Ostaa Hiderax

Ostaa Hiderax ilman reseptiä

Hiderax (Atarax) Kuvaus

Hiderax käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Hiderax on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Hiderax tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Hiderax on Hydroksitsiini.

tuotenimi Hiderax on Hiderax.

Hiderax (Atarax) Annostus

Hiderax on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Hiderax voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Hiderax suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Hiderax koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Hiderax vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Hiderax samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Hiderax äkillisesti.

Hiderax (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Hiderax (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Hiderax ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Hiderax (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Hiderax (Atarax) Sivuvaikutukset

Hiderax on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Hiderax:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Hiderax (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Hiderax jos olet allerginen Hiderax osia.

Yritä olla varovainen Hiderax jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Hiderax voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Hiderax jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Hiderax jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Hiderax jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Hiderax tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Hiderax äkillisesti.

Hiderax (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Hiderax tarkoittaa?

: Hiderax käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Hiderax on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Hiderax? ​​

: yleisnimellä Hiderax on Hydroksitsiini. Tuotenimi Hiderax on Hiderax.

K: Millä tavalla Hiderax toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Hiderax ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Hiderax

osta Hiderax (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Hiderax (Atarax) verkossa, Osta Hiderax (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hiderax (Atarax) halvalla, Osta Hiderax (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hiderax (Atarax) Kanadasta, Osta Hiderax (Atarax) Kanada, Ostaa Hiderax (Atarax) verkossa, Ostaa Hiderax (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Hiderax (Atarax) ilman reseptiä, Hiderax (Atarax) suullinen pilleri

top