Ostaa Hidroxizina

Ostaa Hidroxizina ilman reseptiä

Hidroxizina (Atarax) Kuvaus

Hidroxizina käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Hidroxizina on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Hidroxizina tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Hidroxizina on Hydroksitsiini.

tuotenimi Hidroxizina on Hidroxizina.

Hidroxizina (Atarax) Annostus

Hidroxizina on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Hidroxizina voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Hidroxizina suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Hidroxizina koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Hidroxizina vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Hidroxizina samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Hidroxizina äkillisesti.

Hidroxizina (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Hidroxizina (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Hidroxizina ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Hidroxizina (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Hidroxizina (Atarax) Sivuvaikutukset

Hidroxizina on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Hidroxizina:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Hidroxizina (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Hidroxizina jos olet allerginen Hidroxizina osia.

Yritä olla varovainen Hidroxizina jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Hidroxizina voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Hidroxizina jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Hidroxizina jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Hidroxizina jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Hidroxizina tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Hidroxizina äkillisesti.

Hidroxizina (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Hidroxizina tarkoittaa?

: Hidroxizina käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Hidroxizina on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Hidroxizina? ​​

: yleisnimellä Hidroxizina on Hydroksitsiini. Tuotenimi Hidroxizina on Hidroxizina.

K: Millä tavalla Hidroxizina toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Hidroxizina ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Hidroxizina

osta Hidroxizina (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Hidroxizina (Atarax) verkossa, Osta Hidroxizina (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hidroxizina (Atarax) halvalla, Osta Hidroxizina (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hidroxizina (Atarax) Kanadasta, Osta Hidroxizina (Atarax) Kanada, Ostaa Hidroxizina (Atarax) verkossa, Ostaa Hidroxizina (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Hidroxizina (Atarax) ilman reseptiä, Hidroxizina (Atarax) suullinen pilleri

top