Ostaa Hyderax

Ostaa Hyderax ilman reseptiä

Hyderax (Atarax) Kuvaus

Hyderax käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Hyderax on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Hyderax tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Hyderax on Hydroksitsiini.

tuotenimi Hyderax on Hyderax.

Hyderax (Atarax) Annostus

Hyderax on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Hyderax voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Hyderax suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Hyderax koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Hyderax vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Hyderax samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Hyderax äkillisesti.

Hyderax (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Hyderax (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Hyderax ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Hyderax (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Hyderax (Atarax) Sivuvaikutukset

Hyderax on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Hyderax:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Hyderax (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Hyderax jos olet allerginen Hyderax osia.

Yritä olla varovainen Hyderax jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Hyderax voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Hyderax jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Hyderax jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Hyderax jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Hyderax tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Hyderax äkillisesti.

Hyderax (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Hyderax tarkoittaa?

: Hyderax käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Hyderax on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Hyderax? ​​

: yleisnimellä Hyderax on Hydroksitsiini. Tuotenimi Hyderax on Hyderax.

K: Millä tavalla Hyderax toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Hyderax ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Hyderax

osta Hyderax (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Hyderax (Atarax) verkossa, Osta Hyderax (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hyderax (Atarax) halvalla, Osta Hyderax (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hyderax (Atarax) Kanadasta, Osta Hyderax (Atarax) Kanada, Ostaa Hyderax (Atarax) verkossa, Ostaa Hyderax (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Hyderax (Atarax) ilman reseptiä, Hyderax (Atarax) suullinen pilleri

top