Ostaa Gliben

Ostaa Gliben ilman reseptiä

Gliben (Micronase) Kuvaus

Gliben käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta. Sitä käytetään yhdessä ruokavalion ja liikunnan. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden diabeteslääkkeiden.

Gliben on sulfonyyliurean diabeteslääke. Se toimii aiheuttamalla haima vapauttaa insuliinia, joka auttaa alentamaan veren sokeria.

tuotenimi Gliben on Gliben.

Gliben (Micronase) Annostus

Gliben on saatavilla :

 • 1,25 mg pieni annos
 • 2.5mg normaaliannostuksen
 • 5mg suurempi annos

Ota Gliben suun ruokaa.

Jos käytät 1 annos päivässä, ota Gliben aamiaisella tai ensimmäisen aterian päivässä, ellei lääkäri toisin määrää.

suuria määriä ravintokuitua voi pienentää Gliben n tehokkuutta, mikä johtaa korkeisiin verensokeri.

Gliben toimii parhaiten, jos se on otettava samaan aikaan joka päivä.

Jatka Gliben vaikka sinusta tuntuu hyvin.

Jos et haluamme saavuttaa tehokkaimmin tulokset eivät lopeta Gliben äkillisesti.

Gliben (Micronase) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Gliben (Micronase) Yliannostus

Jos yliannostus Gliben ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Gliben (Micronase) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Gliben (Micronase) Sivuvaikutukset

Gliben on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • tunne vatsassa kylläisyyden
 • närästys
 • pahoinvointia

harvinaisempi, mutta enemmän vakavia haittavaikutuksia aikana ottaen Gliben:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • sekaannusta
 • tumma virtsa
 • pyörtyminen
 • kuume, vilunväristykset, tai pysyviä kurkkukipu
 • epäsäännöllinen syke
 • alhainen verensokeri oireita (esim ahdistuneisuus, huimaus, uneliaisuus, nopea syke, päänsärky, huimaus, vapina, epätavallinen hikoilu, heikotus)
 • vaikea tai pysyvä näön hämärtyminen tai muut näköhäiriöt
 • epätavallisia mustelmia tai verenvuotoa
 • epätavallinen väsymys tai heikkous
 • keltaisuus silmien tai ihon

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilasta ja muista tekijöistä.

Gliben (Micronase) Vasta-aiheet

Älä ota Gliben jos olet allerginen Gliben osia.

Älä ota Gliben jos olet raskaana tai aiot olla vauva, tai jos imetät. Gliben voi kinkkua vauvaa.

Älä ota Gliben jos sinulla on tiettyjä vakavia ongelmia liittyy diabetes (esim diabeettinen ketoasidoosi, diabeettinen kooma).

Älä ota Gliben jos sinulla on kohtalainen tai vakavia palovammoja tai erittäin korkeat veren happo tasoilla (asidoosi) käytät bosentaanilla.

Älä ota Gliben jos käytät bosentaanilla.

Ole varovainen Gliben jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä.

Ole varovainen Gliben jos olet allerginen lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita.

Ole varovainen Gliben jos on ollut vakava allerginen reaktio (esim, vaikea ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, huimaus) mihinkään muuhun sulfonamidiksi lääkettä, kuten asetatsolamidi selekoksibi, tietyt diureetit (esim, hydroklooritiatsidi), glipitsidi, probenesidi, sulfametoksatsolille, valdekoksibi tai tsonisamidi.

Ole varovainen Gliben jos sinulla on ollut jokin maksan, munuaiset, kilpirauhasen, tai sydänoireita.

Ole varovainen Gliben jos sinulla on maha- tai suolisto-ongelmia (esim , mahan tai suoliston tukos, vatsa halvaus), juoda alkoholia, tai on ollut huono ravinto.

Ole varovainen Gliben jos sinulla on tyypin 1 diabetes, huonossa kunnossa, korkea kuume, vaikea infektio, vaikea ripulia, tai korkea veren happopitoisuudella tai on ollut vakavia vammoja.

Ole varovainen Gliben jos sinulla on ollut tiettyjen hormonaalista ongelmia (esim, lisämunuaisen tai aivolisäkkeen ongelmia, oireyhtymä epäasianmukaisen erityksen ADH [SIADH]), matala veren natriumpitoisuus, anemia, tai glukoosi-6-fosfaatti (G6PD) puutos.

Ole varovainen Gliben jos tulee ottaa leikkaukseen.

Ole varovainen Gliben jos käytät bosentaanilla koska maksan ongelmia saattaa esiintyä; tehokkuutta sekä lääkkeet voivat olla vähentynyt; beetasalpaajat (esim propranololi), koska riski alhainen verensokeri voidaan lisätä; ne voivat myös piilottaa tiettyjä merkkejä alhainen verensokeri ja vaikeuttaa huomata; angiotensiinikonvertaasin (ACE) estäjiä (esim, enalapriili), antikoagulantit (esim varfariini), atsolisienilääkkeet (esim miconazole, ketokonatsoli), kloramfenikoli, klaritromysiini, klofibraatti fenfluramiinin, insuliini, monoamiinioksidaasin (MAO) (esim, feneltsiinin), steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (NSAID) (esim ibuprofeeni), fenyylibutatsonia probenecid, Kinoloniantibioottien (esim, ohjaus), salisylaatit (esim aspiriini) tai sulfonamideille (esim sulfametoksatsolille) koska riski alhainen verensokeri voidaan lisätä; kalsiuminestäjät (esim diltiatseemi), kortikosteroidit (esim, prednisoni), dekongestantit (esim pseudoefedriiniä), diatsoksidi, diureetit (esim, furosemidi, hydroklooritiatsidi), estrogeenit, hormonaaliset ehkäisymenetelmät (esimerkiksi e-pillereitä), isoniazid, niasiinia, fentiatsiinien (esim prometatsiini), fenytoiini, rifamysiinit (esim rifampisiini), sympatomimeetit (esim albuteroli, adrenaliini, terbutaliini), tai kilpirauhasen täydentää (esim levotyroksiini), koska ne voivat vähentää Gliben n tehokkuutta, jolloin korkea verensokeri; gemfibrotsiili koska verensokeri voi lisätä tai vähentää; syklosporiini koska riski sen haittavaikutuksia voidaan korottaa Gliben.

Vältä alkoholia.

Älä lopeta Gliben äkillisesti.

Gliben (Micronase) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Gliben?

: Gliben käytetään hoitoon tyypin 2 diabetesta. Sitä käytetään yhdessä ruokavalion ja liikunnan. Sitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden diabeteslääkkeiden kanssa.

K: Millä tavalla Gliben toimii?

: Gliben on sulfonyyliurean diabeteslääke. Se toimii aiheuttamalla haima vapauttaa insuliinia, joka auttaa alentamaan veren sokeria.

Q: mikä on kiellettyä?

Älä ota Gliben jos olet allerginen Gliben komponentteja. Älä ota Gliben jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Gliben voi kinkkua vauva. Älä ota Gliben jos sinulla on tiettyjä vakavia ongelmia liittyy diabetes (esim diabeettinen ketoasidoosi, diabeettinen kooma). Älä ota Gliben jos sinulla on kohtalainen tai vaikea palovammoja tai erittäin korkeat veren happo tasoilla (asidoosi) käytät bosentaanilla. Älä ota Gliben jos käytät bosentaanilla. Ole varovainen Gliben jos käytät reseptiä tai nonprescription lääketieteen, rohdosvalmiste tai ravintolisä. Vältä alkoholia.

Ostaa Gliben

osta Gliben (Micronase) verkossa ilman reseptiä, Osta Gliben (Micronase) verkossa, Osta Gliben (Micronase) ilman reseptiä, Osta Gliben (Micronase) halvalla, Osta Gliben (Micronase) ilman reseptiä, Osta Gliben (Micronase) Kanadasta, Osta Gliben (Micronase) Kanada, Ostaa Gliben (Micronase) verkossa, Ostaa Gliben (Micronase) online ole reseptiä, Ostaa Gliben (Micronase) ilman reseptiä, Gliben (Micronase) suullinen pilleri

top