Ostaa Glimet

Ostaa Glimet ilman reseptiä

Glimet (Prandin) Kuvaus

Glimet on luotu erittäin aktiivisia ainesosia tavoitteena tehdä Glimetilla ihanteellinen keino vähentää tyypin 2 diabetes. Target Glimet on valvoa verensokeritaso.

Glimetilla toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

Glimetia tunnetaan myös repaglinidin Eurepa, GlucoNorm, NovoNormin Rapilin.

Glimet on suun kautta otettavan diabeteslääkkeen huumeiden . Se voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

Glimetia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Glimetilla.

yleisnimellä Glimet on repaglinidi.

Tuotemerkki Glimet Glimetia.

Glimet (Prandin) Annostus

Glimet on saatavilla:

 • 0,5 mg pieni annos
 • 1 mg normaaliannostuksen
 • 2mg suurempi annos

On parempi ottaa Glimetia suun kautta joka päivä samaan aikaan.

Tavallinen Glimetilla annostus on 0,5 mg-4 mg, joka otetaan 2-4 kertaa päivässä ennen ateriaa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Glimetilla äkillisesti.

Glimet (Prandin) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Glimet (Prandin) Yliannostus

Jos yliannostuksen Glimetilla ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Glimet Yliannostuksen hankala, röyhtäily, punoitus, migreeni, lyhyt hengenvetoon, heikkous, hikoilu, kooma, pyörtyminen, lihaskipu, nälkä, kipu vatsassa, vapina, voimakas väsymys, huimaus, takavarikko, hidas syke, dyspepsia, palelu, ruokahaluttomuus, nopea syke.

Glimet (Prandin) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Glimet (Prandin) Sivuvaikutukset

Glimetilla on sen sivuvaikutuksia. Yleisin tulehdus

 • poskionteloiden tulehdus
 • infektio ylähengitysteiden
 • tuskan takana
 • kipu rinnassa
 • nivelkipu
 • ihon pistelyä
 • röyhtäily
 • alhainen verensokeri
 • virtsatieinfektio
 • Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Glimetilla:

  • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
  • oireita hypoglykemia (huimaus, puutuminen, mielialan tai käyttäytymisen muutoksia, kömpelö, kalpea iho, vapina, hermostuneisuus, hikoilu, pistely suun ympärillä)
  • oireita hyperglykemian (hankala virtsaamistarve, näön hämärtyminen, äärimmäinen nälkä, heikkous, äärimmäinen jano)
  • flunssan kaltaiset oireet

  Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

  Glimet (Prandin) Vasta-aiheet

  Älä ota Glimetia jos olet allerginen Glimetilla osia.

  Ole varovainen Glimetilla jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

  Glimetia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes.

  Voit yleensä ottaa insuliinia käytettäessä Glimetilla.

  Älä käytä Glimet tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto.

  Yritä olla varovainen Glimetilla tapauksessa käyttää tällaisia ​​lääkkeitä kuten sulfalääkkeitä (Gantanol); isoniatsidia; niasiinia (Nicobid); veden pillereitä (tiatsididiureetit hydrodiuriili, Dyazide); beetasalpaajia (verenpaine lääkitys kuten Tenormin, Inderal); barbituraatit (rauhoittavat lääkkeet kuten Nembutalia Seconalia); kalsiuminestäjät (verenpaine lääkitys kuten Procardia, Cardizem); Rifampisiinin (Rimactane, Rifadin); ehkäisypillerit; ketokonatsoli (Nizoral);kloramfenikoli (kloromysetiini); steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (Voltaren, Motrin, Advil, Naprosyn); verenohennuslääkkeitä (Miradon, dikumaroli); steroideja kuten prednisonia; furosemidi kuin Lasix; klaritromysiini Biaxin; kilpirauhasen lääkitys kuten Synthroid; fenytoiini kuin Dilantin; Probenecid (ColBENEMID, Benemid); estrogeenit (Premarin); aspiriini; erytromysiini (PCE, Eryc, Ery-välilehti); MAO-estäjät (masennuslääkkeitä Parnate, Marplan, Nardil); glukoosia alentavat aineet (Micronase, Glucotrol); karbamatsepiini (Tegretol); suuret rauhoittavat (Stelazine, Mellaril).

  Voit käyttää Glimetia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Glimetia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage.

  Yritä välttää epäterveellistä ruokaa.

  Vältä alkoholia.

  Älä lopeta Glimetilla äkillisesti.

  Glimet (Prandin) Usein kysyttyä

  K: Mitä Glimet tarkoittaa?

  : Glimetilla on tehokas lääketieteellinen valmisteltavana torjunnassa tyypin 2 diabetes.

  K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimet Glimet?

  : yleisnimellä Glimet on repaglinidi. Tuotenimi Glimet Glimetia.

  K: Millä tavalla Glimetia toimii?

  : Glimetilla toimii kuuluisa lääkitys, joka tarjoaa hoidettaessa tyypin 2 diabetes. Glimet toimii ohjaamalla ja vähentämällä glukoosin (veren sokerin). Voit käyttää sitä, jos liikunta ja ruokavalio ei auta.

  Q: Mikä on turvaohjeet?

  : Glimetia ei oteta hoitoon tyypin 1 diabetes. Voit ottaa yleensä insuliinin käytön aikana Glimet. Älä käytä Glimet tapauksessa ottaa tyypin 1 diabetes, diabeettinen ketoasidoosi, maksasairaus, huono aivolisäkkeen toiminto. Voit käyttää Glimetia tapauksessa liikunta ja ruokavalio ei auta. Glimetia voidaan ottaa yhdessä, diabeteslääkkeen lääkitys Glucophage. Yritä välttää epäterveellistä ruokaa. Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia sinun täytyy välttää alkoholia. Se voi olla vaarallista lopettaa Glimetilla ottaen äkillisesti.

  Ostaa Glimet

  osta Glimet (Prandin) verkossa ilman reseptiä, Osta Glimet (Prandin) verkossa, Osta Glimet (Prandin) ilman reseptiä, Osta Glimet (Prandin) halvalla, Osta Glimet (Prandin) ilman reseptiä, Osta Glimet (Prandin) Kanadasta, Osta Glimet (Prandin) Kanada, Ostaa Glimet (Prandin) verkossa, Ostaa Glimet (Prandin) online ole reseptiä, Ostaa Glimet (Prandin) ilman reseptiä, Glimet (Prandin) suullinen pilleri

  top