Ostaa Imipramin

Ostaa Imipramin ilman reseptiä

Imipramin (Tofranil) Kuvaus

Imipramin käytetään masennuksen hoitoon. Imipramin käytetään myös lyhyellä aikavälillä, sekä käyttäytymiseen hoitoja, hoitoon yökastelu vuotiailla lapsilla 6 ja vanhemmat. Joskus Imipramin on määrätty hoitoon bulimia, huomiota alijäämän häiriö lapsilla, pakko-oireinen häiriö ja paniikkihäiriö.

Imipramin on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

Imipramin tunnetaan myös imipramiini, Antideprin, Deprenil, Deprimin, Deprinol, Depsonil, Dynaprin, Eupramin, Imipramil, Irmin, Janimine, Melipramin, Surplix, Antidep, Apo-imipramiini, Chrytemin, Daypress, Depsol, Ethipramine, Fronil, Imidol, Imimine, imiini, Imiprex, Imiprin, Impril, Medipramine, Melipramine, Mipralin, Novopramine, Primonil, Pryleugan, Sermonil, Sipramine, Talpramin, Tofnil, Imipramin-PM, Venefon.

yleisnimellä Imipramin on imipramiinivetykloridi-.

tuotenimiä Imipramin ovat Imipramin, Imipramin-PM.

Imipramin (Tofranil) Annostus

Imipramin on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 75mg normaaliannostuksen

Ota Imipramin suullisesti.

Ota Imipramin ruoan kanssa tai ilman.

Aikuisten

Tavallinen aloitusannos on 75 mg vuorokaudessa. Suurin vuorokausiannos on 200 mg.

Lapsille

Yhteensä päivittäiset annokset lapsille ei saisi ylittää 2,5 mg jokaista 2,2 kiloa lapsen painon. Annokset yleensä aloitetaan 25 mg vuorokaudessa. Tämä määrä tulee ottaa tunti ennen nukkumaanmenoa. Tarvittaessa annosta voidaan lisätä 1 viikon kuluttua 50 mg: aan (ikä 6 kautta 11) tai 75 mg (ikä 12 ja ylöspäin), otetaan yksi annos nukkumaan mennessä tai jaettuna 2 annokseen, 1 otettu puolivälissä iltapäivällä ja 1 nukkumaan mennessä.

Ikääntyneet ihmiset

Tavallinen annostus tulisi aloittaa 25-50 mg vuorokaudessa. Annosta voidaan lisätä tarpeen mukaan, mutta tehokkaat annokset eivät yleensä ylitä 100 mg päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Imipramin yhtäkkiä.

Imipramin (Tofranil) puuttuu annoksesta

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Imipramin (Tofranil) Yliannostus

Jos yliannostus Imipramin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Imipramin Yliannostuksen: levottomuus, sinertävä iho, kouristukset, hengitysvaikeudet, laajentuneet pupillit, uneliaisuus, sydämen vajaatoiminta, korkea kuume, tahattomat vääntelehtiminen tai nykivät liikkeet, epäsäännöllinen tai nopea sydämensyke, koordinoinnin puute, alhainen verenpaine, epätavallisen voimakkaat refleksit, levottomuus, lihasjäykkyyttä, sokki, tokkuraisuus, hikoilu, oksentelu.

Imipramin (Tofranil) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Imipramin (Tofranil) Sivuvaikutukset

Imipramin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • rintojen miehillä
 • rintojen suureneminen naisilla
 • rintamaidon tuotanto
 • sekaannusta
 • ripuli
 • kuiva suu
 • hallusinaatiot
 • nokkosihottuma
 • korkea verenpaine
 • alhainen veren paine seisoessaan
 • pahoinvointia
 • tunnottomuus
 • vapinaa
 • oksentelu

harvinaisempi, mutta enemmän vakavia haittavaikutuksia aikana ottaen Imipramin: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät.

Imipramin (Tofranil) Vasta-aiheet

Älä ota Imipramin jos olet allerginen Imipramin osia.

Ole varovainen Imipramin jos olet raskaana, suunnittelu raskautta tai imetät.

Älä ota Imipramin jos olet toipumassa äskettäin sydänkohtaus tai käytä MAO-estäjät, kuten masennuslääkkeet Nardil Parnate.

Ole hyvin varovainen Imipramin jos sinulla on diabetes, hypoglykemia, historia mielenterveyshäiriöiden.

Ole varovainen Imipramin jos käytät albuterol (Proventil, Ventolin), masennuslääkkeet, jotka vaikuttavat serotoniinin, kuten Prozac, Paxil ja Zoloft, psykoosilääkkeet kuten Mellaril ja klooripromatsiinia, barbituraatit kuten Nembutal ja Seconalia, verenpaine lääkitys kuten Catapres, karbamatsepiini (Tegretol), simetidiini (Tagamet), dekongestantit kuten Sudafed, lääkkeet, jotka ohjaavat kouristukset, kuten Cogentin, Adrenaliini (EpiPen), Flecainide (Tambocor), guaanetidiiniä, metyylifenidaatti (Ritalin), noradrenaliinin, muut masennuslääkkeet, kuten Elavil ja Pamelor, fenytoiini (Dilantin), Propafenone (Rythmol), kinidiini, kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid, rauhoittavia ja nukkua aids tällaiset kuten Halcion, Xanax ja Valium.

Vältä alkoholia.

Älä osallistu mihinkään toimintaan, jotka edellyttävät täyttä valppautta, jos olet epävarma kykysi.

Yritä pysyä poissa auringosta niin paljon kuin mahdollista.

Se voi olla vaarallista lopettaa Imipramin ottaen äkillisesti.

Imipramin (Tofranil) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Imipramin?

: Imipramin on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

K: Mitä Imipramin käytetään?

: Imipramin käytetään masennuksen hoitoon. Imipramin käytetään myös lyhyellä aikavälillä, sekä käyttäytymiseen hoitoja, hoitoon yökastelu vuotiailla lapsilla 6 ja vanhemmat. Joskus Imipramin on määrätty hoitoon bulimia, huomiota alijäämän häiriö lapsilla, pakko-oireinen häiriö ja paniikkihäiriö.

K: Miten Imipramin toimii?

: Imipramin on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

Q: Mikä on yleisnimi Imipramin?

: Generic nimi on imipramiinivetykloridi-.

K: Mitä minun pitäisi välttää ottaen Imipramin?

: Älä käytä alkoholia. Älä osallistu mihinkään toimintaan, jotka edellyttävät täyttä valppautta, jos olet epävarma kykysi. Yritä pysyä poissa auringosta niin paljon kuin mahdollista.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllistä aikataulua Imipramin ottaen.

K: Mitkä ovat oireet yliannostuksen?

: Mahdolliset oireet yliannostuksen: levottomuus, sinertävä iho, kouristukset, hengitysvaikeudet, laajentuneet pupillit, uneliaisuus, sydämen vajaatoiminta, korkea kuume , tahaton vääntelehtiminen tai nykivät liikkeet, epäsäännöllinen tai nopea sydämensyke, koordinoinnin puute, alhainen verenpaine, epätavallisen voimakkaat refleksit, levottomuus, lihasjäykkyyttä, sokki, tokkuraisuus, hikoilu, oksentelu.

Ostaa Imipramin

osta Imipramin (Tofranil) verkossa ilman reseptiä, Osta Imipramin (Tofranil) verkossa, Osta Imipramin (Tofranil) ilman reseptiä, Osta Imipramin (Tofranil) halvalla, Osta Imipramin (Tofranil) ilman reseptiä, Osta Imipramin (Tofranil) Kanadasta, Osta Imipramin (Tofranil) Kanada, Ostaa Imipramin (Tofranil) verkossa, Ostaa Imipramin (Tofranil) online ole reseptiä, Ostaa Imipramin (Tofranil) ilman reseptiä, Imipramin (Tofranil) suullinen pilleri

top