Ostaa Histacalmine

Ostaa Histacalmine ilman reseptiä

Histacalmine (Atarax) Kuvaus

Histacalmine käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Histacalmine on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Histacalmine tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Histacalmine on Hydroksitsiini.

tuotenimi Histacalmine on Histacalmine.

Histacalmine (Atarax) Annostus

Histacalmine on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Histacalmine voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Histacalmine suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Histacalmine koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Histacalmine vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Histacalmine samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Histacalmine äkillisesti.

Histacalmine (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Histacalmine (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Histacalmine ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Histacalmine (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Histacalmine (Atarax) Sivuvaikutukset

Histacalmine on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Histacalmine:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Histacalmine (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Histacalmine jos olet allerginen Histacalmine osia.

Yritä olla varovainen Histacalmine jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Histacalmine voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Histacalmine jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Histacalmine jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Histacalmine jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Histacalmine tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Histacalmine äkillisesti.

Histacalmine (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Histacalmine tarkoittaa?

: Histacalmine käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Histacalmine on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Histacalmine? ​​

: yleisnimellä Histacalmine on Hydroksitsiini. Tuotenimi Histacalmine on Histacalmine.

K: Millä tavalla Histacalmine toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Histacalmine ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Histacalmine

osta Histacalmine (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Histacalmine (Atarax) verkossa, Osta Histacalmine (Atarax) ilman reseptiä, Osta Histacalmine (Atarax) halvalla, Osta Histacalmine (Atarax) ilman reseptiä, Osta Histacalmine (Atarax) Kanadasta, Osta Histacalmine (Atarax) Kanada, Ostaa Histacalmine (Atarax) verkossa, Ostaa Histacalmine (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Histacalmine (Atarax) ilman reseptiä, Histacalmine (Atarax) suullinen pilleri

top