Ostaa Immunoprin

Ostaa Immunoprin ilman reseptiä

Immunoprin (Imuran) Kuvaus

Immunoprin on täydellinen lääke, joka auttaa taistelemaan vaikea nivelreuma. Sitä käytetään myös estämään hylkäämisen munuaissiirtojen. Sen tavoitteena on estää hylkääminen munuaissiirtojen.

Immunoprin säädöksiä heikentämällä elimistön immuunijärjestelmä niin se ei hyökkää siirrettyä elintä tai nivelissä. Se on immunosuppressiivinen.

Immunoprin tunnetaan myös atsatiopriini, Azasan, Azap.

yleisnimellä Immunoprin on Azathioprine.

tuotenimi Immunoprin on Immunoprin.

Immunoprin (Imuran) Annostus

Immunoprin on saatavilla:

 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Immunoprin tabletit suun kautta aterian jälkeen.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Immunoprin kerran tai kahdesti päivässä samaan aikaan.

Älä lopeta Immunoprin äkillisesti.

Immunoprin (Imuran) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Immunoprin (Imuran) Yliannostus

Jos yliannostus Immunoprin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Immunoprin Yliannostuksen: oksentelu, ripuli, kurkkukipu, kuume, infektion merkkejä, dyspepsia, vilunväristykset.

Immunoprin (Imuran) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 25 astetta C (59 ja 77 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Immunoprin (Imuran) Sivuvaikutukset

Immunoprin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • oksentelu
 • ripuli
 • lihassäryt
 • dyspepsia

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Immunoprin:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • yskä
 • voimattomuus
 • ruokahaluttomuus
 • kipu oikeassa yläkulmassa osa vatsa
 • flunssan
 • näön hämärtyminen
 • vatsakipu
 • suun haavaumat

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät

Immunoprin (Imuran) Vasta-aiheet

Älä käytä Immunoprin jos olet allerginen Immunoprin osia.

Älä käytä Immunoprin kun olet raskaana tai on nurseling.

Varo tätä lääkettä, jos käytät angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjät, kuten benazepril (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Lexxel, Vasotec), fosinopriili (Monopril), lisinopriili ( Prinivil Zestriliä), moeksipriili (Univasc), perindopriiliä (Aceon), kinapriili (Accupril), ramipriili (Altace), ja trandolapriili (Mavik, Tarka); antikoagulantit ("verenohennuslääkkeitä"), kuten varfariini (Coumadin); malarialääkkeitä kuten klorokiini (Aralen), hydroxychloroquine (Plaquenil), meflokiini (Lariam), primakiini, proguaniili (Malarone), pyrimetamiini (Daraprim), ja kiniini; syövän kemoterapia lääkkeitä; trimetopriimisulfametoksatsolia (Bactrim, Septra, Sulfatrim); kultayhdisteitä kuten auranofiini (Ridaura) ja aurotioglukoosi (Aurolate, Solganal); metotreksaatti (Rheumatrex); penisillamiiniin (Cuprimine, DEPEN); sirolimus (Rapamune); ja takrolimuusi (Prograf); allopurinoli (Zyloprim); siklosporiini (Neoral, Sandimmune).

Pidä tämä lääke poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille.

Se voi olla vaarallista käyttää Immunoprin jos sinulla on tai on historia munuaisen, maksan, haiman sairaus, infektio.

Yritä olla varovainen Immunoprin käyttö tapauksessa kirurginen.

Se voi olla vaarallista lopettaa Immunoprin ottaen äkillisesti.

Immunoprin (Imuran) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Immunoprin tieto minun pitäisi tietää?

: Immunoprin on tehokas lääkitys, joka auttaa taistelemaan vaikea nivelreuma. Varo tätä lääkettä, jos käytät angiotensiinikonvertaasientsyymin (ACE) estäjät, kuten benazepril (Lotensin), kaptopriili (Capoten), enalapriili (Lexxel, Vasotec), fosinopriili (Monopril), lisinopriili (Prinivil Zestriliä), moeksipriili ( Univasc), perindopriiliä (Aceon), kinapriili (Accupril), ramipriili (Altace), ja trandolapriili (Mavik, Tarka); antikoagulantit ("verenohennuslääkkeitä"), kuten varfariini (Coumadin); malarialääkkeitä kuten klorokiini (Aralen), hydroxychloroquine (Plaquenil), meflokiini (Lariam), primakiini, proguaniili (Malarone), pyrimetamiini (Daraprim), ja kiniini; syövän kemoterapia lääkkeitä; trimetopriimisulfametoksatsolia (Bactrim, Septra, Sulfatrim); kultayhdisteitä kuten auranofiini (Ridaura) ja aurotioglukoosi (Aurolate, Solganal); metotreksaatti (Rheumatrex); penisillamiiniin (Cuprimine, DEPEN); sirolimus (Rapamune); ja takrolimuusi (Prograf); allopurinoli (Zyloprim); siklosporiini (Neoral, Sandimmune). Ole varovainen Immunoprin jos aiot olla leikkaus. Älä käytä Immunoprin kun olet raskaana tai on nurseling. Se voi olla vaarallista käyttää Immunoprin jos sinulla on tai on ollut munuaisen, maksan, haiman sairaus, infektio.

K: Mitä ovat Immunoprin sivuvaikutuksia?

: Immunoprin on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten oksentelua, ripulia, lihassärkyä, dyspepsia. Mutta hylkäämisen tapauksessa Immunoprin ainesosia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: yskä, energian puute, vähentynyt ruokahalu, kipu oikeassa yläkulmassa osa vatsa, flunssan, näön hämärtyminen, vatsakipu, suun haavaumat, oireet allergia (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma), keltaisuus.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Immunoprin?

: tuotenimi Immunoprin on Immunoprin. Yleisnimellä Immunoprin on Azathioprine.

Ostaa Immunoprin

osta Immunoprin (Imuran) verkossa ilman reseptiä, Osta Immunoprin (Imuran) verkossa, Osta Immunoprin (Imuran) ilman reseptiä, Osta Immunoprin (Imuran) halvalla, Osta Immunoprin (Imuran) ilman reseptiä, Osta Immunoprin (Imuran) Kanadasta, Osta Immunoprin (Imuran) Kanada, Ostaa Immunoprin (Imuran) verkossa, Ostaa Immunoprin (Imuran) online ole reseptiä, Ostaa Immunoprin (Imuran) ilman reseptiä, Immunoprin (Imuran) suullinen pilleri

top