Ostaa Halonerol

Ostaa Halonerol ilman reseptiä

Halonerol (Flomax) Kuvaus

Halonerol on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun.

Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenergistä esto.

Halonerol tunnetaan myös Tamsulosiini, Veltam, Haloneroltra, Urimax.

yleisnimellä Halonerol on Tamsulosiini.

tuotenimi Halonerol on Halonerol.

Halonerol (Flomax) Annostus

Halonerol on saatavilla:

 • 0,2 mg matala Annostus
 • 0,4 ​​normaaliannostuksen

Halonerol on saatavilla kapseleina ja nestemäisessä muodossa.

Ota Halonerol kapselia suun kautta.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Halonerol kerran päivässä 30 minuuttia aterian jälkeen, samaan aikaan joka päivä vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Halonerol äkillisesti.

Halonerol (Flomax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Halonerol (Flomax) Yliannostus

Jos yliannostus Halonerol ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Halonerol Yliannostuksen: pyörtyminen, nopea syke, kylmä iho, migreeni, huimaus, ruoansulatushäiriöt, näön hämärtyminen, nihkeä.

Halonerol (Flomax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C ( 59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Halonerol (Flomax) Sivuvaikutukset

Halonerol on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pyörrytystä
 • uneliaisuutta
 • heikkous
 • unettomuus,
 • kasvot kipu
 • epätavallinen siemensyöksy
 • selkäkipu
 • ongelmia seksuaalisessa elämä
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • kurkkukipu
 • ripuli
 • infektion oireita
 • ongelmia visio

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Halonerol:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea huimaus
 • kutina
 • ongelmia erektion

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Halonerol (Flomax) Vasta-aiheet

Älä ota Halonerol jos olet allerginen Halonerol osia.

Älä ota Halonerol jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Halonerol voi vahingoittaa lasta.

Ole varovainen Halonerol jos sinulla on tai on ollut eturauhasen syöpä, maksasairaus, munuaissairaus.

Jos olet menossa leikkaukseen kannattaa olla varovainen Halonerol.

Yritä olla varovainen käyttämällä Halonerol jos otat alfusozin (kuten Uroxatral), doksatsosiini (kuten Cardura), pratsosiinista (kuten Minipress), Terazosin (kuten Hytrin) , varfariini (kuten Coumadin); antibiootit, kuten erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Erythrocin, Ery-välilehti), atsitromysiini (kuten Zithromax), klaritromysiini (kuten Biaxin), itrakonatsoli (kuten Sporanox), siprofloksasiinia (kuten Cipro), ketokonatsoli ( kuten Nizoral); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten verapamiili (kuten Isoptin, Calan, Verelan, COVERA), diltiatseemi (kuten TIAZAC®, Cardizem, Dilacor); simetidiini (kuten Tagamet); HIV / aids-lääkkeitä, kuten ritonaviiria (kuten Norvir), indinaviiri (kuten Crixivanin), sakinaviiria (kuten Fortovasea, Invirase), nelfinaviiriin (kuten Viracept); siklosporiini (kuten Sandimmune, Gengraf, Neoral); masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (kuten Luvox), sitalopraami (kuten Celexa), paroksetiini (kuten Paxil), essitalopraami (kuten Lexapro), sertraliini (kuten Zoloft), fluoksetiini (kuten Sarafem, Prozac); metronidatsoli (kuten Flagyl, Protostat).

Vältä alkoholia.

Pidä Halonerol poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä lopeta Halonerol äkillisesti.

Halonerol (Flomax) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Halonerol?

: Halonerol on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun. Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenerginen salpaaja.

K: Mitä ovat Halonerol sivuvaikutuksia?

: Halonerol on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, väsymys, heikkous, unettomuus, kipu kasvojen, epätavallinen siemensyöksy, takaisin kipu, ongelmia sukupuolielämää, vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, ripuli, infektio-oireita, ongelmia visio. Mutta hylkäämisen tapauksessa Halonerol ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen), vaikea huimaus, kutina, ongelmat erektio. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Halonerol lääkemääräykset.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Halonerol?

: yleisnimellä Halonerol on Tamsulosiini. Tuotenimi Halonerol on Halonerol.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Halonerol

osta Halonerol (Flomax) verkossa ilman reseptiä, Osta Halonerol (Flomax) verkossa, Osta Halonerol (Flomax) ilman reseptiä, Osta Halonerol (Flomax) halvalla, Osta Halonerol (Flomax) ilman reseptiä, Osta Halonerol (Flomax) Kanadasta, Osta Halonerol (Flomax) Kanada, Ostaa Halonerol (Flomax) verkossa, Ostaa Halonerol (Flomax) online ole reseptiä, Ostaa Halonerol (Flomax) ilman reseptiä, Halonerol (Flomax) suullinen pilleri

top