Ostaa Harnal Ocas

Ostaa Harnal Ocas ilman reseptiä

Harnal Ocas (Flomax) Kuvaus

Harnal Ocas on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun.

Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenergistä esto.

Harnal Ocas tunnetaan myös Tamsulosiini, Veltam, Harnal Ocastra, Urimax.

yleisnimellä Harnal Ocas on Tamsulosiini.

tuotenimi Harnal Ocas on Harnal Ocas.

Harnal Ocas (Flomax) Annostus

Harnal Ocas on saatavilla:

 • 0,2 mg matala Annostus
 • 0,4 ​​normaaliannostuksen

Harnal Ocas on saatavilla kapseleina ja nestemäisessä muodossa.

Ota Harnal Ocas kapselia suun kautta.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Harnal Ocas kerran päivässä 30 minuuttia aterian jälkeen, samaan aikaan joka päivä vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Harnal Ocas äkillisesti.

Harnal Ocas (Flomax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Harnal Ocas (Flomax) Yliannostus

Jos yliannostus Harnal Ocas ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Harnal Ocas Yliannostuksen: pyörtyminen, nopea syke, kylmä iho, migreeni, huimaus, ruoansulatushäiriöt, näön hämärtyminen, nihkeä.

Harnal Ocas (Flomax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C ( 59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Harnal Ocas (Flomax) Sivuvaikutukset

Harnal Ocas on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pyörrytystä
 • uneliaisuutta
 • heikkous
 • unettomuus,
 • kasvot kipu
 • epätavallinen siemensyöksy
 • selkäkipu
 • ongelmia seksuaalisessa elämä
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • kurkkukipu
 • ripuli
 • infektion oireita
 • ongelmia visio

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Harnal Ocas:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea huimaus
 • kutina
 • ongelmia erektion

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Harnal Ocas (Flomax) Vasta-aiheet

Älä ota Harnal Ocas jos olet allerginen Harnal Ocas osia.

Älä ota Harnal Ocas jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Harnal Ocas voi vahingoittaa lasta.

Ole varovainen Harnal Ocas jos sinulla on tai on ollut eturauhasen syöpä, maksasairaus, munuaissairaus.

Jos olet menossa leikkaukseen kannattaa olla varovainen Harnal Ocas.

Yritä olla varovainen käyttämällä Harnal Ocas jos otat alfusozin (kuten Uroxatral), doksatsosiini (kuten Cardura), pratsosiinista (kuten Minipress), Terazosin (kuten Hytrin) , varfariini (kuten Coumadin); antibiootit, kuten erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Erythrocin, Ery-välilehti), atsitromysiini (kuten Zithromax), klaritromysiini (kuten Biaxin), itrakonatsoli (kuten Sporanox), siprofloksasiinia (kuten Cipro), ketokonatsoli ( kuten Nizoral); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten verapamiili (kuten Isoptin, Calan, Verelan, COVERA), diltiatseemi (kuten TIAZAC®, Cardizem, Dilacor); simetidiini (kuten Tagamet); HIV / aids-lääkkeitä, kuten ritonaviiria (kuten Norvir), indinaviiri (kuten Crixivanin), sakinaviiria (kuten Fortovasea, Invirase), nelfinaviiriin (kuten Viracept); siklosporiini (kuten Sandimmune, Gengraf, Neoral); masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (kuten Luvox), sitalopraami (kuten Celexa), paroksetiini (kuten Paxil), essitalopraami (kuten Lexapro), sertraliini (kuten Zoloft), fluoksetiini (kuten Sarafem, Prozac); metronidatsoli (kuten Flagyl, Protostat).

Vältä alkoholia.

Pidä Harnal Ocas poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä lopeta Harnal Ocas äkillisesti.

Harnal Ocas (Flomax) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Harnal Ocas?

: Harnal Ocas on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun. Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenerginen salpaaja.

K: Mitä ovat Harnal Ocas sivuvaikutuksia?

: Harnal Ocas on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, väsymys, heikkous, unettomuus, kipu kasvojen, epätavallinen siemensyöksy, takaisin kipu, ongelmia sukupuolielämää, vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, ripuli, infektio-oireita, ongelmia visio. Mutta hylkäämisen tapauksessa Harnal Ocas ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen), vaikea huimaus, kutina, ongelmat erektio. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Harnal Ocas lääkemääräykset.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Harnal Ocas?

: yleisnimellä Harnal Ocas on Tamsulosiini. Tuotenimi Harnal Ocas on Harnal Ocas.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Harnal Ocas

osta Harnal Ocas (Flomax) verkossa ilman reseptiä, Osta Harnal Ocas (Flomax) verkossa, Osta Harnal Ocas (Flomax) ilman reseptiä, Osta Harnal Ocas (Flomax) halvalla, Osta Harnal Ocas (Flomax) ilman reseptiä, Osta Harnal Ocas (Flomax) Kanadasta, Osta Harnal Ocas (Flomax) Kanada, Ostaa Harnal Ocas (Flomax) verkossa, Ostaa Harnal Ocas (Flomax) online ole reseptiä, Ostaa Harnal Ocas (Flomax) ilman reseptiä, Harnal Ocas (Flomax) suullinen pilleri

top