Ostaa Imdur

Ostaa Imdur ilman reseptiä

Imdur Kuvaus

Imduria on täydellinen lääke, joka auttaa hoitoon angina iskut.

Imduria toimii nitraatteja.

Imduria tunnetaan myös isosorbidimononitraatti .

yleisnimellä Imduria on isosorbidimononitraatti.

tuotenimiä Imdur ovat Imdur, Ismo Monoket.

Imdur Annostus

Imduria on saatavilla:

 • 20mg pieni annos
 • 30mg Standard Annostus
 • 60mg suurempi annos

Ota Imduria tabletit suun kautta ruoan kanssa tai ilman.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Imduria samalla vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Imduria äkillisesti.

Imdur puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Imdur Yliannostus

Jos yliannostus Imduria ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Imduria on vaikea tai hidas hengitys, lihaskrampit, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, korkea kuume, pyörtyminen, epänormaali syke, näköhäiriöt, punoitus, kouristukset, vaikea sykkivä migreeni, huimaus.

Imdur Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Imdur Sivuvaikutukset

Imduria on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • huimaus
 • punoitus kasvojen, kaulan ja rintakehän
 • pahoinvointia
 • nopea syke
 • turvonneet nilkat
 • heikkous
 • päänsärky
 • oksentelu

Harvinaisempia mutta vakavampia sivuvaikutuksia aikana ottaen Imdur:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • näön hämärtyminen
 • kuiva suu
 • epänormaalit sydämenlyönnit
 • pyörtyminen

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilasta ja muista tekijöistä.

Imdur Vasta-aiheet

Älä ota Imduria jos olet allerginen Imduria osia.

Älä ota Imduria jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista .

Älä käytä kaliumia täydentää tai suolan korvikkeita.

Ole varovainen käyttäen Imduria jos otat dihydroergotamiiniin (DHE 45); tai muita sydänlääkkeitä, erityisesti niiden, joita käytetään korkean verenpaineen hoitoon tai epäsäännölliset sydämen lyönnit.

Ole varovainen käyttäen Imduria jos sinulla on tai on ollut sydämen vajaatoimintaa, on matala verenpaine; aivohalvaus, ohimenevä aivoverenkiertohäiriö (TIA tai mini-aivohalvaus), ovat anemia; allerginen nitraatit; on ahdaskulmaglaukoomaksi; migreeni, munuaissairaus; maksasairaus, sydänkohtaus, vakavan päävamman.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia on parempi välttää alkoholia.

Ole varovainen, kun olet ajo kone.

Älä lopeta Imduria äkillisesti.

Imdur Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Imduria tieto minun pitäisi tietää?

: Imduria on tehokas lääkitys, joka auttaa hoidettaessa angina iskut. Kannattaa olla varovainen, kun ajat tai käyttää koneita. Älä ota Imduria tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Yritä olla varovainen käyttämällä Imduria jos otat dihydroergotamiiniin (DHE 45); tai muita sydänlääkkeitä, erityisesti niiden, joita käytetään korkean verenpaineen hoitoon tai epäsäännölliset sydämen lyönnit. Imduria ei voida ottaa, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Se voi olla vaarallista käyttää Imduria jos sinulla on tai on ollut sydämen vajaatoimintaa, on matala verenpaine; aivohalvaus, ohimenevä aivoverenkiertohäiriö (TIA tai mini-aivohalvaus), ovat anemia; allerginen nitraatit; on ahdaskulmaglaukoomaksi; migreeni, munuaissairaus; maksasairaus, sydänkohtaus, vakavan päävamman. Jos haluat saavuttaa tehokkaimpia tuloksia on parempi välttää alkoholia.

K: Mitä ovat Imduria sivuvaikutuksia?

: Imduria on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, kasvojen punoitus, kaulan ja rintakehän, pahoinvointi, nopea syke, turvonneet nilkat, heikkous, päänsärky, oksentelu. Mutta hylkäämisen tapauksessa Imduria ainesosia voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: näön hämärtyminen, suun kuivuminen, epänormaalit sydämenlyönnit, pyörtyminen, oireita allergia (vaikeuksia hengitys, turvotus, ihottuma tai nokkosihottuma).

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Imdur?

: tuotenimiä Imdur ovat Imdur, Ismo Monoket. Yleisnimellä Imduria on isosorbidimononitraatti.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Imdur

osta Imdur verkossa ilman reseptiä, Osta Imdur verkossa, Osta Imdur ilman reseptiä, Osta Imdur halvalla, Osta Imdur ilman reseptiä, Osta Imdur Kanadasta, Osta Imdur Kanada, Ostaa Imdur verkossa, Ostaa Imdur online ole reseptiä, Ostaa Imdur ilman reseptiä, Imdur suullinen pilleri

top