Ostaa Halthrow

Ostaa Halthrow ilman reseptiä

Halthrow (Flomax) Kuvaus

Halthrow on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun.

Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenergistä esto.

Halthrow tunnetaan myös Tamsulosiini, Veltam, Halthrowtra, Urimax.

yleisnimellä Halthrow on Tamsulosiini.

tuotenimi Halthrow on Halthrow.

Halthrow (Flomax) Annostus

Halthrow on saatavilla:

 • 0,2 mg matala Annostus
 • 0,4 ​​normaaliannostuksen

Halthrow on saatavilla kapseleina ja nestemäisessä muodossa.

Ota Halthrow kapselia suun kautta.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Halthrow kerran päivässä 30 minuuttia aterian jälkeen, samaan aikaan joka päivä vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Halthrow äkillisesti.

Halthrow (Flomax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Halthrow (Flomax) Yliannostus

Jos yliannostus Halthrow ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Halthrow Yliannostuksen: pyörtyminen, nopea syke, kylmä iho, migreeni, huimaus, ruoansulatushäiriöt, näön hämärtyminen, nihkeä.

Halthrow (Flomax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C ( 59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Halthrow (Flomax) Sivuvaikutukset

Halthrow on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pyörrytystä
 • uneliaisuutta
 • heikkous
 • unettomuus,
 • kasvot kipu
 • epätavallinen siemensyöksy
 • selkäkipu
 • ongelmia seksuaalisessa elämä
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • kurkkukipu
 • ripuli
 • infektion oireita
 • ongelmia visio

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Halthrow:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea huimaus
 • kutina
 • ongelmia erektion

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Halthrow (Flomax) Vasta-aiheet

Älä ota Halthrow jos olet allerginen Halthrow osia.

Älä ota Halthrow jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Halthrow voi vahingoittaa lasta.

Ole varovainen Halthrow jos sinulla on tai on ollut eturauhasen syöpä, maksasairaus, munuaissairaus.

Jos olet menossa leikkaukseen kannattaa olla varovainen Halthrow.

Yritä olla varovainen käyttämällä Halthrow jos otat alfusozin (kuten Uroxatral), doksatsosiini (kuten Cardura), pratsosiinista (kuten Minipress), Terazosin (kuten Hytrin) , varfariini (kuten Coumadin); antibiootit, kuten erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Erythrocin, Ery-välilehti), atsitromysiini (kuten Zithromax), klaritromysiini (kuten Biaxin), itrakonatsoli (kuten Sporanox), siprofloksasiinia (kuten Cipro), ketokonatsoli ( kuten Nizoral); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten verapamiili (kuten Isoptin, Calan, Verelan, COVERA), diltiatseemi (kuten TIAZAC®, Cardizem, Dilacor); simetidiini (kuten Tagamet); HIV / aids-lääkkeitä, kuten ritonaviiria (kuten Norvir), indinaviiri (kuten Crixivanin), sakinaviiria (kuten Fortovasea, Invirase), nelfinaviiriin (kuten Viracept); siklosporiini (kuten Sandimmune, Gengraf, Neoral); masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (kuten Luvox), sitalopraami (kuten Celexa), paroksetiini (kuten Paxil), essitalopraami (kuten Lexapro), sertraliini (kuten Zoloft), fluoksetiini (kuten Sarafem, Prozac); metronidatsoli (kuten Flagyl, Protostat).

Vältä alkoholia.

Pidä Halthrow poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä lopeta Halthrow äkillisesti.

Halthrow (Flomax) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Halthrow?

: Halthrow on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun. Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenerginen salpaaja.

K: Mitä ovat Halthrow sivuvaikutuksia?

: Halthrow on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, väsymys, heikkous, unettomuus, kipu kasvojen, epätavallinen siemensyöksy, takaisin kipu, ongelmia sukupuolielämää, vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, ripuli, infektio-oireita, ongelmia visio. Mutta hylkäämisen tapauksessa Halthrow ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen), vaikea huimaus, kutina, ongelmat erektio. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Halthrow lääkemääräykset.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Halthrow?

: yleisnimellä Halthrow on Tamsulosiini. Tuotenimi Halthrow on Halthrow.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Halthrow

osta Halthrow (Flomax) verkossa ilman reseptiä, Osta Halthrow (Flomax) verkossa, Osta Halthrow (Flomax) ilman reseptiä, Osta Halthrow (Flomax) halvalla, Osta Halthrow (Flomax) ilman reseptiä, Osta Halthrow (Flomax) Kanadasta, Osta Halthrow (Flomax) Kanada, Ostaa Halthrow (Flomax) verkossa, Ostaa Halthrow (Flomax) online ole reseptiä, Ostaa Halthrow (Flomax) ilman reseptiä, Halthrow (Flomax) suullinen pilleri

top