Ostaa Glicobase

Ostaa Glicobase ilman reseptiä

Glicobase (Precose) Kuvaus

Glicobase käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Glicobase voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

Glicobase on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Glicobase tunnetaan myös Akarboosi, Glucobay, Glucor, Rebose.

yleisnimellä Glicobase on Akarboosi.

tuotenimi Glicobase on Glicobase.

Glicobase (Precose) Annostus

Glicobase on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen

Ota Glicobase suun ruokaa.

Jos voit myös ottaa puuhiiltä tai ruoansulatus-entsyymi valmisteet, älä ota niitä sisällä 2-4 tuntia ennen ottamisen jälkeen Glicobase.

Väliaikaiset insuliinihoito voi olla tarpeen aikana stressaavaa kaudet (kuten kuumetta, trauma, infektio, tai leikkaus ).

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Glicobase äkillisesti.

Glicobase (Precose) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Glicobase (Precose) Yliannostus

Jos yliannostus Glicobase ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Glicobase (Precose) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä alle 25 ° C (77 ° F) pois kosteutta ja lämpöä. Säilytettävä tiiviisti suljettuna. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Glicobase (Precose) Sivuvaikutukset

Glicobase on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • turvotus
 • ripuli
 • kaasu
 • pahoinvointia
 • vatsakipu
 • oksentelu

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Glicobase:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea vatsakipu
 • keltaisuus ihon tai silmien

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveydentilan ja muut tekijät.

Glicobase (Precose) Vasta-aiheet

Älä ota Glicobase jos olet allerginen Glicobase osia.

Ole varovainen Glicobase jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Älä ota Glicobase jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa nämä ongelmat.

Älä ota Glicobase jos sinulla on pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä.

Älä ota Glicobase jos on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä.

Älä ota Glicobase jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Glicobase jos käytät mitään reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Yritä olla varovainen Glicobase jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita,

jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia.

Yritä olla varovainen Glicobase jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voi korotettava Glicobase; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Glicobase n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Glicobase; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Glicobase.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Glicobase äkillisesti.

Glicobase (Precose) Usein kysyttyä

K: Mitä Glicobase tarkoittaa?

: Glicobase käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta aikuisilla, joiden diabetes ei voida hoitaa pelkällä ruokavaliolla. Glicobase voidaan käyttää yksin, yhdessä muiden suun kautta diabeteksen lääkkeitä tai insuliinin kanssa.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Glicobase?

: yleisnimellä Glicobase on Acarbose. Tuotenimi Glicobase on Glicobase.

K: Millä tavalla Glicobase toimii?

: Glicobase on glukosidaasinestäjä. Se toimii hidastamalla entsyymi, joka muuttaa hiilihydraatteja glukoosiksi; se laskee verensokeria aterian jälkeen.

Q: Mikä on turvaohjeet?

Älä ota Glicobase jos olet allerginen Glicobase komponentteja. Ole varovainen Glicobase jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai olet hoitotyön mother.Do ei ota Glicobase jos sinulla on tukos vatsassa tai suolistossa tai ovat vaarassa näiden problems.Do ole Glicobase jos Yve pitkäaikainen (krooninen) suoliston tulehdus, paksusuolen haavaumat, tai ruoansulatuselimistön ongelmia, jotka häiritsevät ruoansulatusta tai ravinteiden imeytymistä. Älä ota Glicobase jos sinulla on maksakirroosi tai selittämätön maksan toimintahäiriöitä. Älä ota Glicobase jos sinulla on diabeettinen ketoasidoosi (runsasketonista tasoa) tai vakavia munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Glicobase jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä. Yritä olla varovainen Glicobase jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita, jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia, maksaongelmia tai munuaisongelmia. Yritä olla varovainen Glicobase jos käytät antikoagulantteja (esim varfariini), koska riski niiden sivuvaikutuksia, kuten verenvuoto, voidaan korottaa Glicobase; kalsiuminestäjät (esim, verapamiili), kortikosteroidit (esim, prednisoni), diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), estrogeeni, isoniatsidia, nikotiinihappo, ehkäisypillerit (ehkäisypillereitä), fenotiatsiinit (esim klorpromatsiini), fenytoiini, sympatomimeetit (esim pseudoefedriiniä), tai kilpirauhashormonin, koska ne voivat lisätä tai vähentää Glicobase n tehokkuutta; insuliinin tai sulfonyyliurean (esim glyburidi) koska riski niiden sivuvaikutuksia voidaan korottaa Glicobase; digoksiini, koska sen tehokkuutta voidaan vähentää Glicobase. Vältä alkoholia. Älä lopeta Glicobase äkillisesti.

Ostaa Glicobase

osta Glicobase (Precose) verkossa ilman reseptiä, Osta Glicobase (Precose) verkossa, Osta Glicobase (Precose) ilman reseptiä, Osta Glicobase (Precose) halvalla, Osta Glicobase (Precose) ilman reseptiä, Osta Glicobase (Precose) Kanadasta, Osta Glicobase (Precose) Kanada, Ostaa Glicobase (Precose) verkossa, Ostaa Glicobase (Precose) online ole reseptiä, Ostaa Glicobase (Precose) ilman reseptiä, Glicobase (Precose) suullinen pilleri

top