Ostaa Hydroxyzine

Ostaa Hydroxyzine ilman reseptiä

Hydroxyzine (Atarax) Kuvaus

Hydroxyzine käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Hydroxyzine on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Hydroxyzine tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Hydroxyzine on Hydroksitsiini.

tuotenimi Hydroxyzine on Hydroxyzine.

Hydroxyzine (Atarax) Annostus

Hydroxyzine on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Hydroxyzine voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Hydroxyzine suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Hydroxyzine koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Hydroxyzine vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Hydroxyzine samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Hydroxyzine äkillisesti.

Hydroxyzine (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Hydroxyzine (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Hydroxyzine ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Hydroxyzine (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Hydroxyzine (Atarax) Sivuvaikutukset

Hydroxyzine on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Hydroxyzine:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Hydroxyzine (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Hydroxyzine jos olet allerginen Hydroxyzine osia.

Yritä olla varovainen Hydroxyzine jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Hydroxyzine voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Hydroxyzine jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Hydroxyzine jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Hydroxyzine jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Hydroxyzine tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Hydroxyzine äkillisesti.

Hydroxyzine (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Hydroxyzine tarkoittaa?

: Hydroxyzine käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Hydroxyzine on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Hydroxyzine? ​​

: yleisnimellä Hydroxyzine on Hydroksitsiini. Tuotenimi Hydroxyzine on Hydroxyzine.

K: Millä tavalla Hydroxyzine toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Hydroxyzine ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Hydroxyzine

osta Hydroxyzine (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Hydroxyzine (Atarax) verkossa, Osta Hydroxyzine (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hydroxyzine (Atarax) halvalla, Osta Hydroxyzine (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hydroxyzine (Atarax) Kanadasta, Osta Hydroxyzine (Atarax) Kanada, Ostaa Hydroxyzine (Atarax) verkossa, Ostaa Hydroxyzine (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Hydroxyzine (Atarax) ilman reseptiä, Hydroxyzine (Atarax) suullinen pilleri

top