Ostaa Harnal D

Ostaa Harnal D ilman reseptiä

Harnal D (Flomax) Kuvaus

Harnal D on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun.

Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenergistä esto.

Harnal D tunnetaan myös Tamsulosiini, Veltam, Harnal Dtra, Urimax.

yleisnimellä Harnal D on Tamsulosiini.

tuotenimi Harnal D on Harnal D.

Harnal D (Flomax) Annostus

Harnal D on saatavilla:

 • 0,2 mg matala Annostus
 • 0,4 ​​normaaliannostuksen

Harnal D on saatavilla kapseleina ja nestemäisessä muodossa.

Ota Harnal D kapselia suun kautta.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Harnal D kerran päivässä 30 minuuttia aterian jälkeen, samaan aikaan joka päivä vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Harnal D äkillisesti.

Harnal D (Flomax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Harnal D (Flomax) Yliannostus

Jos yliannostus Harnal D ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Harnal D Yliannostuksen: pyörtyminen, nopea syke, kylmä iho, migreeni, huimaus, ruoansulatushäiriöt, näön hämärtyminen, nihkeä.

Harnal D (Flomax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C ( 59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Harnal D (Flomax) Sivuvaikutukset

Harnal D on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pyörrytystä
 • uneliaisuutta
 • heikkous
 • unettomuus,
 • kasvot kipu
 • epätavallinen siemensyöksy
 • selkäkipu
 • ongelmia seksuaalisessa elämä
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • kurkkukipu
 • ripuli
 • infektion oireita
 • ongelmia visio

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Harnal D:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea huimaus
 • kutina
 • ongelmia erektion

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Harnal D (Flomax) Vasta-aiheet

Älä ota Harnal D jos olet allerginen Harnal D osia.

Älä ota Harnal D jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Harnal D voi vahingoittaa lasta.

Ole varovainen Harnal D jos sinulla on tai on ollut eturauhasen syöpä, maksasairaus, munuaissairaus.

Jos olet menossa leikkaukseen kannattaa olla varovainen Harnal D.

Yritä olla varovainen käyttämällä Harnal D jos otat alfusozin (kuten Uroxatral), doksatsosiini (kuten Cardura), pratsosiinista (kuten Minipress), Terazosin (kuten Hytrin) , varfariini (kuten Coumadin); antibiootit, kuten erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Erythrocin, Ery-välilehti), atsitromysiini (kuten Zithromax), klaritromysiini (kuten Biaxin), itrakonatsoli (kuten Sporanox), siprofloksasiinia (kuten Cipro), ketokonatsoli ( kuten Nizoral); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten verapamiili (kuten Isoptin, Calan, Verelan, COVERA), diltiatseemi (kuten TIAZAC®, Cardizem, Dilacor); simetidiini (kuten Tagamet); HIV / aids-lääkkeitä, kuten ritonaviiria (kuten Norvir), indinaviiri (kuten Crixivanin), sakinaviiria (kuten Fortovasea, Invirase), nelfinaviiriin (kuten Viracept); siklosporiini (kuten Sandimmune, Gengraf, Neoral); masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (kuten Luvox), sitalopraami (kuten Celexa), paroksetiini (kuten Paxil), essitalopraami (kuten Lexapro), sertraliini (kuten Zoloft), fluoksetiini (kuten Sarafem, Prozac); metronidatsoli (kuten Flagyl, Protostat).

Vältä alkoholia.

Pidä Harnal D poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä lopeta Harnal D äkillisesti.

Harnal D (Flomax) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Harnal D?

: Harnal D on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun. Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenerginen salpaaja.

K: Mitä ovat Harnal D sivuvaikutuksia?

: Harnal D on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, väsymys, heikkous, unettomuus, kipu kasvojen, epätavallinen siemensyöksy, takaisin kipu, ongelmia sukupuolielämää, vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, ripuli, infektio-oireita, ongelmia visio. Mutta hylkäämisen tapauksessa Harnal D ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen), vaikea huimaus, kutina, ongelmat erektio. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Harnal D lääkemääräykset.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Harnal D?

: yleisnimellä Harnal D on Tamsulosiini. Tuotenimi Harnal D on Harnal D.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Harnal D

osta Harnal D (Flomax) verkossa ilman reseptiä, Osta Harnal D (Flomax) verkossa, Osta Harnal D (Flomax) ilman reseptiä, Osta Harnal D (Flomax) halvalla, Osta Harnal D (Flomax) ilman reseptiä, Osta Harnal D (Flomax) Kanadasta, Osta Harnal D (Flomax) Kanada, Ostaa Harnal D (Flomax) verkossa, Ostaa Harnal D (Flomax) online ole reseptiä, Ostaa Harnal D (Flomax) ilman reseptiä, Harnal D (Flomax) suullinen pilleri

top