Ostaa Gastrex

Ostaa Gastrex ilman reseptiä

Gastrex (Prevacid) Kuvaus

Gastrex auttaa eri happoon liittyviä häiriöitä.

Gastrex auttaa eri happoon liittyviä sairauksia. Se kohtelee närästys vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa. Gastrex voi myös auttaa paranna vahinkoa, jota happo voi tehdä ruokatorveen. Lisäksi Gastrex auttaa parannuskeinoa pohjukaissuolihaavatapauksia (haavaumia ensimmäinen osa suolistosta), mahalaukun haavaumia (vatsahaavan) ja vatsahaavan seurauksena jatkuva käyttö kipulääkityksen NSAID, steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (aspiriini, ibuprofeeni ja naprokseeni ).

Gastrex tunnetaan myös Lansoprazolen Fenzer, Lan, Helicid, ZOTON, Inhibitol, Takepron.

Gastrex auttaa eri happoon liittyviä häiriöitä.

Tuotemerkki Gastrex on Gastrex.

Gastrex (Prevacid) Annostus

Gastrex on saatavilla:

 • 15mg pieni annos
 • 30mg normaaliannostuksen

Gastrex on saatavilla 3 muodoissa kuten Gastrex Kapselit (15 mg, 30 mg), Gastrex SoluTab Suullisesti hajoavia tabletteja ja Gastrex oraalisuspensiota varten.

Gastrex kapselit

Gastrex Kapselit tulee ottaa ennen ruokailua. Jos et pysty nielemään voit avata kapselin ja sprinkl osaksi neljäsosa kupillinen tomaatti, omena tai appelsiini mehua, tai ruokalusikallinen omenasosetta, Varmista, vanukasta, raejuusto, jogurtti tai kireät päärynät. Muista juoda ja syödä ruokaa sirotellaan Gastrex heti ja varo murskaa tai pureskele kapseleita tai rakeita. Jos haluat ripottele Gastrex rakeita, sinun pitäisi vain tehdä tämän mehut ja elintarvikkeet mantioned yläpuolella.

Gastrex SoluTab Suullisesti hajoavia tabletteja

Ei ole tarpeen ottaa Gastrex SoluTab vedellä . Se on helppo niellä sitä ilman vettä. Gastrex SoluTab on mansikka.

Gastrex oraalisuspensiota

sisältö paketin tulisi sekoittaa kaksi ruokalusikallista vettä, sekoitetaan ja juodaan heti. Gastrex oraalisuspensiota ei saa antaa ruokintaletkun kautta, eikä sitä pitäisi sekoittaa muiden nesteiden tai elintarvikkeita. Gastrex oraalisuspensiota on mansikka. 24 tuntia voi olla tarpeeksi Gastrex närästyksen ja monia muita oireita happo refluksitauti.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Gastrex äkillisesti.

Gastrex (Prevacid) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Gastrex (Prevacid) Yliannostus

Jos yliannostus Gastrex ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Gastrex (Prevacid) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Gastrex (Prevacid) Sivuvaikutukset

Gastrex on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • vatsan yhteisen mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Gastrex: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

  Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tila ja muista tekijöistä.

  Gastrex (Prevacid) Vasta-aiheet

  Älä ota Gastrex jos olet allerginen Gastrex osia.

  Ole varovainen Gastrex, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista.

  Gastrex voidaan ottanut vuotiaiden lasten 1-17 Gerd.

  Älä ota Gastrex jos sinulla kreatiniinipuhdistuma alle 30 ml / min.

  Älä käytä Gastrex jos otat sisapridi, pimotsidi, astemitsoli, terfenadiini, ergotamiini tai dihydroergotamiini.

  Älä käytä kaliumia täydentää tai suolan korvikkeita.

  Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia on parempi välttää alkoholia.

  Ole hyvin varovainen, kun ajat koneella.

  Älä lopeta Gastrex äkillisesti.

  Gastrex (Prevacid) Usein kysyttyä

  Q: Mikä on Gastrex?

  : Gastrex on lääke, joka on otettu hoitoon närästys ja muita oireita happo refluksitauti. Gastrex on myös kutsutaan protonipumpun estäjä (tunnetaan PPI). Gastrex auttaa eri happoon liittyviä sairauksia. Gastrex voi myös auttaa paranna vahinkoa, jota happo voi tehdä ruokatorveen.

  K: Mitä pitää tehdä, jos unohdan annoksen?

  : Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on aika ottaa seuraava annos sinun pitäisi vain jatkaa normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta.

  K: Miten Gastrex työtä?

  : Gastrex kohtelee närästys vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa.

  K: Voivatko lapset ottaa Gastrex?

  : Gastrex voidaan ottanut vuotiaiden lasten 1-17 Gerd.

  Ostaa Gastrex

  osta Gastrex (Prevacid) verkossa ilman reseptiä, Osta Gastrex (Prevacid) verkossa, Osta Gastrex (Prevacid) ilman reseptiä, Osta Gastrex (Prevacid) halvalla, Osta Gastrex (Prevacid) ilman reseptiä, Osta Gastrex (Prevacid) Kanadasta, Osta Gastrex (Prevacid) Kanada, Ostaa Gastrex (Prevacid) verkossa, Ostaa Gastrex (Prevacid) online ole reseptiä, Ostaa Gastrex (Prevacid) ilman reseptiä, Gastrex (Prevacid) suullinen pilleri

top