Ostaa Hidroxicina Genfar

Ostaa Hidroxicina Genfar ilman reseptiä

Hidroxicina Genfar (Atarax) Kuvaus

Hidroxicina Genfar käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Hidroxicina Genfar on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Hidroxicina Genfar tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Hidroxicina Genfar on Hydroksitsiini.

tuotenimi Hidroxicina Genfar on Hidroxicina Genfar.

Hidroxicina Genfar (Atarax) Annostus

Hidroxicina Genfar on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Hidroxicina Genfar voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Hidroxicina Genfar suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Hidroxicina Genfar koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Hidroxicina Genfar vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Hidroxicina Genfar samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Hidroxicina Genfar äkillisesti.

Hidroxicina Genfar (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Hidroxicina Genfar (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Hidroxicina Genfar ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Hidroxicina Genfar (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Hidroxicina Genfar (Atarax) Sivuvaikutukset

Hidroxicina Genfar on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Hidroxicina Genfar:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Hidroxicina Genfar (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Hidroxicina Genfar jos olet allerginen Hidroxicina Genfar osia.

Yritä olla varovainen Hidroxicina Genfar jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Hidroxicina Genfar voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Hidroxicina Genfar jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Hidroxicina Genfar jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Hidroxicina Genfar jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Hidroxicina Genfar tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Hidroxicina Genfar äkillisesti.

Hidroxicina Genfar (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Hidroxicina Genfar tarkoittaa?

: Hidroxicina Genfar käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Hidroxicina Genfar on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Hidroxicina Genfar? ​​

: yleisnimellä Hidroxicina Genfar on Hydroksitsiini. Tuotenimi Hidroxicina Genfar on Hidroxicina Genfar.

K: Millä tavalla Hidroxicina Genfar toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Hidroxicina Genfar ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Hidroxicina Genfar

osta Hidroxicina Genfar (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Hidroxicina Genfar (Atarax) verkossa, Osta Hidroxicina Genfar (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hidroxicina Genfar (Atarax) halvalla, Osta Hidroxicina Genfar (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hidroxicina Genfar (Atarax) Kanadasta, Osta Hidroxicina Genfar (Atarax) Kanada, Ostaa Hidroxicina Genfar (Atarax) verkossa, Ostaa Hidroxicina Genfar (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Hidroxicina Genfar (Atarax) ilman reseptiä, Hidroxicina Genfar (Atarax) suullinen pilleri

top