Ostaa Gastroprozal

Ostaa Gastroprozal ilman reseptiä

Gastroprozal (Protonix) Kuvaus

Gastroprozal on täydellinen lääke vastaan ​​refluksitauti (GERD), Zollinger-Ellisonin oireyhtymä johtuu paljon mahahapon.

Tämän korjaamiseksi säädöksiä alentamalla määrää mahassa happoa. Se on protonipumpun estäjä.

Gastroprozal tunnetaan myös pantopratsoli Pantosec, Pantopan, Protium Pantozolia Pantor, Pantoloc, Astropan, Controloc Pantectaia Inipomp, Ulcepraz.

Generic nimi Gastroprozal on pantopratsoli.

tuotenimi Gastroprozal on Gastroprozal.

Gastroprozal (Protonix) Annostus

Gastroprozal on saatavilla:

  • 20mg pieni annos
  • 40mg normaaliannostuksen

annostus on Gastroprozal riippuu sairautesi ja terveydentilasta.

Ota Gastroprozal pitkävaikutteinen tablettia suun kautta 1-2 kertaa päivässä ruoan kanssa tai ilman.

Ota Gastroprozal at joka päivä samaan aikaan veden kanssa.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Gastroprozal äkillisesti.

Gastroprozal (Protonix) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annos. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Gastroprozal (Protonix) Yliannostus

Jos yliannostus Gastroprozal ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Gastroprozal (Protonix) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta, valoa ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Gastroprozal (Protonix) Sivuvaikutukset

Gastroprozal on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • pahoinvointia
  • turvotus
  • kaasu
  • vatsakipu
  • oksentelu
  • migreeni
  • ripuli

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Gastroprozal: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus) .

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Gastroprozal (Protonix) Vasta-aiheet

Älä ota Gastroprozal jos olet allerginen Gastroprozal osia.

Älä ota Gastroprozal jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

Ole varovainen Gastroprozal jos käytät rautaa (kuten Femiron, Feosol, Mol-Rauta, Fergon); verenohennuslääkettä kuten varfariini (Coumadin); ketokonatsoli (kuten Nizoral), ampisilliini (kuten Principen, Omnipen).

Älä lopeta Gastroprozal äkillisesti.

Gastroprozal (Protonix) Usein kysyttyä

Q: Mikä on tärkeää Gastroprozal tiedot on tarpeen tietää?

: Gastroprozal on täydellinen lääke vastaan ​​refluksitauti (GERD), Zollinger- Ellisonin oireyhtymä johtuu paljon mahahapon. Ole varovainen Gastroprozal jos käytät rautaa (kuten Femiron, Feosol, Mol-Rauta, Fergon); verenohennuslääkettä kuten varfariini (Coumadin); ketokonatsoli (kuten Nizoral), ampisilliini (kuten Principen, Omnipen). Älä ota Gastroprozal tapauksessa allergia lääkkeen tai sen ainesosia. Älä ota Gastroprozal jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista, tai jos imetät.

K: Mitä ovat Gastroprozal sivuvaikutuksia?

: Gastroprozal on sen yleisiä haittavaikutuksia, kuten pahoinvointia, turvotus, kaasu, vatsakipu, oksentelu, migreeni, ripuli. Mutta hylkäämisen tapauksessa Gastroprozal ainesosista voit kokea enemmän vakavia haittavaikutuksia: allergiset reaktiot (vaikeuksia hengittää, kurkku sulkeminen, turvotus kielen, huulten, kasvojen, nokkosihottuma).

K: Mitä ovat yleisiä ja tuotenimiä Gastroprozal?

: yleisnimellä Gastroprozal on pantopratsoli. Tuotenimi Gastroprozal on Gastroprozal.

Ostaa Gastroprozal

osta Gastroprozal (Protonix) verkossa ilman reseptiä, Osta Gastroprozal (Protonix) verkossa, Osta Gastroprozal (Protonix) ilman reseptiä, Osta Gastroprozal (Protonix) halvalla, Osta Gastroprozal (Protonix) ilman reseptiä, Osta Gastroprozal (Protonix) Kanadasta, Osta Gastroprozal (Protonix) Kanada, Ostaa Gastroprozal (Protonix) verkossa, Ostaa Gastroprozal (Protonix) online ole reseptiä, Ostaa Gastroprozal (Protonix) ilman reseptiä, Gastroprozal (Protonix) suullinen pilleri

top