Ostaa Imuger

Ostaa Imuger ilman reseptiä

Imuger (Imuran) Kuvaus

Imuger on täydellinen lääke, joka auttaa taistelemaan vaikea nivelreuma. Sitä käytetään myös estämään hylkäämisen munuaissiirtojen. Sen tavoitteena on estää hylkääminen munuaissiirtojen.

Imuger säädöksiä heikentämällä elimistön immuunijärjestelmä niin se ei hyökkää siirrettyä elintä tai nivelissä. Se on immunosuppressiivinen.

Imuger tunnetaan myös atsatiopriini, Azasan, Azap.

yleisnimellä Imuger on Azathioprine.

tuotenimi Imuger on Imuger.

Imuger (Imuran) Annostus

Imuger on saatavilla:

 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Imuger tabletit suun kautta aterian jälkeen.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Imuger kerran tai kahdesti päivässä samaan aikaan.

Älä lopeta Imuger äkillisesti.

Imuger (Imuran) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Imuger (Imuran) Yliannostus

Jos yliannostus Imuger ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Imuger Yliannostuksen: oksentelu, ripuli, kurkkukipu, kuume, infektion merkkejä, dyspepsia, vilunväristykset.

Imuger (Imuran) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 25 astetta C (59 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Imuger (Imuran) Sivuvaikutukset

Imuger on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • ripuli
 • lihassäryt
 • dyspepsia

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Imuger:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • yskä
 • voimattomuus
 • ruokahaluttomuus
 • kipu oikeassa yläkulmassa osa vatsa
 • flunssan
 • näön hämärtyminen
 • vatsakipu
 • suun haavaumat

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät

Imuger (Imuran) Vasta-aiheet

Älä käytä Imuger jos olet allerginen Imuger osia.

Älä käytä Imuger kun olet raskaana tai on nurseling.

Varo tätä lääkettä, jos käytät angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjät, kuten benazepril (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Lexxel, Vasotec), fosinopriili (Monopril), lisinopriili ( Prinivil Zestriliä), moeksipriili (Univasc), perindopriiliä (Aceon), kinapriili (Accupril), ramipriili (Altace), ja trandolapriili (Mavik, Tarka); antikoagulantit ("verenohennuslääkkeitä"), kuten varfariini (Coumadin); malarialääkkeitä kuten klorokiini (Aralen), hydroxychloroquine (Plaquenil), meflokiini (Lariam), primakiini, proguaniili (Malarone), pyrimetamiini (Daraprim), ja kiniini; syövän kemoterapia lääkkeitä; trimetopriimisulfametoksatsolia (Bactrim, Septra, Sulfatrim); kultayhdisteitä kuten auranofiini (Ridaura) ja aurotioglukoosi (Aurolate, Solganal); metotreksaatti (Rheumatrex); penisillamiiniin (Cuprimine, DEPEN); sirolimus (Rapamune); ja takrolimuusi (Prograf); allopurinoli (Zyloprim); siklosporiini (Neoral, Sandimmune).

Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille.

Se voi olla vaarallista käyttää Imuger jos sinulla on tai on historia munuaisen, maksan, haiman sairaus, infektio.

Yritä olla varovainen Imuger käyttö tapauksessa kirurginen.

Se voi olla vaarallista lopettaa Imuger ottaen äkillisesti.

Imuger (Imuran) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Imuger tieto minun pitäisi tietää?

: Imuger on tehokas lääkitys, joka auttaa taistelemaan vaikea nivelreuma. Varo tätä lääkettä, jos käytät angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjät, kuten benazepril (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Lexxel, Vasotec), fosinopriili (Monopril), lisinopriili (Prinivil Zestriliä), moeksipriili ( Univasc), perindopriiliä (Aceon), kinapriili (Accupril), ramipriili (Altace), ja trandolapriili (Mavik, Tarka); antikoagulantit ("verenohennuslääkkeitä"), kuten varfariini (Coumadin); malarialääkkeitä kuten klorokiini (Aralen), hydroxychloroquine (Plaquenil), meflokiini (Lariam), primakiini, proguaniili (Malarone), pyrimetamiini (Daraprim), ja kiniini; syövän kemoterapia lääkkeitä; trimetopriimisulfametoksatsolia (Bactrim, Septra, Sulfatrim); kultayhdisteitä kuten auranofiini (Ridaura) ja aurotioglukoosi (Aurolate, Solganal); metotreksaatti (Rheumatrex); penisillamiiniin (Cuprimine, DEPEN); sirolimus (Rapamune); ja takrolimuusi (Prograf); allopurinoli (Zyloprim); siklosporiini (Neoral, Sandimmune). Ole varovainen Imuger jos aiot olla leikkaus. Älä käytä Imuger kun olet raskaana tai on nurseling. Se voi olla vaarallista käyttää Imuger jos sinulla on tai on ollut munuaisen, maksan, haiman sairaus, infektio.

K: Mitä ovat Imuger sivuvaikutuksia?

: Imuger on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, ripulia, lihassärkyä, dyspepsia. Mutta hylkäämisen tapauksessa Imuger ainesosia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: yskä, energian puute, vähentynyt ruokahalu, kipu oikeassa yläkulmassa osa vatsa, flunssan, näön hämärtyminen, vatsakipu, suun haavaumat, oireet allergia (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma), keltaisuus.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Imuger?

: tuotenimi Imuger on Imuger. Yleisnimellä Imuger on Azathioprine.

Ostaa Imuger

osta Imuger (Imuran) verkossa ilman reseptiä, Osta Imuger (Imuran) verkossa, Osta Imuger (Imuran) ilman reseptiä, Osta Imuger (Imuran) halvalla, Osta Imuger (Imuran) ilman reseptiä, Osta Imuger (Imuran) Kanadasta, Osta Imuger (Imuran) Kanada, Ostaa Imuger (Imuran) verkossa, Ostaa Imuger (Imuran) online ole reseptiä, Ostaa Imuger (Imuran) ilman reseptiä, Imuger (Imuran) suullinen pilleri

top