Ostaa Geroprostan

Ostaa Geroprostan ilman reseptiä

Geroprostan (Flomax) Kuvaus

Geroprostan on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun.

Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenergistä esto.

Geroprostan tunnetaan myös Tamsulosiini, Veltam, Geroprostantra, Urimax.

yleisnimellä Geroprostan on Tamsulosiini.

tuotenimi Geroprostan on Geroprostan.

Geroprostan (Flomax) Annostus

Geroprostan on saatavilla:

 • 0,2 mg matala Annostus
 • 0,4 ​​normaaliannostuksen

Geroprostan on saatavilla kapseleina ja nestemäisessä muodossa.

Ota Geroprostan kapselia suun kautta.

Älä murskaa tai pureskele sitä.

Ota Geroprostan kerran päivässä 30 minuuttia aterian jälkeen, samaan aikaan joka päivä vedellä.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Geroprostan äkillisesti.

Geroprostan (Flomax) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Geroprostan (Flomax) Yliannostus

Jos yliannostus Geroprostan ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Geroprostan Yliannostuksen: pyörtyminen, nopea syke, kylmä iho, migreeni, huimaus, ruoansulatushäiriöt, näön hämärtyminen, nihkeä.

Geroprostan (Flomax) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C ( 59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Geroprostan (Flomax) Sivuvaikutukset

Geroprostan on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • pyörrytystä
 • uneliaisuutta
 • heikkous
 • unettomuus,
 • kasvot kipu
 • epätavallinen siemensyöksy
 • selkäkipu
 • ongelmia seksuaalisessa elämä
 • vuotava tai tukkoinen nenä
 • kurkkukipu
 • ripuli
 • infektion oireita
 • ongelmia visio

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Geroprostan:

 • reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vaikea huimaus
 • kutina
 • ongelmia erektion

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Geroprostan (Flomax) Vasta-aiheet

Älä ota Geroprostan jos olet allerginen Geroprostan osia.

Älä ota Geroprostan jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät. Geroprostan voi vahingoittaa lasta.

Ole varovainen Geroprostan jos sinulla on tai on ollut eturauhasen syöpä, maksasairaus, munuaissairaus.

Jos olet menossa leikkaukseen kannattaa olla varovainen Geroprostan.

Yritä olla varovainen käyttämällä Geroprostan jos otat alfusozin (kuten Uroxatral), doksatsosiini (kuten Cardura), pratsosiinista (kuten Minipress), Terazosin (kuten Hytrin) , varfariini (kuten Coumadin); antibiootit, kuten erytromysiini (kuten EES, E-Mycin, Erythrocin, Ery-välilehti), atsitromysiini (kuten Zithromax), klaritromysiini (kuten Biaxin), itrakonatsoli (kuten Sporanox), siprofloksasiinia (kuten Cipro), ketokonatsoli ( kuten Nizoral); sydän- tai verenpainelääkkeitä, kuten verapamiili (kuten Isoptin, Calan, Verelan, COVERA), diltiatseemi (kuten TIAZAC®, Cardizem, Dilacor); simetidiini (kuten Tagamet); HIV / aids-lääkkeitä, kuten ritonaviiria (kuten Norvir), indinaviiri (kuten Crixivanin), sakinaviiria (kuten Fortovasea, Invirase), nelfinaviiriin (kuten Viracept); siklosporiini (kuten Sandimmune, Gengraf, Neoral); masennuslääkkeet, kuten fluvoksamiini (kuten Luvox), sitalopraami (kuten Celexa), paroksetiini (kuten Paxil), essitalopraami (kuten Lexapro), sertraliini (kuten Zoloft), fluoksetiini (kuten Sarafem, Prozac); metronidatsoli (kuten Flagyl, Protostat).

Vältä alkoholia.

Pidä Geroprostan poissa lasten ulottuvilta äläkä anna sitä muille ihmisille käyttää.

Älä lopeta Geroprostan äkillisesti.

Geroprostan (Flomax) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Geroprostan?

: Geroprostan on täydellinen lääke kamppailussa oireita HPB. Sen tavoitteena on hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvua tai eturauhasen liikakasvuun. Tämän korjaamiseksi toimii rentouttava verisuonia ja lihaksia virtsarakon ja eturauhasen tekee virtsaaminen helpompi. Se on adrenerginen salpaaja.

K: Mitä ovat Geroprostan sivuvaikutuksia?

: Geroprostan on sen yleisiä haittavaikutuksia kuten huimausta, väsymys, heikkous, unettomuus, kipu kasvojen, epätavallinen siemensyöksy, takaisin kipu, ongelmia sukupuolielämää, vuotava tai tukkoinen nenä, kurkkukipu, ripuli, infektio-oireita, ongelmia visio. Mutta hylkäämisen tapauksessa Geroprostan ainesosia voit kokea enemmän vakavia sivuvaikutuksia: oireita allergia reaktio (nokkosihottuma, ongelmia hengitys, ihottuma, turvotus, sulkeminen), vaikea huimaus, kutina, ongelmat erektio. Mahdollisuus sivuvaikutuksia esiintyy, riippuu terveystilanteesta ja tietenkin oikealla seuraavat Geroprostan lääkemääräykset.

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Geroprostan?

: yleisnimellä Geroprostan on Tamsulosiini. Tuotenimi Geroprostan on Geroprostan.

K: Onko mahdollista juoda alkoholia?

: Ei, se ei saa juoda alkoholia.

Ostaa Geroprostan

osta Geroprostan (Flomax) verkossa ilman reseptiä, Osta Geroprostan (Flomax) verkossa, Osta Geroprostan (Flomax) ilman reseptiä, Osta Geroprostan (Flomax) halvalla, Osta Geroprostan (Flomax) ilman reseptiä, Osta Geroprostan (Flomax) Kanadasta, Osta Geroprostan (Flomax) Kanada, Ostaa Geroprostan (Flomax) verkossa, Ostaa Geroprostan (Flomax) online ole reseptiä, Ostaa Geroprostan (Flomax) ilman reseptiä, Geroprostan (Flomax) suullinen pilleri

top