Daraprim), ja kiniini; syövän kemoterapia lääkkeitä; trimetopriimisulfametoksatsolia (Bactrim, Septra, Sulfatrim); kultayhdisteitä kuten auranofiini (Ridaura) ja aurotioglukoosi (Aurolate, Solganal); metotreksaatti (Rheumatrex); penisillamiiniin (Cuprimine, DEPEN); sirolimus (Rapamune); ja takrolimuusi (Prograf); allopurinoli (Zyloprim); siklosporiini (Neoral, Sandimmune). Ole varovainen Imuran jos aiot olla leikkaus. Älä käytä Imuran kun olet raskaana tai on nurseling. Se voi olla vaarallista käyttää Imuran jos sinulla on tai on ollut munuaisen, maksan, haiman sairaus, infektio.

K: Mitä ovat Imuran sivuvaikutuksia?

: Imuran on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, ripulia, lihassärkyä, dyspepsia. Mutta hylkäämisen tapauksessa Imuran ainesosia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: yskä, energian puute, vähentynyt ruokahalu, kipu oikeassa yläkulmassa osa vatsa, flunssan, näön hämärtyminen, vatsakipu, suun haavaumat, oireet allergia (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma), keltaisuus.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Imuran?

: tuotenimi Imuran on Imuran. Yleisnimellä Imuran on Azathioprine.

Ostaa Imuran

osta Imuran verkossa ilman reseptiä, Osta Imuran verkossa, Osta Imuran ilman reseptiä, Osta Imuran halvalla, Osta Imuran ilman reseptiä, Osta Imuran Kanadasta, Osta Imuran Kanada, Ostaa Imuran verkossa, Ostaa Imuran online ole reseptiä, Ostaa Imuran ilman reseptiä, Imuran suullinen pilleri

top