Ostaa Gluconase

Ostaa Gluconase ilman reseptiä

Gluconase (Precose) Kuvaus

Gluconase käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Gluconase voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

Gluconase on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Gluconase tunnetaan myös Akarboosi, Glucobay, Glucor, Rebose.

yleisnimellä Gluconase on Akarboosi.

tuotenimi Gluconase on Gluconase.

Gluconase (Precose) Annostus

Gluconase on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Gluconase suun ruokaa.

Jos voit myös ottaa puuhiiltä tai ruoansulatus-entsyymi valmisteet, älä ota niitä sisällä 2-4 tuntia ennen ottamisen jälkeen Gluconase.

Väliaikaiset insuliinihoito voi olla tarpeen aikana stressaavaa kaudet (kuten kuumetta, trauma, infektio, tai leikkaus ).

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Gluconase äkillisesti.

Gluconase (Precose) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Gluconase (Precose) Yliannostus

Jos yliannostus Gluconase ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Gluconase (Precose) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 ° C (77 ° F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Gluconase (Precose) Sivuvaikutukset

Gluconase on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • turvotus
 • ripuli
 • kaasu
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • oksentelu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Gluconase:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea vatsakipu
 • keltaisuus ihon tai silmien

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveydentilan ja muut tekijät.

Gluconase (Precose) Vasta-aiheet

Älä ota Gluconase jos olet allerginen Gluconase osia.

Ole varovainen Gluconase jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Älä ota Gluconase jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa nämä ongelmat.

Älä ota Gluconase jos sinulla on pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä.

Älä ota Gluconase jos on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä.

Älä ota Gluconase jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Gluconase jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Yritä olla varovainen Gluconase jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita,

jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Gluconase jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voi korotettava Gluconase; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Gluconase n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Gluconase; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Gluconase.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Gluconase äkillisesti.

Gluconase (Precose) Usein kysyttyä

K: Mitä Gluconase tarkoittaa?

: Gluconase käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Gluconase voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Gluconase?

: yleisnimellä Gluconase on Acarbose. Tuotenimi Gluconase on Gluconase.

K: Millä tavalla Gluconase toimii?

: Gluconase on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Q: Mikä on turvaohjeet?

Älä ota Gluconase jos olet allerginen Gluconase komponentteja. Ole varovainen Gluconase jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet hoitotyön mother.Do ei ota Gluconase jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa näiden problems.Do ole Gluconase jos Yve pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä. Älä ota Gluconase jos sinulla on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä. Älä ota Gluconase jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Gluconase jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä. Yritä olla varovainen Gluconase jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita, jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Gluconase jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voidaan korottaa Gluconase; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Gluconase n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Gluconase; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Gluconase. Vältä alkoholia. Älä lopeta Gluconase äkillisesti.

Ostaa Gluconase

osta Gluconase (Precose) verkossa ilman reseptiä, Osta Gluconase (Precose) verkossa, Osta Gluconase (Precose) ilman reseptiä, Osta Gluconase (Precose) halvalla, Osta Gluconase (Precose) ilman reseptiä, Osta Gluconase (Precose) Kanadasta, Osta Gluconase (Precose) Kanada, Ostaa Gluconase (Precose) verkossa, Ostaa Gluconase (Precose) online ole reseptiä, Ostaa Gluconase (Precose) ilman reseptiä, Gluconase (Precose) suullinen pilleri

top