Ostaa Fringanor

Ostaa Fringanor ilman reseptiä

Fringanor (Lamictal) Kuvaus

Fringanor lääkitys tarkoitettu adjunktiivihoito lapsenkengissä kanssa seuraavanlaisia ​​takavarikointia, kuten kohtausten, ensisijaisesti yleistyviä toonis-kohtausten, kohtausten ja Lennox-Gastautin oireyhtymä; monoterapiana aikuispotilaille, joiden kohtausten jotka saavat myös niiden hoidon karbamatsepiini, fenobarbitaali, primidoni ja valproaatti; kaksisuuntainen mielialahäiriö hoitoon aikuisilla. Fringanor auttaa hallitsemaan mielialamuutosten (masennus, mania, hypomania ja sekoitetaan episodia).

Fringanor edelleen vaikutusta natriumin kanavia. Fringanor pitää pois natriumkanaviin siten vakauttaa hermostunut kalvot ja Tämän jälkeen moduloida presynaptinen lähetin vapautumista kiihottavien aminohappojen.

Fringanor tunnetaan myös lamotrigiini, Lametec.

yleisnimellä Fringanor lamotrigiini.

Tuotemerkki Fringanorin on Fringanor.

Fringanor (Lamictal) Annostus

Fringanor on saatavilla:

 • 25mg pieni annos
 • 50mg normaaliannostuksen
 • 100mg suurempi annos

Ota se suullisesti.

Fringanoria voidaan käyttää lapset ja aikuiset.

Jos haluat saavuttaa tehokkaimmat tulokset eivät Älä lopeta Fringanorin äkillisesti.

Fringanor (Lamictal) puuttuu annoksen

Älä ota kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Fringanor (Lamictal) Yliannostus

Jos yliannostus Fringanor ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Oireita Fringanor Yliannostuksen: ataksia, nystagmus, lisääntynyt kouristukset, tajunnan heikkeneminen, tajuttomuus, intraventrikulaarisen johtuminen viive.

Fringanor (Lamictal) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Fringanor (Lamictal) Sivuvaikutukset

Fringanor on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

 • migreeni
 • flunssaoireyhtymä
 • pahoinvointia
 • röyhtäily
 • ripuli
 • puhehäiriö
 • näön hämärtyminen

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana Fringanorin:

 • allergia reaktiot (nokkosihottuma, hengitysvaikeudet, ihottuma, ja purkaus)
 • vakavia iho kaisla
 • yliherkkyysreaktioita
 • akuutti monielinvaurion
 • verenkuvan muutokset
 • itsetuhoisen käyttäytymisen ja ajatukset
 • peruuttaminen kohtauksia
 • epileptisen
 • äkillinen selittämätön kuolema epilepsia

Sivuvaikutukset oireet eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Fringanor (Lamictal) Vasta-aiheet

Älä ota Fringanoria jos ovat allergisia Fringanor osia.

Ole varovainen Fringanorin jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät.

Ole varovainen Fringanorin osalta erityyppisten ehkäisyn käyttö, maksan vajaatoiminta, munuaisten vajaatoiminta.

Se voi olla vaarallista lopettaa Fringanor ottaen äkillisesti.

Fringanor (Lamictal) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Fringanor käytetään?

: Fringanor lääkitys tarkoitettu adjunktiivihoito lapsenkengissä kanssa seuraavanlaisia ​​takavarikointi: osittainenkohtauksia, ensisijaisesti yleistyviä toonis-kohtauksia, yleistynytkohtauksiaLennox-Gastautin oireyhtymä; monoterapiana aikuispotilaille, joilla on osittainenkohtauksiajotka saavat myös niiden hoidon karbamatsepiini, fenobarbitaali, primidoni ja valproaatti; kaksisuuntainen mielialahäiriö hoitoon aikuisilla. Fringanor auttaa hallitsemaan mielialamuutosten (masennus, mania, hypomania ja sekoitetaan episodia).

K: Millä tavalla Fringanor toimii?

: mekanismi työ on edelleen vaikutusta natriumin kanavia. Fringanor pitää pois natriumkanaviin siten vakauttaa hermostunut kalvot ja Tämän jälkeen moduloida presynaptinen lähetin vapautumista kiihottavien aminohappojen.

K: Mitkä ovat oireet yliannostuksen?

: Yliannostuksen oireet ovat ataksia, nystagmus, lisääntynyt kouristukset, tajunnan heikkeneminen, tajuttomuus, intraventrikulaarisen johtuminen viive.

K: Olen kaivannut Fringanor-annos. Mitä minun pitäisi tehdä?

: Jos annoksen puuttuu sinun tulee ottaa tabletti mahdollisimman pian. Älä ota kaksinkertaista annosta. Ja jos se on oikea aika ottaa seuraava annos sinun tulee jatkaa säännöllisen aikataulun Fringanor ottaen.

Ostaa Fringanor

osta Fringanor (Lamictal) verkossa ilman reseptiä, Osta Fringanor (Lamictal) verkossa, Osta Fringanor (Lamictal) ilman reseptiä, Osta Fringanor (Lamictal) halvalla, Osta Fringanor (Lamictal) ilman reseptiä, Osta Fringanor (Lamictal) Kanadasta, Osta Fringanor (Lamictal) Kanada, Ostaa Fringanor (Lamictal) verkossa, Ostaa Fringanor (Lamictal) online ole reseptiä, Ostaa Fringanor (Lamictal) ilman reseptiä, Fringanor (Lamictal) suullinen pilleri

top