Ostaa Gastride

Ostaa Gastride ilman reseptiä

Gastride (Prevacid) Kuvaus

Gastride auttaa eri happoon liittyviä häiriöitä.

Gastride auttaa eri happoon liittyviä sairauksia. Se kohtelee närästys vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa. Gastride voi myös auttaa paranna vahinkoa, jota happo voi tehdä ruokatorveen. Lisäksi Gastride auttaa parannuskeinoa pohjukaissuolihaavatapauksia (haavaumia ensimmäinen osa suolistosta), mahalaukun haavaumia (vatsahaavan) ja vatsahaavan seurauksena jatkuva käyttö kipulääkityksen NSAID, steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (aspiriini, ibuprofeeni ja naprokseeni ).

Gastride tunnetaan myös Lansoprazolen Fenzer, Lan, Helicid, ZOTON, Inhibitol, Takepron.

Gastride auttaa eri happoon liittyviä häiriöitä.

Tuotemerkki Gastride on Gastride.

Gastride (Prevacid) Annostus

Gastride on saatavilla:

 • 15mg pieni annos
 • 30mg normaaliannostuksen

Gastride on saatavilla 3 muodoissa kuten Gastride Kapselit (15 mg, 30 mg), Gastride SoluTab Suullisesti hajoavia tabletteja ja Gastride oraalisuspensiota varten.

Gastride kapselit

Gastride Kapselit tulee ottaa ennen ruokailua. Jos et pysty nielemään voit avata kapselin ja sprinkl osaksi neljäsosa kupillinen tomaatti, omena tai appelsiini mehua, tai ruokalusikallinen omenasosetta, Varmista, vanukasta, raejuusto, jogurtti tai kireät päärynät. Muista juoda ja syödä ruokaa sirotellaan Gastride heti ja varo murskaa tai pureskele kapseleita tai rakeita. Jos haluat ripottele Gastride rakeita, sinun pitäisi vain tehdä tämän mehut ja elintarvikkeet mantioned yläpuolella.

Gastride SoluTab Suullisesti hajoavia tabletteja

Ei ole tarpeen ottaa Gastride SoluTab vedellä . Se on helppo niellä sitä ilman vettä. Gastride SoluTab on mansikka.

Gastride oraalisuspensiota

sisältö paketin tulisi sekoittaa kaksi ruokalusikallista vettä, sekoitetaan ja juodaan heti. Gastride oraalisuspensiota ei saa antaa ruokintaletkun kautta, eikä sitä pitäisi sekoittaa muiden nesteiden tai elintarvikkeita. Gastride oraalisuspensiota on mansikka. 24 tuntia voi olla tarpeeksi Gastride närästyksen ja monia muita oireita happo refluksitauti.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Gastride äkillisesti.

Gastride (Prevacid) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Gastride (Prevacid) Yliannostus

Jos yliannostus Gastride ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Gastride (Prevacid) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Gastride (Prevacid) Sivuvaikutukset

Gastride on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • vatsan yhteisen mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Gastride: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

  Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tila ja muista tekijöistä.

  Gastride (Prevacid) Vasta-aiheet

  Älä ota Gastride jos olet allerginen Gastride osia.

  Ole varovainen Gastride, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista.

  Gastride voidaan ottanut vuotiaiden lasten 1-17 Gerd.

  Älä ota Gastride jos sinulla kreatiniinipuhdistuma alle 30 ml / min.

  Älä käytä Gastride jos otat sisapridi, pimotsidi, astemitsoli, terfenadiini, ergotamiini tai dihydroergotamiini.

  Älä käytä kaliumia täydentää tai suolan korvikkeita.

  Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia on parempi välttää alkoholia.

  Ole hyvin varovainen, kun ajat koneella.

  Älä lopeta Gastride äkillisesti.

  Gastride (Prevacid) Usein kysyttyä

  Q: Mikä on Gastride?

  : Gastride on lääke, joka on otettu hoitoon närästys ja muita oireita happo refluksitauti. Gastride on myös kutsutaan protonipumpun estäjä (tunnetaan PPI). Gastride auttaa eri happoon liittyviä sairauksia. Gastride voi myös auttaa paranna vahinkoa, jota happo voi tehdä ruokatorveen.

  K: Mitä pitää tehdä, jos unohdan annoksen?

  : Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on aika ottaa seuraava annos sinun pitäisi vain jatkaa normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta.

  K: Miten Gastride työtä?

  : Gastride kohtelee närästys vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa.

  K: Voivatko lapset ottaa Gastride?

  : Gastride voidaan ottanut vuotiaiden lasten 1-17 Gerd.

  Ostaa Gastride

  osta Gastride (Prevacid) verkossa ilman reseptiä, Osta Gastride (Prevacid) verkossa, Osta Gastride (Prevacid) ilman reseptiä, Osta Gastride (Prevacid) halvalla, Osta Gastride (Prevacid) ilman reseptiä, Osta Gastride (Prevacid) Kanadasta, Osta Gastride (Prevacid) Kanada, Ostaa Gastride (Prevacid) verkossa, Ostaa Gastride (Prevacid) online ole reseptiä, Ostaa Gastride (Prevacid) ilman reseptiä, Gastride (Prevacid) suullinen pilleri

top