Ostaa Hatanazin

Ostaa Hatanazin ilman reseptiä

Hatanazin (Atarax) Kuvaus

Hatanazin käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tietyistä allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muissa olosuhteissa.

Hatanazin on antihistamiini. Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon pahoinvoinnin ja oksentelun aiheuttaman matkapahoinvointiin.

Hatanazin tunnetaan myös Hydroksitsiini, Alamon, Aterax, Durrax, Tran Q, Orgatrax, Quiess, Vistaril Parenteral, Tranquizine.

yleisnimellä Hatanazin on Hydroksitsiini.

tuotenimi Hatanazin on Hatanazin.

Hatanazin (Atarax) Annostus

Hatanazin on saatavilla:

  • 10mg pieni annos
  • 25mg normaaliannostuksen

Hatanazin voidaan ottaa tabletteina. Sinun pitäisi ottaa se suuhun.

Ota Hatanazin suun kanssa tai ilman ruokaa. Jos vatsavaivoja ilmenee, ota ruuan kanssa vähentää vatsan ärsytystä.

Swallow Hatanazin koko. Älä murskaa tai pureskele ennen nielemistä.

Jatka Hatanazin vaikka sinusta tuntuu hyvin. Älä unohda yhtään annosta. Kun Hatanazin samaan aikaan joka päivä auttaa sinua muistaa ottaa se.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Hatanazin äkillisesti.

Hatanazin (Atarax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Hatanazin (Atarax) Yliannostus

Jos yliannostuksen Hatanazin ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Hatanazin (Atarax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Ei saa jäätyä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Hatanazin (Atarax) Sivuvaikutukset

Hatanazin on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • uneliaisuus
  • kuiva suu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Hatanazin:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • pakkoliikkeitä

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu yksinomaan lääkettä olet ottavat mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Hatanazin (Atarax) Vasta-aiheet

Älä ota Hatanazin jos olet allerginen Hatanazin osia.

Yritä olla varovainen Hatanazin jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Hatanazin voi vahingoittaa lasta.

Älä ota Hatanazin jos käytät natriumoksibaattia (GHB).

Älä ota Hatanazin jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä

Älä ota Hatanazin jos sinulla on astma, glaukooma, virtsaamisvaikeudet, virtsateiden tai suoliston tukos, eturauhasen sairaus, tai verisairaus.

Ole varovainen Hatanazin tapauksessa kun natriumoksibaattia (GHB), koska voit kokea haittavaikutuksia kuten lisääntyminen unen kestoa ja hidastunut hengitys.

Älä lopeta Hatanazin äkillisesti.

Hatanazin (Atarax) Usein kysyttyä

K: Mitä Hatanazin tarkoittaa?

: Hatanazin käytetään ahdistuksen hoitoon, sedaatio ennen ja jälkeen nukutuksessa, ja hoitoon kutina johtuu tiettyjen allergisten sairauksien, kuten nokkosihottuma ja kosketusihottumaa (esim, myrkkyä muratti). Sitä voidaan myös käyttää muita ehtoja. Hatanazin on antihistamiini. Se on myös muuta toimintaa, kuten avaaminen hengitys putket, lievittää kipua tai allergiaoireita, ja ehkäisyyn tai hoitoon aiheuttaman pahoinvoinnin ja oksentelun matkapahoinvointi.

K: Mitä ovat brändi ja geneeristen nimien Hatanazin? ​​

: yleisnimellä Hatanazin on Hydroksitsiini. Tuotenimi Hatanazin on Hatanazin.

K: Millä tavalla Hatanazin toimii?

: Se toimii vaikuttamalla aivojen vähentää ahdistusta.

K: Mitä ovat vakavia sivuvaikutuksia?

: Jos hylkäämisen Hatanazin ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia, kuten reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus), pakkoliikkeitä.

Ostaa Hatanazin

osta Hatanazin (Atarax) verkossa ilman reseptiä, Osta Hatanazin (Atarax) verkossa, Osta Hatanazin (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hatanazin (Atarax) halvalla, Osta Hatanazin (Atarax) ilman reseptiä, Osta Hatanazin (Atarax) Kanadasta, Osta Hatanazin (Atarax) Kanada, Ostaa Hatanazin (Atarax) verkossa, Ostaa Hatanazin (Atarax) online ole reseptiä, Ostaa Hatanazin (Atarax) ilman reseptiä, Hatanazin (Atarax) suullinen pilleri

top