Ostaa Histaderm

Ostaa Histaderm ilman reseptiä

Histaderm (Atarax) Kuvaus

Histaderm käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Histaderm on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Histaderm tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Histaderm on Hydroksitsiini.

tuotenimi Histaderm on Histaderm.

Histaderm (Atarax) Annostus

Histaderm on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Histaderm voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Histaderm suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Histaderm koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Histaderm vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Histaderm samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Histaderm äkillisesti.

Histaderm (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Histaderm (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Histaderm ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Histaderm (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Histaderm (Atarax) Sivuvaikutukset

Histaderm on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Histaderm:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Histaderm (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Histaderm jos olet allerginen Histaderm osia.

Yritä olla varovainen Histaderm jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Histaderm voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Histaderm jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Histaderm jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Histaderm jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Histaderm tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Histaderm äkillisesti.

Histaderm (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Histaderm tarkoittaa?

: Histaderm käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Histaderm on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Histaderm? ​​

: yleisnimellä Histaderm on Hydroksitsiini. Tuotenimi Histaderm on Histaderm.

K: Millä tavalla Histaderm toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Histaderm ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Histaderm

osta Histaderm (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Histaderm (Atarax) verkossa, Osta Histaderm (Atarax) ilman reseptiä, Osta Histaderm (Atarax) halvalla, Osta Histaderm (Atarax) ilman reseptiä, Osta Histaderm (Atarax) Kanadasta, Osta Histaderm (Atarax) Kanada, Ostaa Histaderm (Atarax) verkossa, Ostaa Histaderm (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Histaderm (Atarax) ilman reseptiä, Histaderm (Atarax) suullinen pilleri

top