Ostaa Glukenil

Ostaa Glukenil ilman reseptiä

Glukenil (Prandin) Kuvaus

Glukenil on luotu erittäin aktiivisia ainesosia tavoitteena tehdä Glukenililla ihanteellinen keino vähentää tyypin 2 diabetes. Target Glukenil on valvoa verensokeritaso.

Glukenililla toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

Glukenilia tunnetaan myös repaglinidin Eurepa, GlucoNorm, NovoNormin Rapilin.

Glukenil on suun kautta otettavan diabeteslääkkeen huumeiden . Se voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

Glukenilia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Glukenililla.

yleisnimellä Glukenil on repaglinidi.

Tuotemerkki Glukenil Glukenilia.

Glukenil (Prandin) Annostus

Glukenil on saatavilla:

 • 0,5 mg pieni annos
 • 1 mg normaaliannostuksen
 • 2mg suurempi annos

On parempi ottaa Glukenilia suun kautta joka päivä samaan aikaan.

Tavallinen Glukenililla annostus on 0,5 mg-4 mg, joka otetaan 2-4 kertaa päivässä ennen ateriaa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Glukenililla äkillisesti.

Glukenil (Prandin) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Glukenil (Prandin) Yliannostus

Jos yliannostuksen Glukenililla ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Glukenil Yliannostuksen hankala, röyhtäily, punoitus, migreeni, lyhyt hengenvetoon, heikkous, hikoilu, kooma, pyörtyminen, lihaskipu, nälkä, kipu vatsassa, vapina, voimakas väsymys, huimaus, takavarikko, hidas syke, dyspepsia, palelu, ruokahaluttomuus, nopea syke.

Glukenil (Prandin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Glukenil (Prandin) Sivuvaikutukset

Glukenililla on sen sivuvaikutuksia. Yleisin tulehdus

 • poskionteloiden tulehdus
 • infektio ylähengitysteiden
 • tuskan takana
 • kipu rinnassa
 • nivelkipu
 • ihon pistelyä
 • röyhtäily
 • alhainen verensokeri
 • virtsatieinfektio
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Glukenililla:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • oireita hypoglykemia (huimaus, puutuminen, mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, kömpelö, kalpea iho, vapina, hermostuneisuus, hikoilu, pistely suun ympärillä)
  • oireita hyperglykemian (hankala virtsaamistarve, näön hämärtyminen, äärimmäinen nälkä, heikkous, äärimmäinen jano)
  • flunssan kaltaiset oireet

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Glukenil (Prandin) Vasta-aiheet

  Älä ota Glukenilia jos olet allerginen Glukenililla osia.

  Ole varovainen Glukenililla jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

  Glukenilia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

  Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Glukenililla.

  Älä käytä Glukenil tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto.

  Yritä olla varovainen Glukenililla tapauksessa käyttää tällaisia ​​lääkkeitä kuten sulfalääkkeitä (Gantanol); isoniatsidia; niasiinia (Nicobid); veden pillereitä (tiatsididiureetit hydrodiuriili, Dyazide); beetasalpaajia (verenpaine lääkitys kuten Tenormin, Inderal); barbituraatit (rauhoittavat lääkkeet kuten Nembutalia Seconalia); kalsiuminestäjät (verenpaine lääkitys kuten Procardia, Cardizem); Rifampisiinin (Rimactane, Rifadin); ehkäisypillerit; ketokonatsoli (Nizoral);kloramfenikoli (kloromysetiini); steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (Voltaren, Motrin, Advil, Naprosyn); verenohennuslääkkeitä (Miradon, dikumaroli); steroideja kuten prednisonia; furosemidi kuin Lasix; klaritromysiini Biaxin; kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid; fenytoiini kuin Dilantin; Probenecid (ColBENEMID, Benemid); estrogeenit (Premarin); aspiriini; erytromysiini (PCE, Eryc, Ery-välilehti); MAO-estäjät (masennuslääkkeitä Parnate, Marplan, Nardil); glukoosia alentavat aineet (Micronase, Glucotrol); karbamatsepiini (Tegretol); suuret rauhoittavat (Stelazine, Mellaril).

  Voit käyttää Glukenilia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Glukenilia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

  Yritä välttää epäterveellistä ruokaa.

  Vältä alkoholia.

  Älä lopeta Glukenililla äkillisesti.

  Glukenil (Prandin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Glukenil tarkoittaa?

  : Glukenililla on tehokas lääketieteellinen valmisteltavana torjunnassa tyypin 2 diabetes.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Glukenil?

  : yleisnimellä Glukenil on repaglinidi. Tuotenimi Glukenil Glukenilia.

  K: Millä tavalla Glukenilia toimii?

  : Glukenililla toimii kuuluisa lääkitys, joka tarjoaa hoidettaessa tyypin 2 diabetes. Glukenil toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Q: Mikä on turvaohjeet?

  : Glukenilia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes. Voit ottaa yleensä insuliinin käytön aikana Glukenil. Älä käytä Glukenil tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto. Voit käyttää Glukenilia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta. Glukenilia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage. Yritä välttää epäterveellistä ruokaa. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia sinun täytyy välttää alkoholia. Se voi olla vaarallista lopettaa Glukenililla ottaen äkillisesti.

  Ostaa Glukenil

  osta Glukenil (Prandin) verkossa ilman reseptiä, Osta Glukenil (Prandin) verkossa, Osta Glukenil (Prandin) ilman reseptiä, Osta Glukenil (Prandin) halvalla, Osta Glukenil (Prandin) ilman reseptiä, Osta Glukenil (Prandin) Kanadasta, Osta Glukenil (Prandin) Kanada, Ostaa Glukenil (Prandin) verkossa, Ostaa Glukenil (Prandin) online ole reseptiä, Ostaa Glukenil (Prandin) ilman reseptiä, Glukenil (Prandin) suullinen pilleri

  top