Ostaa Imuprin

Ostaa Imuprin ilman reseptiä

Imuprin (Imuran) Kuvaus

Imuprin on täydellinen lääke, joka auttaa taistelemaan vaikea nivelreuma. Sitä käytetään myös estämään hylkäämisen munuaissiirtojen. Sen tavoitteena on estää hylkääminen munuaissiirtojen.

Imuprin säädöksiä heikentämällä elimistön immuunijärjestelmä niin se ei hyökkää siirrettyä elintä tai nivelissä. Se on immunosuppressiivinen.

Imuprin tunnetaan myös atsatiopriini, Azasan, Azap.

yleisnimellä Imuprin on Azathioprine.

tuotenimi Imuprin on Imuprin.

Imuprin (Imuran) Annostus

Imuprin on saatavilla:

 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Imuprin tabletit suun kautta aterian jälkeen.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Imuprin kerran tai kahdesti päivässä samaan aikaan.

Älä lopeta Imuprin äkillisesti.

Imuprin (Imuran) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Imuprin (Imuran) Yliannostus

Jos yliannostus Imuprin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Imuprin Yliannostuksen: oksentelu, ripuli, kurkkukipu, kuume, infektion merkkejä, dyspepsia, vilunväristykset.

Imuprin (Imuran) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 25 astetta C (59 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Imuprin (Imuran) Sivuvaikutukset

Imuprin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • ripuli
 • lihassäryt
 • dyspepsia

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Imuprin:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • yskä
 • voimattomuus
 • ruokahaluttomuus
 • kipu oikeassa yläkulmassa osa vatsa
 • flunssan
 • näön hämärtyminen
 • vatsakipu
 • suun haavaumat

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät

Imuprin (Imuran) Vasta-aiheet

Älä käytä Imuprin jos olet allerginen Imuprin osia.

Älä käytä Imuprin kun olet raskaana tai on nurseling.

Varo tätä lääkettä, jos käytät angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjät, kuten benazepril (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Lexxel, Vasotec), fosinopriili (Monopril), lisinopriili ( Prinivil Zestriliä), moeksipriili (Univasc), perindopriiliä (Aceon), kinapriili (Accupril), ramipriili (Altace), ja trandolapriili (Mavik, Tarka); antikoagulantit ("verenohennuslääkkeitä"), kuten varfariini (Coumadin); malarialääkkeitä kuten klorokiini (Aralen), hydroxychloroquine (Plaquenil), meflokiini (Lariam), primakiini, proguaniili (Malarone), pyrimetamiini (Daraprim), ja kiniini; syövän kemoterapia lääkkeitä; trimetopriimisulfametoksatsolia (Bactrim, Septra, Sulfatrim); kultayhdisteitä kuten auranofiini (Ridaura) ja aurotioglukoosi (Aurolate, Solganal); metotreksaatti (Rheumatrex); penisillamiiniin (Cuprimine, DEPEN); sirolimus (Rapamune); ja takrolimuusi (Prograf); allopurinoli (Zyloprim); siklosporiini (Neoral, Sandimmune).

Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille.

Se voi olla vaarallista käyttää Imuprin jos sinulla on tai on historia munuaisen, maksan, haiman sairaus, infektio.

Yritä olla varovainen Imuprin käyttö tapauksessa kirurginen.

Se voi olla vaarallista lopettaa Imuprin ottaen äkillisesti.

Imuprin (Imuran) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Imuprin tieto minun pitäisi tietää?

: Imuprin on tehokas lääkitys, joka auttaa taistelemaan vaikea nivelreuma. Varo tätä lääkettä, jos käytät angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjät, kuten benazepril (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Lexxel, Vasotec), fosinopriili (Monopril), lisinopriili (Prinivil Zestriliä), moeksipriili ( Univasc), perindopriiliä (Aceon), kinapriili (Accupril), ramipriili (Altace), ja trandolapriili (Mavik, Tarka); antikoagulantit ("verenohennuslääkkeitä"), kuten varfariini (Coumadin); malarialääkkeitä kuten klorokiini (Aralen), hydroxychloroquine (Plaquenil), meflokiini (Lariam), primakiini, proguaniili (Malarone), pyrimetamiini (Daraprim), ja kiniini; syövän kemoterapia lääkkeitä; trimetopriimisulfametoksatsolia (Bactrim, Septra, Sulfatrim); kultayhdisteitä kuten auranofiini (Ridaura) ja aurotioglukoosi (Aurolate, Solganal); metotreksaatti (Rheumatrex); penisillamiiniin (Cuprimine, DEPEN); sirolimus (Rapamune); ja takrolimuusi (Prograf); allopurinoli (Zyloprim); siklosporiini (Neoral, Sandimmune). Ole varovainen Imuprin jos aiot olla leikkaus. Älä käytä Imuprin kun olet raskaana tai on nurseling. Se voi olla vaarallista käyttää Imuprin jos sinulla on tai on ollut munuaisen, maksan, haiman sairaus, infektio.

K: Mitä ovat Imuprin sivuvaikutuksia?

: Imuprin on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, ripulia, lihassärkyä, dyspepsia. Mutta hylkäämisen tapauksessa Imuprin ainesosia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: yskä, energian puute, vähentynyt ruokahalu, kipu oikeassa yläkulmassa osa vatsa, flunssan, näön hämärtyminen, vatsakipu, suun haavaumat, oireet allergia (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma), keltaisuus.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Imuprin?

: tuotenimi Imuprin on Imuprin. Yleisnimellä Imuprin on Azathioprine.

Ostaa Imuprin

osta Imuprin (Imuran) verkossa ilman reseptiä, Osta Imuprin (Imuran) verkossa, Osta Imuprin (Imuran) ilman reseptiä, Osta Imuprin (Imuran) halvalla, Osta Imuprin (Imuran) ilman reseptiä, Osta Imuprin (Imuran) Kanadasta, Osta Imuprin (Imuran) Kanada, Ostaa Imuprin (Imuran) verkossa, Ostaa Imuprin (Imuran) online ole reseptiä, Ostaa Imuprin (Imuran) ilman reseptiä, Imuprin (Imuran) suullinen pilleri

top