Ostaa Green Tea

Ostaa Green Tea ilman reseptiä

Green Tea Kuvaus

Lääkärit ja parantajat kautta historian ovat käyttäneet vihreää teetä hoitoon kaikenlaisia ​​vaivoja, kuten kipu, ruoansulatushäiriöt ja masennus. Vihreä tee sisältää vitamiineja, mineraaleja, öljyjä ja antioksidantteja, jotka joidenkin tutkimusten perusteella saattavat edistää yleistä terveyttä ja pitkäikäisyyttä.

terveellisiä ominaisuuksia Green Tea johtuvat sen korkea pitoisuus kemiallisia yhdisteitä nimeltään polyfenolit, joilla on voimakas antioksidanttisia ominaisuuksia.

Green Tea voi auttaa sääntelyn verensokeri ja vähentää riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen. Vaikka lupaavia, vaikutusten tutkimusta vihreää teetä on alustava, ja sinun ei pitäisi käyttää vihreää teetä korvata lääkehoitoa sairaus.

vihreä tee voi lisätä aineenvaihduntaa ja tukea laitoksen polttaa rasvaa.

lab tutkimuksessa EGCG havaittiin vahvempi antioksidanttisia ominaisuuksia verrattuna muihin ravintoaineita, kuten C-vitamiini, Resveratrol, Quercetin ja tokoferoli. Lisäksi Green Tea tarjoaa kaksinkertainen immuunijärjestelmä tukea torjumalla solu-haitallisia vapaita radikaaleja ja edistää samalla terveen solun kasvua.

Green Tea Annostus

Green Tea on saatavana kapseleina, jotka otetaan suun kautta.

Ota 2 kapselia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä.

Green Tea puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Green Tea Yliannostus

Jos yliannostus vihreä tee ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Green Tea Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Säilytä tämä lääke alkuperäispakkauksessa. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Green Tea Sivuvaikutukset

vihreä tee on 100% kasviperäisiä ilman sivuvaikutuksia.

Green Tea Vasta-aiheet

Älä ota Green Tea jos olet allerginen Green Tea osia.

Green Tea on aivan kasviperäisten lääkkeiden ja se on täysin turvallisuutta ilman haittavaikutuksia.

Aina Anna terveydenhuollon tarjoaja luettelon kaikista lääkkeistä, yrtit, ei reseptilääkkeitä, tai ravintolisiä käytät.

Green Tea Usein kysyttyä

Q: Mikä on Green Tea?

: Vihreä tee on ravitsemuksellinen katkotuista joka tarjoaa antioksidantti tukea, tukee tervettä solujen kasvua, edistää sydämen ja eturauhasen terveys . Lisäksi Green Tea tarjoaa kaksinkertainen immuunijärjestelmä tukea torjumalla solu-haitallisia vapaita radikaaleja ja edistää samalla terveen solun kasvua.

K: Mitkä ovat yleisimmät sivuvaikutukset?

: Vihreä tee on 100% kasviperäisiä ilman sivuvaikutuksia.

K: Mitä shoud teen yliannostuksen?

: Jos yliannostus vihreä tee ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

Ostaa Green Tea

osta Green Tea verkossa ilman reseptiä, Osta Green Tea verkossa, Osta Green Tea ilman reseptiä, Osta Green Tea halvalla, Osta Green Tea ilman reseptiä, Osta Green Tea Kanadasta, Osta Green Tea Kanada, Ostaa Green Tea verkossa, Ostaa Green Tea online ole reseptiä, Ostaa Green Tea ilman reseptiä, Green Tea suullinen pilleri

top