Ostaa Glibenclamide

Ostaa Glibenclamide ilman reseptiä

Glibenclamide (Micronase) Kuvaus

Glibenclamide käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta. Sitä käytetään yhdessä ruokavalion ja liikunnan. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden diabeteslääkkeiden.

Glibenclamide on sulfonyyliurean diabeteslääke. Se toimii aiheuttamalla haima vapauttaa insuliinia, joka auttaa alentamaan veren sokeria.

tuotenimi Glibenclamide on Glibenclamide.

Glibenclamide (Micronase) Annostus

Glibenclamide on saatavilla :

 • 1,25 mg pieni annos
 • 2.5mg normaaliannostuksen
 • 5mg suurempi annos

Ota Glibenclamide suun ruokaa.

Jos käytät 1 annos päivässä, ota Glibenclamide aamiaisella tai ensimmäisen aterian päivässä, ellei lääkäri toisin määrää.

suuria määriä ravintokuitua voi pienentää Glibenclamide n tehokkuutta, mikä johtaa korkeisiin verensokeri.

Glibenclamide toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jatka Glibenclamide vaikka sinusta tuntuu hyvin.

Jos et haluamme saavuttaa tehokkaimmin tulokset eivät lopeta Glibenclamide äkillisesti.

Glibenclamide (Micronase) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Glibenclamide (Micronase) Yliannostus

Jos yliannostus Glibenclamide ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Glibenclamide (Micronase) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Glibenclamide (Micronase) Sivuvaikutukset

Glibenclamide on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • tunne vatsassa kylläisyyden
 • närästys
 • pahoinvointia

harvinaisempi, mutta enemmän vakavia haittavaikutuksia aikana ottaen Glibenclamide:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • sekaannusta
 • tumma virtsa
 • pyörtyminen
 • kuume, vilunväristykset, tai pysyviä kurkkukipu
 • epäsäännöllinen syke
 • alhainen verensokeri oireita (esim ahdistuneisuus, huimaus, uneliaisuus, nopea syke, päänsärky, huimaus, vapina, epätavallinen hikoilu, heikotus)
 • vaikea tai pysyvä näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöt
 • epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa
 • epätavallinen väsymys tai heikkous
 • keltaisuus silmien tai ihon

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilasta ja muista tekijöistä.

Glibenclamide (Micronase) Vasta-aiheet

Älä ota Glibenclamide jos olet allerginen Glibenclamide osia.

Älä ota Glibenclamide jos olet raskaana tai aiot olla vauva, tai jos imetät. Glibenclamide voi kinkkua vauvaa.

Älä ota Glibenclamide jos sinulla on tiettyjä vakavia ongelmia liittyy diabetes (esim diabeettinen ketoasidoosi, diabeettinen kooma).

Älä ota Glibenclamide jos sinulla on kohtalainen tai vakavia palovammoja tai erittäin korkeat veren happo tasoilla (asidoosi) käytät bosentaanilla.

Älä ota Glibenclamide jos käytät bosentaanilla.

Ole varovainen Glibenclamide jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Glibenclamide jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Glibenclamide jos on ollut vakava allerginen reaktio (esim, vaikea ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, huimaus) mihinkään muuhun sulfonamidiksi lääkettä, kuten asetatsolamidi selekoksibi, tietyt diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), glipitsidi, probenesidi, sulfametoksatsolille, valdekoksibi tai tsonisamidi.

Ole varovainen Glibenclamide jos sinulla on ollut jokin maksan, munuaiset, kilpirauhasen, tai sydänoireita.

Ole varovainen Glibenclamide jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia (esim , mahan tai suoliston tukos, vatsa halvaus), juoda alkoholia, tai on ollut huono ravinto.

Ole varovainen Glibenclamide jos sinulla on tyypin 1 diabetes, huonossa kunnossa, korkea kuume, vaikea infektio, vaikea ripulia, tai korkea veren happopitoisuudella tai on ollut vakavia vammoja.

Ole varovainen Glibenclamide jos sinulla on ollut tiettyjen hormonaalista ongelmia (esim, lisämunuaisen tai aivolisäkkeen ongelmia, oireyhtymä epäasianmukaisen erityksen ADH [SIADH]), matala veren natriumpitoisuus, anemia, tai glukoosi-6-fosfaatti (G6PD) puutos.

Ole varovainen Glibenclamide jos tulee ottaa leikkaukseen.

Ole varovainen Glibenclamide jos käytät bosentaanilla koska maksan ongelmia saattaa esiintyä; tehokkuutta sekä lääkkeet voivat olla vähentynyt; beetasalpaajat (esim propranololi), koska riski alhainen verensokeri voidaan lisätä; ne voivat myös piilottaa tiettyjä merkkejä alhainen verensokeri ja vaikeuttaa huomata; angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjiä (esim, enalapriili), antikoagulantit (esim varfariini), atsolisienilääkkeet (esim miconazole, ketokonatsoli), kloramfenikoli, klaritromysiini, klofibraatti fenfluramiinin, insuliini, monoamiinioksidaasin (MAO) (esim, feneltsiinin), steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID) (esim ibuprofeeni), fenyylibutatsonia probenecid, Kinoloniantibioottien (esim, ohjaus), salisylaatit (esim aspiriini) tai sulfonamideille (esim sulfametoksatsolille) koska riski alhainen verensokeri voidaan lisätä; kalsiuminestäjät (esim diltiatseemi), kortikosteroidit (esim, prednisoni), dekongestantit (esim pseudoefedriiniä), diatsoksidi, diureetit (esim, furosemidi, hydroklooritiatsidi), estrogeenit, hormonaaliset ehkäisymenetelmät (esimerkiksi e-pillereitä), isoniazid, niasiinia, fentiatsiinien (esim prometatsiini), fenytoiini, rifamysiinit (esim rifampisiini), sympatomimeetit (esim albuteroli, adrenaliini, terbutaliini), tai kilpirauhasen täydentää (esim levotyroksiini), koska ne voivat vähentää Glibenclamide n tehokkuutta, jolloin korkea verensokeri; gemfibrotsiili koska verensokeri voi lisätä tai vähentää; syklosporiini koska riski sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Glibenclamide.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Glibenclamide äkillisesti.

Glibenclamide (Micronase) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Glibenclamide?

: Glibenclamide käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta. Sitä käytetään yhdessä ruokavalion ja liikunnan. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden diabeteslääkkeiden kanssa.

K: Millä tavalla Glibenclamide toimii?

: Glibenclamide on sulfonyyliurean diabeteslääke. Se toimii aiheuttamalla haima vapauttaa insuliinia, joka auttaa alentamaan veren sokeria.

Q: mikä on kiellettyä?

Älä ota Glibenclamide jos olet allerginen Glibenclamide komponentteja. Älä ota Glibenclamide jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Glibenclamide voi kinkkua vauva. Älä ota Glibenclamide jos sinulla on tiettyjä vakavia ongelmia liittyy diabetes (esim diabeettinen ketoasidoosi, diabeettinen kooma). Älä ota Glibenclamide jos sinulla on kohtalainen tai vaikea palovammoja tai erittäin korkeat veren happo tasoilla (asidoosi) käytät bosentaanilla. Älä ota Glibenclamide jos käytät bosentaanilla. Ole varovainen Glibenclamide jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä. Vältä alkoholia.

Ostaa Glibenclamide

osta Glibenclamide (Micronase) verkossa ilman reseptiä, Osta Glibenclamide (Micronase) verkossa, Osta Glibenclamide (Micronase) ilman reseptiä, Osta Glibenclamide (Micronase) halvalla, Osta Glibenclamide (Micronase) ilman reseptiä, Osta Glibenclamide (Micronase) Kanadasta, Osta Glibenclamide (Micronase) Kanada, Ostaa Glibenclamide (Micronase) verkossa, Ostaa Glibenclamide (Micronase) online ole reseptiä, Ostaa Glibenclamide (Micronase) ilman reseptiä, Glibenclamide (Micronase) suullinen pilleri

top