Ostaa Hexanurat

Ostaa Hexanurat ilman reseptiä

Hexanurat (Zyloprim) Kuvaus

Hexanurat käytetään hoitoon kihti johtuu liiallisesta virtsahapon veressä (hyperurikemia). Hyperuricemia syntyy, kun elimistö tuottaa enemmän virtsahapon kuin se voi poistaa. Virtsahapon muodostaa kiteitä nivelissä (kihdin) ja kudoksiin, aiheuttaa tulehdusta ja kipua. Kohonnut veren virtsahapon tasot voi myös aiheuttaa munuaissairaus ja kiviä. Hexanurat estää tuotannon virtsahapon estämällä entsyymin aktiivisuus, joka muuntaa puriinien virtsahapon.

Hexanurat estää tuotannon virtsahapon estämällä entsyymin aktiivisuus, joka muuntaa puriinien virtsahapon.

Hexanurat tunnetaan myös Allopurinoli, Allohexal, Allosig, Progout, Zyloric, Puricos.

yleisnimellä Hexanurat on Allopurinol.

tuotenimiä Hexanurat ovat Hexanurat , Aloprim.

Hexanurat (Zyloprim) Annostus

Hexanurat on saatavilla:

 • 100mg pieni annos
 • 300mg normaaliannostuksen

päivittäinen annos Hexanurat on 100-800 mg.

Ota Hexanurat kerran päivässä aterian jälkeen.

Hexanurat tulisi ottaa ruoan kanssa vain, jotta vältetään vatsan ärsytystä.

Hexanurat olisi otettava runsaan nestemäärän, muodostumisen estämiseksi munuaisten kivet.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Hexanurat äkillisesti.

Hexanurat (Zyloprim) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Hexanurat (Zyloprim) Yliannostus

Jos yliannostuksen Hexanurat ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Hexanurat (Zyloprim) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 25 astetta C (59 ja 77 astetta F) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuone. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Hexanurat (Zyloprim) Sivuvaikutukset

Hexanurat on sen sivuvaikutuksia. Yleisin ärsytys

 • turvotus suun tai huulten
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Hexanurat: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Hexanurat (Zyloprim) Vasta-aiheet

  Do ei ota Hexanurat jos olet allerginen Hexanurat osia.

  Ole varovainen Hexanurat jos olet raskaana, suunnittelet raskautta. Ei tiedetä, Hexanurat erittyy äidinmaitoon. Vältä imetät.

  Ole varovainen Hexanurat jos käytät didanosiinille, amoksisilliini, ampisilliini, tietyt astmalääkkeet (aminofylliinin, teofylliini), atsatiopriini.

  Se voi olla vaarallista lopettaa Hexanurat ottaen yhtäkkiä.

  Hexanurat (Zyloprim) Usein kysyttyä

  Q: Mikä on Hexanurat?

  : Hexanurat on lääkitystä käytetään kihdin hoitoon, provosoi aineenvaihdunnan poikkeavuus vakavia koettu nivelet. Yleensä sitä käytetään akuuttien iskujen kihti, eroosio tuhoisa gouty nivelsairaus, virtsahapon talletukset kudoksissa gouty munuaissairaus, ja virtsahapon kivet.

  K: Miten Hexanurat työtä?

  : Hexanurat ehkäisee virtsahapon estämällä entsyymin aktiivisuus, joka muuntaa puriinit jotta virtsahapon.

  K: Onko Generic saatavilla?

  : Kyllä, yleinen on käytettävissä. Yleisnimi on Allopurinol.

  K: Miten minun pitäisi ottaa Hexanurat oikein?

  : Ota Hexanurat kerran päivässä aterian jälkeen. Hexanurat tulisi ottaa ruoan kanssa vain, jotta vältetään vatsan ärsytystä. Hexanurat olisi otettava runsaan nestemäärän, jotta munuaiskivien muodostumisen.

  K: Mitä teen, jos olen jäänyt annos?

  : Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllistä aikataulua Hexanurat ottaen.

  K: Onko olemassa mitään vasta-aiheet?

  : Älä käytä Hexanurat jos imetät.

  Ostaa Hexanurat

  osta Hexanurat (Zyloprim) verkossa ilman reseptiä, Osta Hexanurat (Zyloprim) verkossa, Osta Hexanurat (Zyloprim) ilman reseptiä, Osta Hexanurat (Zyloprim) halvalla, Osta Hexanurat (Zyloprim) ilman reseptiä, Osta Hexanurat (Zyloprim) Kanadasta, Osta Hexanurat (Zyloprim) Kanada, Ostaa Hexanurat (Zyloprim) verkossa, Ostaa Hexanurat (Zyloprim) online ole reseptiä, Ostaa Hexanurat (Zyloprim) ilman reseptiä, Hexanurat (Zyloprim) suullinen pilleri

  top