Ostaa Glumida

Ostaa Glumida ilman reseptiä

Glumida (Precose) Kuvaus

Glumida käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Glumida voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

Glumida on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Glumida tunnetaan myös Akarboosi, Glucobay, Glucor, Rebose.

yleisnimellä Glumida on Akarboosi.

tuotenimi Glumida on Glumida.

Glumida (Precose) Annostus

Glumida on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Glumida suun ruokaa.

Jos voit myös ottaa puuhiiltä tai ruoansulatus-entsyymi valmisteet, älä ota niitä sisällä 2-4 tuntia ennen ottamisen jälkeen Glumida.

Väliaikaiset insuliinihoito voi olla tarpeen aikana stressaavaa kaudet (kuten kuumetta, trauma, infektio, tai leikkaus ).

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Glumida äkillisesti.

Glumida (Precose) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Glumida (Precose) Yliannostus

Jos yliannostus Glumida ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Glumida (Precose) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 ° C (77 ° F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Glumida (Precose) Sivuvaikutukset

Glumida on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • turvotus
 • ripuli
 • kaasu
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • oksentelu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Glumida:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea vatsakipu
 • keltaisuus ihon tai silmien

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveydentilan ja muut tekijät.

Glumida (Precose) Vasta-aiheet

Älä ota Glumida jos olet allerginen Glumida osia.

Ole varovainen Glumida jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Älä ota Glumida jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa nämä ongelmat.

Älä ota Glumida jos sinulla on pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä.

Älä ota Glumida jos on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä.

Älä ota Glumida jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Glumida jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Yritä olla varovainen Glumida jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita,

jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Glumida jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voi korotettava Glumida; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Glumida n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Glumida; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Glumida.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Glumida äkillisesti.

Glumida (Precose) Usein kysyttyä

K: Mitä Glumida tarkoittaa?

: Glumida käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Glumida voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Glumida?

: yleisnimellä Glumida on Acarbose. Tuotenimi Glumida on Glumida.

K: Millä tavalla Glumida toimii?

: Glumida on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Q: Mikä on turvaohjeet?

Älä ota Glumida jos olet allerginen Glumida komponentteja. Ole varovainen Glumida jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet hoitotyön mother.Do ei ota Glumida jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa näiden problems.Do ole Glumida jos Yve pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä. Älä ota Glumida jos sinulla on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä. Älä ota Glumida jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Glumida jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä. Yritä olla varovainen Glumida jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita, jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Glumida jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voidaan korottaa Glumida; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Glumida n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Glumida; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Glumida. Vältä alkoholia. Älä lopeta Glumida äkillisesti.

Ostaa Glumida

osta Glumida (Precose) verkossa ilman reseptiä, Osta Glumida (Precose) verkossa, Osta Glumida (Precose) ilman reseptiä, Osta Glumida (Precose) halvalla, Osta Glumida (Precose) ilman reseptiä, Osta Glumida (Precose) Kanadasta, Osta Glumida (Precose) Kanada, Ostaa Glumida (Precose) verkossa, Ostaa Glumida (Precose) online ole reseptiä, Ostaa Glumida (Precose) ilman reseptiä, Glumida (Precose) suullinen pilleri

top