Ostaa Glucobay

Ostaa Glucobay ilman reseptiä

Glucobay (Precose) Kuvaus

Glucobay käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Glucobay voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

Glucobay on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Glucobay tunnetaan myös Akarboosi, Glucobay, Glucor, Rebose.

yleisnimellä Glucobay on Akarboosi.

tuotenimi Glucobay on Glucobay.

Glucobay (Precose) Annostus

Glucobay on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Glucobay suun ruokaa.

Jos voit myös ottaa puuhiiltä tai ruoansulatus-entsyymi valmisteet, älä ota niitä sisällä 2-4 tuntia ennen ottamisen jälkeen Glucobay.

Väliaikaiset insuliinihoito voi olla tarpeen aikana stressaavaa kaudet (kuten kuumetta, trauma, infektio, tai leikkaus ).

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Glucobay äkillisesti.

Glucobay (Precose) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Glucobay (Precose) Yliannostus

Jos yliannostus Glucobay ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Glucobay (Precose) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 ° C (77 ° F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Glucobay (Precose) Sivuvaikutukset

Glucobay on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • turvotus
 • ripuli
 • kaasu
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • oksentelu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Glucobay:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea vatsakipu
 • keltaisuus ihon tai silmien

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveydentilan ja muut tekijät.

Glucobay (Precose) Vasta-aiheet

Älä ota Glucobay jos olet allerginen Glucobay osia.

Ole varovainen Glucobay jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Älä ota Glucobay jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa nämä ongelmat.

Älä ota Glucobay jos sinulla on pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä.

Älä ota Glucobay jos on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä.

Älä ota Glucobay jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Glucobay jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Yritä olla varovainen Glucobay jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita,

jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Glucobay jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voi korotettava Glucobay; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Glucobay n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Glucobay; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Glucobay.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Glucobay äkillisesti.

Glucobay (Precose) Usein kysyttyä

K: Mitä Glucobay tarkoittaa?

: Glucobay käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Glucobay voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Glucobay?

: yleisnimellä Glucobay on Acarbose. Tuotenimi Glucobay on Glucobay.

K: Millä tavalla Glucobay toimii?

: Glucobay on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Q: Mikä on turvaohjeet?

Älä ota Glucobay jos olet allerginen Glucobay komponentteja. Ole varovainen Glucobay jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet hoitotyön mother.Do ei ota Glucobay jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa näiden problems.Do ole Glucobay jos Yve pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä. Älä ota Glucobay jos sinulla on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä. Älä ota Glucobay jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Glucobay jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä. Yritä olla varovainen Glucobay jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita, jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Glucobay jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voidaan korottaa Glucobay; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Glucobay n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Glucobay; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Glucobay. Vältä alkoholia. Älä lopeta Glucobay äkillisesti.

Ostaa Glucobay

osta Glucobay (Precose) verkossa ilman reseptiä, Osta Glucobay (Precose) verkossa, Osta Glucobay (Precose) ilman reseptiä, Osta Glucobay (Precose) halvalla, Osta Glucobay (Precose) ilman reseptiä, Osta Glucobay (Precose) Kanadasta, Osta Glucobay (Precose) Kanada, Ostaa Glucobay (Precose) verkossa, Ostaa Glucobay (Precose) online ole reseptiä, Ostaa Glucobay (Precose) ilman reseptiä, Glucobay (Precose) suullinen pilleri

top