Ostaa Imidol

Ostaa Imidol ilman reseptiä

Imidol (Tofranil) Kuvaus

Imidol käytetään masennuksen hoitoon. Imidol käytetään myös lyhyellä aikavälillä, sekä käyttäytymiseen hoitoja, hoitoon yökastelu vuotiailla lapsilla 6 ja vanhemmat. Joskus Imidol on määrätty hoitoon bulimia, huomiota alijäämän häiriö lapsilla, pakko-oireinen häiriö ja paniikkihäiriö.

Imidol on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

Imidol tunnetaan myös imipramiini, Antideprin, Deprenil, Deprimin, Deprinol, Depsonil, Dynaprin, Eupramin, Imipramil, Irmin, Janimine, Melipramin, Surplix, Antidep, Apo-imipramiini, Chrytemin, Daypress, Depsol, Ethipramine, Fronil, Imidol, Imimine, imiini, Imiprex, Imiprin, Impril, Medipramine, Melipramine, Mipralin, Novopramine, Primonil, Pryleugan, Sermonil, Sipramine, Talpramin, Tofnil, Imidol-PM, Venefon.

yleisnimellä Imidol on imipramiinivetykloridi-.

tuotenimiä Imidol ovat Imidol, Imidol-PM.

Imidol (Tofranil) Annostus

Imidol on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 75mg normaaliannostuksen

Ota Imidol suullisesti.

Ota Imidol ruoan kanssa tai ilman.

Aikuisten

Tavallinen aloitusannos on 75 mg vuorokaudessa. Suurin vuorokausiannos on 200 mg.

Lapsille

Yhteensä päivittäiset annokset lapsille ei saisi ylittää 2,5 mg jokaista 2,2 kiloa lapsen painon. Annokset yleensä aloitetaan 25 mg vuorokaudessa. Tämä määrä tulee ottaa tunti ennen nukkumaanmenoa. Tarvittaessa annosta voidaan lisätä 1 viikon kuluttua 50 mg: aan (ikä 6 kautta 11) tai 75 mg (ikä 12 ja ylöspäin), otetaan yksi annos nukkumaan mennessä tai jaettuna 2 annokseen, 1 otettu puolivälissä iltapäivällä ja 1 nukkumaan mennessä.

Ikääntyneet ihmiset

Tavallinen annostus tulisi aloittaa 25-50 mg vuorokaudessa. Annosta voidaan lisätä tarpeen mukaan, mutta tehokkaat annokset eivät yleensä ylitä 100 mg päivässä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Imidol yhtäkkiä.

Imidol (Tofranil) puuttuu annoksesta

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Imidol (Tofranil) Yliannostus

Jos yliannostus Imidol ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Imidol Yliannostuksen: levottomuus, sinertävä iho, kouristukset, hengitysvaikeudet, laajentuneet pupillit, uneliaisuus, sydämen vajaatoiminta, korkea kuume, tahattomat vääntelehtiminen tai nykivät liikkeet, epäsäännöllinen tai nopea sydämensyke, koordinoinnin puute, alhainen verenpaine, epätavallisen voimakkaat refleksit, levottomuus, lihasjäykkyyttä, sokki, tokkuraisuus, hikoilu, oksentelu.

Imidol (Tofranil) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 20 ja 25 astetta C (68 ja 77 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Imidol (Tofranil) Sivuvaikutukset

Imidol on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • rintojen miehillä
 • rintojen suureneminen naisilla
 • rintamaidon tuotanto
 • sekaannusta
 • ripuli
 • kuiva suu
 • hallusinaatiot
 • nokkosihottuma
 • korkea verenpaine
 • alhainen veren paine seisoessaan
 • pahoinvointia
 • tunnottomuus
 • vapinaa
 • oksentelu

harvinaisempi, mutta enemmän vakavia haittavaikutuksia aikana ottaen Imidol: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät.

Imidol (Tofranil) Vasta-aiheet

Älä ota Imidol jos olet allerginen Imidol osia.

Ole varovainen Imidol jos olet raskaana, suunnittelu raskautta tai imetät.

Älä ota Imidol jos olet toipumassa äskettäin sydänkohtaus tai käytä MAO-estäjät, kuten masennuslääkkeet Nardil Parnate.

Ole hyvin varovainen Imidol jos sinulla on diabetes, hypoglykemia, historia mielenterveyshäiriöiden.

Ole varovainen Imidol jos käytät albuterol (Proventil, Ventolin), masennuslääkkeet, jotka vaikuttavat serotoniinin, kuten Prozac, Paxil ja Zoloft, psykoosilääkkeet kuten Mellaril ja klooripromatsiinia, barbituraatit kuten Nembutal ja Seconalia, verenpaine lääkitys kuten Catapres, karbamatsepiini (Tegretol), simetidiini (Tagamet), dekongestantit kuten Sudafed, lääkkeet, jotka ohjaavat kouristukset, kuten Cogentin, Adrenaliini (EpiPen), Flecainide (Tambocor), guaanetidiiniä, metyylifenidaatti (Ritalin), noradrenaliinin, muut masennuslääkkeet, kuten Elavil ja Pamelor, fenytoiini (Dilantin), Propafenone (Rythmol), kinidiini, kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid, rauhoittavia ja nukkua aids tällaiset kuten Halcion, Xanax ja Valium.

Vältä alkoholia.

Älä osallistu mihinkään toimintaan, jotka edellyttävät täyttä valppautta, jos olet epävarma kykysi.

Yritä pysyä poissa auringosta niin paljon kuin mahdollista.

Se voi olla vaarallista lopettaa Imidol ottaen äkillisesti.

Imidol (Tofranil) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Imidol?

: Imidol on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

K: Mitä Imidol käytetään?

: Imidol käytetään masennuksen hoitoon. Imidol käytetään myös lyhyellä aikavälillä, sekä käyttäytymiseen hoitoja, hoitoon yökastelu vuotiailla lapsilla 6 ja vanhemmat. Joskus Imidol on määrätty hoitoon bulimia, huomiota alijäämän häiriö lapsilla, pakko-oireinen häiriö ja paniikkihäiriö.

K: Miten Imidol toimii?

: Imidol on perheenjäsen huumeita kutsutaan trisyklisiä masennuslääkkeitä.

Q: Mikä on yleisnimi Imidol?

: Generic nimi on imipramiinivetykloridi-.

K: Mitä minun pitäisi välttää ottaen Imidol?

: Älä käytä alkoholia. Älä osallistu mihinkään toimintaan, jotka edellyttävät täyttä valppautta, jos olet epävarma kykysi. Yritä pysyä poissa auringosta niin paljon kuin mahdollista.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllistä aikataulua Imidol ottaen.

K: Mitkä ovat oireet yliannostuksen?

: Mahdolliset oireet yliannostuksen: levottomuus, sinertävä iho, kouristukset, hengitysvaikeudet, laajentuneet pupillit, uneliaisuus, sydämen vajaatoiminta, korkea kuume , tahaton vääntelehtiminen tai nykivät liikkeet, epäsäännöllinen tai nopea sydämensyke, koordinoinnin puute, alhainen verenpaine, epätavallisen voimakkaat refleksit, levottomuus, lihasjäykkyyttä, sokki, tokkuraisuus, hikoilu, oksentelu.

Ostaa Imidol

osta Imidol (Tofranil) verkossa ilman reseptiä, Osta Imidol (Tofranil) verkossa, Osta Imidol (Tofranil) ilman reseptiä, Osta Imidol (Tofranil) halvalla, Osta Imidol (Tofranil) ilman reseptiä, Osta Imidol (Tofranil) Kanadasta, Osta Imidol (Tofranil) Kanada, Ostaa Imidol (Tofranil) verkossa, Ostaa Imidol (Tofranil) online ole reseptiä, Ostaa Imidol (Tofranil) ilman reseptiä, Imidol (Tofranil) suullinen pilleri

top