Ostaa Gerolamic

Ostaa Gerolamic ilman reseptiä

Gerolamic (Lamictal) Kuvaus

Gerolamic lääkitys tarkoitettu adjunktiivihoito lapsenkengissä kanssa seuraavanlaisia ​​takavarikointia, kuten kohtausten, ensisijaisesti yleistyviä toonis-kohtausten, kohtausten ja Lennox-Gastautin oireyhtymä; monoterapiana aikuispotilaille, joiden kohtausten jotka saavat myös niiden hoidon karbamatsepiini, fenobarbitaali, primidoni ja valproaatti; kaksisuuntainen mielialahäiriö hoitoon aikuisilla. Gerolamic auttaa hallitsemaan mielialamuutosten (masennus, mania, hypomania ja sekoitetaan episodia).

Gerolamic edelleen vaikutusta natriumin kanavia. Gerolamic pitää pois natriumkanaviin siten vakauttaa hermostunut kalvot ja Tämän jälkeen moduloida presynaptinen lähetin vapautumista kiihottavien aminohappojen.

Gerolamic tunnetaan myös lamotrigiini, Lametec.

yleisnimellä Gerolamic lamotrigiini.

Tuotemerkki Gerolamicin on Gerolamic.

Gerolamic (Lamictal) Annostus

Gerolamic on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen
 • 100mg suurempi annos

Ota se suullisesti.

Gerolamicia voidaan käyttää lapset ja aikuiset.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät Älä lopeta Gerolamicin äkillisesti.

Gerolamic (Lamictal) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Gerolamic (Lamictal) Yliannostus

Jos yliannostus Gerolamic ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Gerolamic Yliannostuksen: ataksia, nystagmus, lisääntynyt kouristukset, tajunnan heikkeneminen, tajuttomuus, intraventrikulaarisen johtuminen viive.

Gerolamic (Lamictal) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Gerolamic (Lamictal) Sivuvaikutukset

Gerolamic on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • migreeni
 • flunssaoireyhtymä
 • pahoinvointia
 • röyhtäily
 • ripuli
 • puhehäiriö
 • näön hämärtyminen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana Gerolamicin:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vakavia iho kaisla
 • yliherkkyysreaktioita
 • akuutti monielinvaurion
 • verenkuvan muutokset
 • itsetuhoisen käyttäytymisen ja ajatukset
 • peruuttaminen kohtauksia
 • epileptisen
 • äkillinen selittämätön kuolema epilepsia

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Gerolamic (Lamictal) Vasta-aiheet

Älä ota Gerolamicia jos ovat allergisia Gerolamic osia.

Ole varovainen Gerolamicin jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Ole varovainen Gerolamicin osalta erityyppisten ehkäisyn käyttö, maksan vajaatoiminta, munuaisten vajaatoiminta.

Se voi olla vaarallista lopettaa Gerolamic ottaen äkillisesti.

Gerolamic (Lamictal) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Gerolamic käytetään?

: Gerolamic lääkitys tarkoitettu adjunktiivihoito lapsenkengissä kanssa seuraavanlaisia ​​takavarikointi: osittainenkohtauksia, ensisijaisesti yleistyviä toonis-kohtauksia, yleistynytkohtauksiaLennox-Gastautin oireyhtymä; monoterapiana aikuispotilaille, joilla on osittainenkohtauksiajotka saavat myös niiden hoidon karbamatsepiini, fenobarbitaali, primidoni ja valproaatti; kaksisuuntainen mielialahäiriö hoitoon aikuisilla. Gerolamic auttaa hallitsemaan mielialamuutosten (masennus, mania, hypomania ja sekoitetaan episodia).

K: Millä tavalla Gerolamic toimii?

: mekanismi työ on edelleen vaikutusta natriumin kanavia. Gerolamic pitää pois natriumkanaviin siten vakauttaa hermostunut kalvot ja Tämän jälkeen moduloida presynaptinen lähetin vapautumista kiihottavien aminohappojen.

K: Mitkä ovat oireet yliannostuksen?

: Yliannostuksen oireet ovat ataksia, nystagmus, lisääntynyt kouristukset, tajunnan heikkeneminen, tajuttomuus, intraventrikulaarisen johtuminen viive.

K: Olen kaivannut Gerolamic-annos. Mitä minun pitäisi tehdä?

: Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllisen aikataulun Gerolamic ottaen.

Ostaa Gerolamic

osta Gerolamic (Lamictal) verkossa ilman reseptiä, Osta Gerolamic (Lamictal) verkossa, Osta Gerolamic (Lamictal) ilman reseptiä, Osta Gerolamic (Lamictal) halvalla, Osta Gerolamic (Lamictal) ilman reseptiä, Osta Gerolamic (Lamictal) Kanadasta, Osta Gerolamic (Lamictal) Kanada, Ostaa Gerolamic (Lamictal) verkossa, Ostaa Gerolamic (Lamictal) online ole reseptiä, Ostaa Gerolamic (Lamictal) ilman reseptiä, Gerolamic (Lamictal) suullinen pilleri

top