Ostaa Glynose

Ostaa Glynose ilman reseptiä

Glynose (Precose) Kuvaus

Glynose käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Glynose voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

Glynose on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Glynose tunnetaan myös Akarboosi, Glucobay, Glucor, Rebose.

yleisnimellä Glynose on Akarboosi.

tuotenimi Glynose on Glynose.

Glynose (Precose) Annostus

Glynose on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Glynose suun ruokaa.

Jos voit myös ottaa puuhiiltä tai ruoansulatus-entsyymi valmisteet, älä ota niitä sisällä 2-4 tuntia ennen ottamisen jälkeen Glynose.

Väliaikaiset insuliinihoito voi olla tarpeen aikana stressaavaa kaudet (kuten kuumetta, trauma, infektio, tai leikkaus ).

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Glynose äkillisesti.

Glynose (Precose) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Glynose (Precose) Yliannostus

Jos yliannostus Glynose ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Glynose (Precose) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 ° C (77 ° F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Glynose (Precose) Sivuvaikutukset

Glynose on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • turvotus
 • ripuli
 • kaasu
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • oksentelu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Glynose:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea vatsakipu
 • keltaisuus ihon tai silmien

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveydentilan ja muut tekijät.

Glynose (Precose) Vasta-aiheet

Älä ota Glynose jos olet allerginen Glynose osia.

Ole varovainen Glynose jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Älä ota Glynose jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa nämä ongelmat.

Älä ota Glynose jos sinulla on pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä.

Älä ota Glynose jos on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä.

Älä ota Glynose jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Glynose jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Yritä olla varovainen Glynose jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita,

jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Glynose jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voi korotettava Glynose; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Glynose n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Glynose; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Glynose.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Glynose äkillisesti.

Glynose (Precose) Usein kysyttyä

K: Mitä Glynose tarkoittaa?

: Glynose käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Glynose voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Glynose?

: yleisnimellä Glynose on Acarbose. Tuotenimi Glynose on Glynose.

K: Millä tavalla Glynose toimii?

: Glynose on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Q: Mikä on turvaohjeet?

Älä ota Glynose jos olet allerginen Glynose komponentteja. Ole varovainen Glynose jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet hoitotyön mother.Do ei ota Glynose jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa näiden problems.Do ole Glynose jos Yve pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä. Älä ota Glynose jos sinulla on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä. Älä ota Glynose jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Glynose jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä. Yritä olla varovainen Glynose jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita, jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Glynose jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voidaan korottaa Glynose; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Glynose n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Glynose; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Glynose. Vältä alkoholia. Älä lopeta Glynose äkillisesti.

Ostaa Glynose

osta Glynose (Precose) verkossa ilman reseptiä, Osta Glynose (Precose) verkossa, Osta Glynose (Precose) ilman reseptiä, Osta Glynose (Precose) halvalla, Osta Glynose (Precose) ilman reseptiä, Osta Glynose (Precose) Kanadasta, Osta Glynose (Precose) Kanada, Ostaa Glynose (Precose) verkossa, Ostaa Glynose (Precose) online ole reseptiä, Ostaa Glynose (Precose) ilman reseptiä, Glynose (Precose) suullinen pilleri

top