Ostaa Hydroxyzin

Ostaa Hydroxyzin ilman reseptiä

Hydroxyzin (Atarax) Kuvaus

Hydroxyzin käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Hydroxyzin on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Hydroxyzin tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Hydroxyzin on Hydroksitsiini.

tuotenimi Hydroxyzin on Hydroxyzin.

Hydroxyzin (Atarax) Annostus

Hydroxyzin on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Hydroxyzin voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Hydroxyzin suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Hydroxyzin koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Hydroxyzin vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Hydroxyzin samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Hydroxyzin äkillisesti.

Hydroxyzin (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Hydroxyzin (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Hydroxyzin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Hydroxyzin (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Hydroxyzin (Atarax) Sivuvaikutukset

Hydroxyzin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Hydroxyzin:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Hydroxyzin (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Hydroxyzin jos olet allerginen Hydroxyzin osia.

Yritä olla varovainen Hydroxyzin jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Hydroxyzin voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Hydroxyzin jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Hydroxyzin jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Hydroxyzin jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Hydroxyzin tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Hydroxyzin äkillisesti.

Hydroxyzin (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Hydroxyzin tarkoittaa?

: Hydroxyzin käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Hydroxyzin on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Hydroxyzin? ​​

: yleisnimellä Hydroxyzin on Hydroksitsiini. Tuotenimi Hydroxyzin on Hydroxyzin.

K: Millä tavalla Hydroxyzin toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Hydroxyzin ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Hydroxyzin

osta Hydroxyzin (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Hydroxyzin (Atarax) verkossa, Osta Hydroxyzin (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hydroxyzin (Atarax) halvalla, Osta Hydroxyzin (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hydroxyzin (Atarax) Kanadasta, Osta Hydroxyzin (Atarax) Kanada, Ostaa Hydroxyzin (Atarax) verkossa, Ostaa Hydroxyzin (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Hydroxyzin (Atarax) ilman reseptiä, Hydroxyzin (Atarax) suullinen pilleri

top