Ostaa Hydroxyzinum

Ostaa Hydroxyzinum ilman reseptiä

Hydroxyzinum (Atarax) Kuvaus

Hydroxyzinum käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Hydroxyzinum on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Hydroxyzinum tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Hydroxyzinum on Hydroksitsiini.

tuotenimi Hydroxyzinum on Hydroxyzinum.

Hydroxyzinum (Atarax) Annostus

Hydroxyzinum on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Hydroxyzinum voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Hydroxyzinum suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Hydroxyzinum koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Hydroxyzinum vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Hydroxyzinum samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Hydroxyzinum äkillisesti.

Hydroxyzinum (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Hydroxyzinum (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Hydroxyzinum ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Hydroxyzinum (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Hydroxyzinum (Atarax) Sivuvaikutukset

Hydroxyzinum on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Hydroxyzinum:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Hydroxyzinum (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Hydroxyzinum jos olet allerginen Hydroxyzinum osia.

Yritä olla varovainen Hydroxyzinum jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Hydroxyzinum voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Hydroxyzinum jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Hydroxyzinum jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Hydroxyzinum jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Hydroxyzinum tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Hydroxyzinum äkillisesti.

Hydroxyzinum (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Hydroxyzinum tarkoittaa?

: Hydroxyzinum käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Hydroxyzinum on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Hydroxyzinum? ​​

: yleisnimellä Hydroxyzinum on Hydroksitsiini. Tuotenimi Hydroxyzinum on Hydroxyzinum.

K: Millä tavalla Hydroxyzinum toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Hydroxyzinum ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Hydroxyzinum

osta Hydroxyzinum (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Hydroxyzinum (Atarax) verkossa, Osta Hydroxyzinum (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hydroxyzinum (Atarax) halvalla, Osta Hydroxyzinum (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hydroxyzinum (Atarax) Kanadasta, Osta Hydroxyzinum (Atarax) Kanada, Ostaa Hydroxyzinum (Atarax) verkossa, Ostaa Hydroxyzinum (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Hydroxyzinum (Atarax) ilman reseptiä, Hydroxyzinum (Atarax) suullinen pilleri

top