Ostaa Foskina

Ostaa Foskina ilman reseptiä

Foskina (Bactroban) Kuvaus

Foskina on antibiootti voide, joka on tehokas hoidettaessa märkärupi ja muut ihotulehduksia, että bakteerit syitä. On tärkeää huomata, että tämä voide ei toimi sieni-infektioita tai virusinfektioiden.

Foskina koostuu 2 lääkitys: sulfametoksatsolin ja trimetopriimi. Ensimmäinen inhiboi synteesi dihydrofoolihappopeptidiä (aine tärkeä ihmisen ja bakteerien aineenvaihduntaa), kun taas viimeksi lohkojen seuraavassa vaiheessa sen biokemialliset sykli: muodostumista tetrahydrofoolihapoksi joka esiintyy vain mikro-organismit.

Tämä lääkitys tehoaa streptokokit, stafylokokit pneumokokki, basilli punatauti, lavantauti, E. coli, Proteus, ja tehoton Mycobacterium tuberculosis, spirokeetoista, Pseudomonas aeruginosa. Bactrim sovelletaan hoidossa keuhkokuumeen ja muiden sairauksien hengitysteiden, ruoansulatuskanavan järjestelmät, urogenitaali- järjestelmät aiheuttanut bakteeri-infektioiden, jotka kehittävät leikkauksen jälkeen ja muut.

Foskina on antibakteerinen. Se toimii lopettamalla tuotanto olennaisten proteiinien bakteerien tarvitsemia hengissä.

Foskina tunnetaan myös Mupirocin, Centany.

yleisnimellä Foskina on Mupirocin.

Foskina (Bactroban) Annostus

Foskina on saatavilla:

  • normaaliannostuksen

Noudata ohjeita käyttää tätä lääkettä, jos lääkäri. Käytä Foskina täsmälleen ohjeiden mukaan.

Foskina olisi sovellettava suoraan iholle.

Tämä voide on yleensä levitetään iholle 3 kertaa päivässä, yleensä 1-2 viikkoa.

Ennen käytä voidetta, varmista, että kyseinen alue on puhdas ja kuiva.

Levitä ohut kerros voidetta hoidettavalle alueelle. Voiteen levittämisen jälkeen, voit käyttää sideharsoa kattamaan teennäinen.

Pese kädet heti käytön jälkeen Foskina.

Foskina (Bactroban) puuttuu annoksen

Älä ottaa kaksinkertaista annosta. Jos unohdat annoksen, ota se heti kun muistat puuttuvien. Jos se on aika ottaa seuraava annos, jatketaanko hoitoa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti.

Foskina (Bactroban) Yliannostus

Jos yliannostuksen Foskina ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveyden hoidon tarjoajalle välittömästi. Yliannostuksen oireita: huimausta, uneliaisuus, pahoinvointi, oksentelu, ruokahaluttomuus, vatsakipu, päänsärky, keltaisuus ihon tai silmien, verta virtsassa, pyörtyminen.

Foskina (Bactroban) Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Foskina (Bactroban) Sivuvaikutukset

Foskina on sen sivuvaikutuksia. Yleisimpiä ovat:

  • polttava
  • päänsärky
  • pahoinvointia
  • kirvely

Harvinaisempia mutta vakavampia haittavaikutuksia aikana ottaen Foskina:

  • reaktioita (ihottuma, nokkosihottuma, kutina, hengitysvaikeudet, puristava tunne rinnassa, turvotus, suun, kasvojen, huulten tai kielen liika kutina, huimaus)

Haittavaikutuksia ilmenemismuodot eivät riipu ainoastaan ​​lääke käytät, mutta riippuu myös oman terveyden tilan ja muiden tekijöiden mukaan.

Foskina (Bactroban) Contra -indications

Älä ota Foskina jos olet allerginen Foskina osia.

Ei tiedetä, onko Foskina vahingoittaa sikiötä. Älä käytä tätä lääkettä ilman lääkärin neuvoa, jos olet raskaana tai imetät.

Älä ota Foskina jos sinulla on astma tai sinulla on vaikea munuaisten tai maksan toiminnan häiriöitä.

Do ei ota Foskina jos olet aiheuttama anemia foolihapon puutteesta.

Foskina tulee käyttää erittäin varoen, lapset alle 5 vuotta vanha; turvallisuutta ja tehokkuutta näillä lapsilla ei ole vahvistettu.

Älä juo alkoholia tai käyttää lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta (esim nukkua aids, lihas relaxers), kun käytät Foskina; se voi lisätä niiden vaikutuksia. Kysy apteekista, jos sinulla on kysyttävää, mitkä lääkkeet voivat aiheuttaa uneliaisuutta.

Älä käytä Foskina laajoilla rikki tai vaurioitunut iho, varsinkin jos sinulla on munuaisten vajaatoimintaa.

Vältä altistumista auringonvalolle tai saada ruskettunut.

Älä lopeta Foskina äkillisesti.

Foskina (Bactroban) Usein kysyttyä

Q: Mikä on Foskina käytetään?

: Foskina hoidetaan tiettyjä ihotulehduksia, kuten märkärupi ja paise.

K: Mitä pitää tehdä, jos yliannostus?

: Jos yliannostus Foskina ja et tuntuu hyvältä kannattaa käydä lääkärin tai terveydenhuollon tarjoaja heti.

K: Miten minun pitäisi säilyttää Foskina?

: Säilytä huoneenlämmössä välillä 15 ja 30 astetta C (59 ja 86 astetta F) pois kosteutta ja lämpöä. Heitä pois voimassaoloajan jälkeen. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ostaa Foskina

osta Foskina (Bactroban) verkossa ilman reseptiä, Osta Foskina (Bactroban) verkossa, Osta Foskina (Bactroban) ilman reseptiä, Osta Foskina (Bactroban) halvalla, Osta Foskina (Bactroban) ilman reseptiä, Osta Foskina (Bactroban) Kanadasta, Osta Foskina (Bactroban) Kanada, Ostaa Foskina (Bactroban) verkossa, Ostaa Foskina (Bactroban) online ole reseptiä, Ostaa Foskina (Bactroban) ilman reseptiä, Foskina (Bactroban) suullinen pilleri

top