Ostaa Hard On Oral Jelly

Ostaa Hard On Oral Jelly ilman reseptiä

Hard On Oral Jelly Kuvaus

Erektiohäiriöt tapahtuu, kun ei riitä veri virtaa penikseen, minkä seurauksena ihminen ei voi ylläpitää erektio. Voit parantaa erektiota nimisen lääkkeen kovaa Oral Jelly.

kovaa Oral Jelly on tuotettu Aurochem (Intia) ja saatavilla makuja, kuten Cherry, Lemon, Mango, Minttu, oranssi, ananas ja mansikka. Jelly imeytyy suoraan verenkiertoon. Tämän seurauksena, se vaatii paljon pienempi annos saavuttaa saman tuloksen.

kova Oral Jelly ei suojaa sinun ja kumppanisi sukupuolitaudeilta (kuten HIV) ja raskaudesta.

kova Suun Jelly tunnetaan myös sildenafiilisitraatti.

Hard On Oral Jelly Annostus

kovaa Oral Jelly on saatavilla:

 • 100mg normaaliannostuksen

kovaa Oral Jelly on tuotettu Aurochem (Intia) ja makuja, kuten Cherry, Lemon, Mango, Minttu, oranssi , ananas ja mansikka.

kova Suun Jelly otetaan 10-15 minuuttia ennen yhdyntää. Sinun ei koskaan tulisi ottaa enemmän kuin yhden annoksen enemmän kuin kerran päivässä.

Jos haluat saada nopein tulos kannattaa välttää rasvaisia ​​ruokia (perunoita tai cheeseburgers) 2 tuntia ennen kovaa Oral Jelly.

Hard On Oral Jelly puuttuu annoksen

kovaa Oral Jelly käytetään vain tarvittaessa, mikä jäi annokset eivät ole merkityksellisiä. Kuitenkin, sinun ei pitäisi ottaa enempää kuin lääkärin suositeltua annosta, ja enintään 24 tunnin välein. Älä ota kaksinkertaista annosta kovaa Oral Jelly.

Hard On Oral Jelly Yliannostus

Jos yliannostus kovaa Oral Jelly ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti .

Hard On Oral Jelly Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Hard On Oral Jelly Sivuvaikutukset

kovaa Oral Jelly on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • ripuli
 • huuhtelu
 • päänsärky
 • ruoansulatushäiriöt
 • tukkoinen tai vuotava nenä

Joskus voit kokea:

 • hengitysvaikeuksia
 • muutokset kuulossa
 • näköhäiriöt, näön hämärtyminen, vaikeuksia erottaa sininen vihreä väri
 • rintakipu
 • nopea, epäsäännöllinen syke
 • pidentynyt tai tuskallinen erektio (kestää yli 4 tuntia)
 • kohtauksia

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Hard On Oral Jelly Vastoin merkintöjen

Älä käytä kovaa Oral Jelly, jos otat sisapridi, metskopolamiini nitraatti, nitraatteja kuten amyylinitriitti, isosorbidi mononitraatti, nitroglyseriini, nitroprussidi, muut sildenafiili tuotteet (Revatio).

kova Suun Jelly voi myös vuorovaikutuksessa tiettyjä lääkkeitä korkean verenpaineen, tiettyjä lääkkeitä HIV-infektion hoitoon tai AIDS, tietyt lääkkeet, joita käytetään sieni tai hiiva-infektiot, kuten flukonatsoli, itrakonatsoli, ketokonatsoli, ja vorikonatsoli, simetidiini, erytromysiini , rifampisiinin.

Älä käytä kovaa Oral Jelly, jos olet allerginen kovaa Oral Jelly osia.

Ole varovainen kovaa Oral Jelly, jos sinulla on silmän tai näköhäiriöitä, mukaan lukien harvinainen perinnöllinen sairaus nimeltä retinitis pigmentosa, sydänsairaus, angina, korkea tai matala verenpaine, aikaisemmat sydänkohtaukset, tai muut sydänongelmat, munuaissairaus, maksasairaus, aivohalvaus, epätavallinen tai allergisen reaktion sildenafiili, muita lääkkeitä , elintarvikkeita, väriaineita tai säilöntäaineita.

Ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon ammattihenkilön heti, jos erektio kestää yli 4 tuntia tai jos siitä tulee tuskallinen.

kova Suun Jelly doesnt 't suojaavat sinua ja kumppani sukupuolitaudeilta (kuten HIV) ja raskaudesta.

Hard On Oral Jelly Usein kysyttyä

Q: Mikä on kova Oral Jelly?

: kova Oral Jelly on uusi laadukas lääkitys, joka on otettu hoitoon Erektiohäiriöt . Kovaa Oral Jelly on tuotettu Aurochem (Intia) ja saatavana makuja kuten kirsikka, sitruuna, mango, minttu, appelsiini, ananas ja mansikka. Kovaa Oral Jelly toimii anti-impotenssi lääkitys. Jelly imeytyy suoraan verenkiertoon. Tämän seurauksena, se vaatii paljon pienempi annos saman tuloksen saavuttamiseksi.

K: Voinko juoda alkoholia aikana ottaen kovaa Oral Jelly?

: Jos haluat saada nopein tuloksia kannattaa välttää vahvoja juomia.

K: Milloin minun pitäisi ottaa kovasti Oral Jelly?

: Sinun pitäisi ottaa kova Oral Jelly kerran päivässä, 10-15 minuuttia ennen seksiä.

Ostaa Hard On Oral Jelly

osta Hard On Oral Jelly verkossa ilman reseptiä, Osta Hard On Oral Jelly verkossa, Osta Hard On Oral Jelly ilman reseptiä, Osta Hard On Oral Jelly halvalla, Osta Hard On Oral Jelly ilman reseptiä, Osta Hard On Oral Jelly Kanadasta, Osta Hard On Oral Jelly Kanada, Ostaa Hard On Oral Jelly verkossa, Ostaa Hard On Oral Jelly online ole reseptiä, Ostaa Hard On Oral Jelly ilman reseptiä, Hard On Oral Jelly suullinen pilleri

top