Ostaa Fudermex

Ostaa Fudermex ilman reseptiä

Fudermex (Prevacid) Kuvaus

Fudermex auttaa eri happoon liittyviä häiriöitä.

Fudermex auttaa eri happoon liittyviä sairauksia. Se kohtelee närästys vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa. Fudermex voi myös auttaa paranna vahinkoa, jota happo voi tehdä ruokatorveen. Lisäksi Fudermex auttaa parannuskeinoa pohjukaissuolihaavatapauksia (haavaumia ensimmäinen osa suolistosta), mahalaukun haavaumia (vatsahaavan) ja vatsahaavan seurauksena jatkuva käyttö kipulääkityksen NSAID, steroideihin kuulumattomien tulehduskipulääkkeiden (aspiriini, ibuprofeeni ja naprokseeni ).

Fudermex tunnetaan myös Lansoprazolen Fenzer, Lan, Helicid, ZOTON, Inhibitol, Takepron.

Fudermex auttaa eri happoon liittyviä häiriöitä.

Tuotemerkki Fudermex on Fudermex.

Fudermex (Prevacid) Annostus

Fudermex on saatavilla:

 • 15mg pieni annos
 • 30mg normaaliannostuksen

Fudermex on saatavilla 3 muodoissa kuten Fudermex Kapselit (15 mg, 30 mg), Fudermex SoluTab Suullisesti hajoavia tabletteja ja Fudermex oraalisuspensiota varten.

Fudermex kapselit

Fudermex Kapselit tulee ottaa ennen ruokailua. Jos et pysty nielemään voit avata kapselin ja sprinkl osaksi neljäsosa kupillinen tomaatti, omena tai appelsiini mehua, tai ruokalusikallinen omenasosetta, Varmista, vanukasta, raejuusto, jogurtti tai kireät päärynät. Muista juoda ja syödä ruokaa sirotellaan Fudermex heti ja varo murskaa tai pureskele kapseleita tai rakeita. Jos haluat ripottele Fudermex rakeita, sinun pitäisi vain tehdä tämän mehut ja elintarvikkeet mantioned yläpuolella.

Fudermex SoluTab Suullisesti hajoavia tabletteja

Ei ole tarpeen ottaa Fudermex SoluTab vedellä . Se on helppo niellä sitä ilman vettä. Fudermex SoluTab on mansikka.

Fudermex oraalisuspensiota

sisältö paketin tulisi sekoittaa kaksi ruokalusikallista vettä, sekoitetaan ja juodaan heti. Fudermex oraalisuspensiota ei saa antaa ruokintaletkun kautta, eikä sitä pitäisi sekoittaa muiden nesteiden tai elintarvikkeita. Fudermex oraalisuspensiota on mansikka. 24 tuntia voi olla tarpeeksi Fudermex närästyksen ja monia muita oireita happo refluksitauti.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät lopeta Fudermex äkillisesti.

Fudermex (Prevacid) kateissa annos

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Fudermex (Prevacid) Yliannostus

Jos yliannostus Fudermex ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi.

Fudermex (Prevacid) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Fudermex (Prevacid) Sivuvaikutukset

Fudermex on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • vatsan yhteisen mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Fudermex: reaktioita (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus).

  Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tila ja muista tekijöistä.

  Fudermex (Prevacid) Vasta-aiheet

  Älä ota Fudermex jos olet allerginen Fudermex osia.

  Ole varovainen Fudermex, jos olet raskaana tai suunnittelet lapsen hankkimista.

  Fudermex voidaan ottanut vuotiaiden lasten 1-17 Gerd.

  Älä ota Fudermex jos sinulla kreatiniinipuhdistuma alle 30 ml / min.

  Älä käytä Fudermex jos otat sisapridi, pimotsidi, astemitsoli, terfenadiini, ergotamiini tai dihydroergotamiini.

  Älä käytä kaliumia täydentää tai suolan korvikkeita.

  Jos haluat saavuttaa tehokkaimmin tuloksia ilman sivuvaikutuksia on parempi välttää alkoholia.

  Ole hyvin varovainen, kun ajat koneella.

  Älä lopeta Fudermex äkillisesti.

  Fudermex (Prevacid) Usein kysyttyä

  Q: Mikä on Fudermex?

  : Fudermex on lääke, joka on otettu hoitoon närästys ja muita oireita happo refluksitauti. Fudermex on myös kutsutaan protonipumpun estäjä (tunnetaan PPI). Fudermex auttaa eri happoon liittyviä sairauksia. Fudermex voi myös auttaa paranna vahinkoa, jota happo voi tehdä ruokatorveen.

  K: Mitä pitää tehdä, jos unohdan annoksen?

  : Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat. Jos se on aika ottaa seuraava annos sinun pitäisi vain jatkaa normaaliin annosteluaikatauluun. Älä ota kaksinkertaista annosta.

  K: Miten Fudermex työtä?

  : Fudermex kohtelee närästys vähentämällä määrä happoa tuotetaan vatsassa.

  K: Voivatko lapset ottaa Fudermex?

  : Fudermex voidaan ottanut vuotiaiden lasten 1-17 Gerd.

  Ostaa Fudermex

  osta Fudermex (Prevacid) verkossa ilman reseptiä, Osta Fudermex (Prevacid) verkossa, Osta Fudermex (Prevacid) ilman reseptiä, Osta Fudermex (Prevacid) halvalla, Osta Fudermex (Prevacid) ilman reseptiä, Osta Fudermex (Prevacid) Kanadasta, Osta Fudermex (Prevacid) Kanada, Ostaa Fudermex (Prevacid) verkossa, Ostaa Fudermex (Prevacid) online ole reseptiä, Ostaa Fudermex (Prevacid) ilman reseptiä, Fudermex (Prevacid) suullinen pilleri

top