Ostaa Herpex

Ostaa Herpex ilman reseptiä

Herpex (Acivir Cream) Kuvaus

Herpex on eräänlainen viruslääkkeiden voide, jota käytetään hoitoon huuliherpes tai rakkuloita aiheuttama herpes. Se auttaa nopeuttamaan paranemista haavaumat ja vähentää oireita, kuten polttaminen tai kutina.

Tämä lääke auttaa pysäyttää kasvun virus, mutta se ei paranna herpes eikä se estä infektion leviämistä joku muu.

Herpex voidaan joskus käyttää hoitoon sukupuolielinten herpes, mutta uskotaan, että on olemassa muita lääkkeitä saatavilla, jotka ovat tehokkaampia hoitoon sukupuolielinten herpes.

Herpex tunnetaan myös asikloviirina, Acyclovir, Zovirax, Herpes.

yleisnimellä Herpex on Acyclovir.

Herpex (Acivir Cream) Annostus

Herpex on saatavilla:

  Herpex tulee käyttää heti ensimmäisen infektion.

  Jos käytetään hoitoon huuliherpes, Herpex käytetään yleensä 5 kertaa päivässä, joka 3 4 tuntia, 4 päivän ajan, ellei ohjannut toisin lääkärin.

  Purista tarpeeksi kermaa ohut kerros iholle alue aiot käsitellä, ja sitten varovasti hieronta se ihoon. Pese kädet aina hyvin ja kuivaa, sekä ennen että jälkeen soveltamalla Herpex.

  Acivir Kerma olisi sovellettava vain iholla, eikä koskaan silmät, nenän, suun tai emättimen. Jos kerma pääsee näillä alueilla, sinun pitäisi pestä vedellä.

  Potilaat käyttävät Herpex hoitoon sukupuolielinten herpes on suositeltavaa käyttää suojakäsineitä, kun sen soveltamisesta, jotta vältettäisiin tartunnan leviämisen.

  Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Herpex yhtäkkiä.

  Herpex (Acivir Cream) puuttuu annoksen

  Jos et menetä annos Herpex ja sinulla on vielä päänsärky, noudata lääkärisi annosteluohjeet. Älä ota Herpex useammin kuin on määrätty. Älä ota 2 annosta kerralla.

  Herpex (Acivir Cream) Yliannostus

  Jos yliannostus Herpex ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

  Herpex (Acivir Cream) Varastointi

  Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja auringonvalolta. Säilytettävä tiiviisti suljetussa astiassa.Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

  Herpex (Acivir Cream) Sivuvaikutukset

  Herpex on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • kuiva tai säröillä huulet
  • ärsytystä tai ihon palaminen
  • hilseilevä tai kuiva iho
  • kutina

  Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Herpex:

  • reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa , turvotus suun, kasvojen, huulten tai kielen, liiallinen kutina, huimaus)

  Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muut tekijät.

  Herpex (Acivir Cream) Vasta-aiheet

  Älä ota Herpex jos olet allerginen Herpex komponentteja tai Valacyclovir.

  Ei tiedetä, onko Acivir kerma vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

  Acivir emulsiovoidetta ei tule käyttää alle 12-vuotias. Turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.

  Herpex saattaa aiheuttaa haittaa, jos se niellään. Jos olet ottanut sen suuhun, ota yhteyttä myrkytyskeskukseen tai päivystyspoliklinikalle heti.

  Älä päästä Herpex silmiin tai nenän sisään tai suuhun. Jos Herpex joutuu silmiin, huuhtele ne kylmällä vesijohtovedellä.

  Älä käytä muita ihonhoitotuotteita kuten kosmetiikkaa, aurinkovoidetta, tai huulirasva kylmän kipeä kun käytät Herpex ellei toisin lääkärin ohjeiden mukaan.

  Potilaita kehotetaan välttämään harjoittaa yhdyntää, kun he ovat kokeneet puhkeaa herpes.

  Älä lopeta Herpex yhtäkkiä.

  Herpex (Acivir Cream) Usein kysyttyä

  Q: Mikä on Herpex käytetään?

  : Herpex on ajankohtainen viruslääkkeitä, jota käytetään estämään ja hallitsemaan olosuhteet, jotka sisältävät suun ja ihotulehduksia, sukupuolielinten herpes, vesirokko, ja alkuvaiheessa vyöruusu.

  K: Miten Herpex toimii?

  : Se toimii estämällä edelleen kasvua ja lisääntymistä bakteerien ja virusten soluissa. On tärkeää huomata, että vaikka Herpex hoitaa ja / tai ehkäistä edellä mainitut ehdot, se ei paranna niitä.

  K: Mitä ovat Herpex yleisimmät sivuvaikutukset?

  : Herpex on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat: kuiva tai säröillä huulet, ärsytystä tai ihon palaminen, hilseilevä tai kuiva iho, kutina.

  Ostaa Herpex

  osta Herpex (Acivir Cream) verkossa ilman reseptiä, Osta Herpex (Acivir Cream) verkossa, Osta Herpex (Acivir Cream) ilman reseptiä, Osta Herpex (Acivir Cream) halvalla, Osta Herpex (Acivir Cream) ilman reseptiä, Osta Herpex (Acivir Cream) Kanadasta, Osta Herpex (Acivir Cream) Kanada, Ostaa Herpex (Acivir Cream) verkossa, Ostaa Herpex (Acivir Cream) online ole reseptiä, Ostaa Herpex (Acivir Cream) ilman reseptiä, Herpex (Acivir Cream) suullinen pilleri

  top