Ostaa Hidroxizin

Ostaa Hidroxizin ilman reseptiä

Hidroxizin (Atarax) Kuvaus

Hidroxizin käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Hidroxizin on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Hidroxizin tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Hidroxizin on Hydroksitsiini.

tuotenimi Hidroxizin on Hidroxizin.

Hidroxizin (Atarax) Annostus

Hidroxizin on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Hidroxizin voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Hidroxizin suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Hidroxizin koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Hidroxizin vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Hidroxizin samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Hidroxizin äkillisesti.

Hidroxizin (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Hidroxizin (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Hidroxizin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Hidroxizin (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Hidroxizin (Atarax) Sivuvaikutukset

Hidroxizin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Hidroxizin:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Hidroxizin (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Hidroxizin jos olet allerginen Hidroxizin osia.

Yritä olla varovainen Hidroxizin jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Hidroxizin voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Hidroxizin jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Hidroxizin jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Hidroxizin jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Hidroxizin tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Hidroxizin äkillisesti.

Hidroxizin (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Hidroxizin tarkoittaa?

: Hidroxizin käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Hidroxizin on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Hidroxizin? ​​

: yleisnimellä Hidroxizin on Hydroksitsiini. Tuotenimi Hidroxizin on Hidroxizin.

K: Millä tavalla Hidroxizin toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Hidroxizin ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Hidroxizin

osta Hidroxizin (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Hidroxizin (Atarax) verkossa, Osta Hidroxizin (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hidroxizin (Atarax) halvalla, Osta Hidroxizin (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hidroxizin (Atarax) Kanadasta, Osta Hidroxizin (Atarax) Kanada, Ostaa Hidroxizin (Atarax) verkossa, Ostaa Hidroxizin (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Hidroxizin (Atarax) ilman reseptiä, Hidroxizin (Atarax) suullinen pilleri

top