Ostaa Glucotrol

Ostaa Glucotrol ilman reseptiä

Glucotrol Kuvaus

Glucotrol on lääkitys koostuu luokan huumeita kutsutaan sulfonyyliureoita.

Glucotrol käytetään tyypin 2 diabeteksen hoitoon. Glucotrol voidaan käyttää yhdessä ruokavalion, liikunnan ja insuliinihoidon.

Glucotrol tunnetaan myös Glipizide, Glytop SR.

Glucotrol toimii ohjaamalla verensokeri elimistölle.

yleisnimellä Glucotrol on Glipizide.

tuotenimiä Glucotrol ovat Glucotrol, Glucotrol XL.

Glucotrol Annostus

Glucotrol on saatavilla:

  • 5mg normaaliannostuksen

Ota Glucotrol suullisesti.

Älä pureskele, jakaa eikä murskata tabletin. Niele se kokonaisena.

Glucotrol otetaan yleensä ennen aamiaista, jos se otetaan kerran päivässä, tai ennen ateriaa, jos se on otettu useita kertoja päivässä.

Ota jokaisen annoksen Glucotrol kanssa lasillinen vettä.

annostus ja millaisia ​​tablettien riippuvat taudista ja sen määrättyä hoito.

Vaikka ottaen Glucotrol seurata ruokavalio, lääkitys ja liikunta rutiinit tarkasti.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Glucotrol äkillisesti.

Glucotrol puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Glucotrol Yliannostus

Jos yliannostus Glucotrol ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Glucotrol Yliannostuksen: nälkä, pahoinvointi, ahdistuneisuus, kylmä hiki, heikotus, uneliaisuus, tajuttomuus, kooma.

Glucotrol Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 30 ° C (86 ° F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Glucotrol Sivuvaikutukset

Glucotrol on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • ravistamalla
  • päänsärky
  • kylmä hiki
  • kalpea, viileä iho
  • ahdistus
  • keskittymisvaikeudet

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Glucotrol: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Glucotrol Vasta-aiheet

Älä ota Glucotrol jos olet allerginen Glucotrol osia.

Ole varovainen Glucotrol jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Ole varovainen Glucotrol jos sinulla on munuaissairaus, maksasairaus, kilpirauhasen sairaus, tyypin 1 diabetes, vakava infektio, sairaus tai vamma.

Ole varovainen Glucotrol jos otat aspiriinia tai toisella salisylaatin kuten magnesium / koliinisalisylaatti (Trilisate) , salsalaatti (Disalcid, muut), koliinisalisylaatti (Arthropan), magnesium salisylaattia (Magan) tai vismuttisubsalisylaatti (Pepto-Bismol); steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID), kuten ibuprofeeni (Motrin, Advil, Nuprin, muut), ketoprofeeni (Orudis, Orudis KT, Oruvail), diklofenaakki (Voltaren, Cataflam), etodolaakki (Lodine), indometasiinia (Indocin), nabumetoni ( Relafen), oksaprotsiini (Daypro), naprokseeni (Anaprox, Naprosyn, Aleve) ja muille; sulfa-pohjainen lääke kuten sulfametoksatsoli-trimetopriimi (Bactrim, Septra), sulfisoksatsoli (Gantrisin), tai sulfasalatsiini (Azulfidine); monoamiinioksidaasin (MAO: n) kuten isokarboksatsidi (Marplan), Tranyylisypromiini (Parnate) tai feneltsiinin (Nardil); beetasalpaajaa kuten propranololi (inderal), atenololi (tenormin), asebutololi (Sectral), metoprololi (Lopressor) ja muille; diureetti (veden pillereiden), kuten hydroklooritiatsidin (HCTZ, hydrodiuriili), klooritiatsidi (Diuril) ja muille; steroidilääkettä kuten prednisonia (Deltasone, Orasone, muut), metyyliprednisolonia (Medrol, muut), prednisoloni (Prelone, Pediapred, muut) ja muut; fenotiatsiinia kuten Klooripromatsiini (Thorazine), flufenatsiini (Prolixin, Permitil), proklorperatsiini (Compazine), prometatsiini (Phenergan) ja muille; fenytoiini (Dilantin);isoniatsidin (Nydrazid); reseptiä, over-the-counter, tai kasviperäisten yskä, kylmä, allergia tai laihtuminen lääkkeitä.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Glucotrol äkillisesti.

Glucotrol Usein kysyttyä

Q: Mikä on Glucotrol?

: Glucotrol on lääkitys, joka koostuu luokan huumeita kutsutaan sulfonyyliureoita.

K: Mitä Glucotrol käytetään?

: Glucotrol käytetään tyypin 2 diabeteksen hoitoon. Glucotrol voidaan käyttää yhdessä ruokavalion, liikunnan ja insuliinihoidon.

K: Miten Glucotrol työtä?

: Glucotrol toimii ohjaamalla verensokeri elimistölle.

Q: Mikä on yleisnimi Glucotrol?

: Generic nimi on Glipizide.

K: Mitä pitää tehdä, jos annos puuttuu?

: Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllistä aikataulua Glucotrol ottaen.

K: Mitkä ovat oireet Glucotrol yliannostuksen?

: Mahdolliset oireet yliannostuksen: nälkä; pahoinvointi; ahdistuneisuus; kylmä hiki; heikkous; uneliaisuus;tajuttomuus; kooma.

Ostaa Glucotrol

osta Glucotrol verkossa ilman reseptiä, Osta Glucotrol verkossa, Osta Glucotrol ilman reseptiä, Osta Glucotrol halvalla, Osta Glucotrol ilman reseptiä, Osta Glucotrol Kanadasta, Osta Glucotrol Kanada, Ostaa Glucotrol verkossa, Ostaa Glucotrol online ole reseptiä, Ostaa Glucotrol ilman reseptiä, Glucotrol suullinen pilleri

top