Ostaa Harnalidge

Ostaa Harnalidge ilman reseptiä

Harnalidge (Flomax) Kuvaus

Harnalidge on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun.

Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenergistä esto.

Harnalidge tunnetaan myös Tamsulosiini, Veltam, Harnalidgetra, Urimax.

yleisnimellä Harnalidge on Tamsulosiini.

tuotenimi Harnalidge on Harnalidge.

Harnalidge (Flomax) Annostus

Harnalidge on saatavilla:

 • 0,2 mg matala Annostus
 • 0,4 ​​normaaliannostuksen

Harnalidge on saatavilla kapseleina ja nestemäisessä muodossa.

Ota Harnalidge kapselia suun kautta.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Harnalidge kerran päivässä 30 minuuttia aterian jälkeen, samaan aikaan joka päivä vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Harnalidge äkillisesti.

Harnalidge (Flomax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Harnalidge (Flomax) Yliannostus

Jos yliannostus Harnalidge ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Harnalidge Yliannostuksen: pyörtyminen, nopea syke, kylmä iho, migreeni, huimaus, ruoansulatushäiriöt, näön hämärtyminen, nihkeä.

Harnalidge (Flomax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C ( 59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Harnalidge (Flomax) Sivuvaikutukset

Harnalidge on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pyörrytystä
 • uneliaisuutta
 • heikkous
 • unettomuus,
 • kasvot kipu
 • epätavallinen siemensyöksy
 • selkäkipu
 • ongelmia seksuaalisessa elämä
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • kurkkukipu
 • ripuli
 • infektion oireita
 • ongelmia visio

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Harnalidge:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea huimaus
 • kutina
 • ongelmia erektion

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Harnalidge (Flomax) Vasta-aiheet

Älä ota Harnalidge jos olet allerginen Harnalidge osia.

Älä ota Harnalidge jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Harnalidge voi vahingoittaa lasta.

Ole varovainen Harnalidge jos sinulla on tai on ollut eturauhasen syöpä, maksasairaus, munuaissairaus.

Jos olet menossa leikkaukseen kannattaa olla varovainen Harnalidge.

Yritä olla varovainen käyttämällä Harnalidge jos otat alfusozin (kuten Uroxatral), doksatsosiini (kuten Cardura), pratsosiinista (kuten Minipress), Terazosin (kuten Hytrin) , varfariini (kuten Coumadin); antibiootit, kuten erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Erythrocin, Ery-välilehti), atsitromysiini (kuten Zithromax), klaritromysiini (kuten Biaxin), itrakonatsoli (kuten Sporanox), siprofloksasiinia (kuten Cipro), ketokonatsoli ( kuten Nizoral); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten verapamiili (kuten Isoptin, Calan, Verelan, COVERA), diltiatseemi (kuten TIAZAC®, Cardizem, Dilacor); simetidiini (kuten Tagamet); HIV / aids-lääkkeitä, kuten ritonaviiria (kuten Norvir), indinaviiri (kuten Crixivanin), sakinaviiria (kuten Fortovasea, Invirase), nelfinaviiriin (kuten Viracept); siklosporiini (kuten Sandimmune, Gengraf, Neoral); masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (kuten Luvox), sitalopraami (kuten Celexa), paroksetiini (kuten Paxil), essitalopraami (kuten Lexapro), sertraliini (kuten Zoloft), fluoksetiini (kuten Sarafem, Prozac); metronidatsoli (kuten Flagyl, Protostat).

Vältä alkoholia.

Pidä Harnalidge poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä lopeta Harnalidge äkillisesti.

Harnalidge (Flomax) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Harnalidge?

: Harnalidge on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun. Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenerginen salpaaja.

K: Mitä ovat Harnalidge sivuvaikutuksia?

: Harnalidge on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, väsymys, heikkous, unettomuus, kipu kasvojen, epätavallinen siemensyöksy, takaisin kipu, ongelmia sukupuolielämää, vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, ripuli, infektio-oireita, ongelmia visio. Mutta hylkäämisen tapauksessa Harnalidge ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen), vaikea huimaus, kutina, ongelmat erektio. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Harnalidge lääkemääräykset.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Harnalidge?

: yleisnimellä Harnalidge on Tamsulosiini. Tuotenimi Harnalidge on Harnalidge.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Harnalidge

osta Harnalidge (Flomax) verkossa ilman reseptiä, Osta Harnalidge (Flomax) verkossa, Osta Harnalidge (Flomax) ilman reseptiä, Osta Harnalidge (Flomax) halvalla, Osta Harnalidge (Flomax) ilman reseptiä, Osta Harnalidge (Flomax) Kanadasta, Osta Harnalidge (Flomax) Kanada, Ostaa Harnalidge (Flomax) verkossa, Ostaa Harnalidge (Flomax) online ole reseptiä, Ostaa Harnalidge (Flomax) ilman reseptiä, Harnalidge (Flomax) suullinen pilleri

top